reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hejka!

Tak,tak pozar straszny,kumpela do mnie w tym czasie dzwonila i mimo upalu mialam gesia skórke i bylam w szoku...ze mnie straszna panikara....nie wyobrazam sobie co czuli ludzie tam miejscu!!!!!!!

Sali,tez sie zgadzam z Izka,modelak z Ciebie THE BEST :-D:-):-D....

Wrocilam wczoraj z dzialeczki,troszke chalupke ogarnac,porobic zakupki itp...chcialam jechac w srode na działe ale cos od piatku ma sie popsuc pogoda,tak zapowiadaja,no zobaczymy....

Zróbmy jakies spotkanko :tak:,moze w sierpniu bedzie wiecej osob na miejscu to cos zorganizujemy coooo?!?!

Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

"Modeleczka":-D
Ja tez wróciłam ogarnac chatę..mieszkam z dziadkiem 90 letnim to możecie sobie wyobrazic jak wyglądała kuchnia i łazienka:szok:
Co do pogody to ja słyszałam ze od srody ma byc ciepełko znowu...Tzw.POLSKIE LATO :happy:

Hej melduje sie ,jestem;)
Co wy tak wszystko na odpowiednim wątku??:-)
Dzisiaj przebiłam uszka mojej Kai...raz dwa i po krzyku;)

AA CZYLI JESTES TUTAJ TZW.STRÓZEM PRAWA??:-);-)
A swoją droga wy tutaj tak mało piszecie ze myslę ze jakby było pisane na kazdy temat to bałagan by się nie zrobił;)

Ide wasze fotki poogladac;)

Dzisiaj przebiłam uszka mojej Kai...raz dwa i po krzyku;)
Wow.... ja z tym czekam aż Martyna sama zadecyduje, na dzień dzisiejszy nie chce :-D
Moja siostra miała w podstawówce uszy przebite i choc nosiła małe kolczyki udało sie komuś w szkole jej ucho naderwać, po tym wydarzeniu jestem negatywnie nastawiona do przebijania u dzieci, taki uraz mam!

Oj mysle ze twoja siostra była jedną na tysiąc;)
Teraz to niemowlaka przebijaja(nie jestem a tym)ale po roczku to juz mnie nie drazni.Ja mialm 5 lat i byłam swiadoma i pamietam to do dzisiaj tak sie wyrywałam,a Kaja 1 min i po bólu;)Dostała kolczyki na roczek dlatego mnie kusiło...Mysle ze krzywdy jej tym nie zrobiłam...
A ten przypadek o którym piszesz to musiała miec poprostu strasznego pecha ze ja pociagneli ,bo w jej wieku to juz chyba każda dziewczynka ma lub co druga;)

reklama
No i Twoja córeczka juz dzisiaj mogłaby zdecydowac ze chce i co wtedy??;)
Nawet jak za 4 lata zdecyduje to nadal bedzie chodziła do szkoły;)
Tak nie mozna na to patrzec,ale wiem ze sa rózne opinie na ten temat....Ja tam nie załuje ze juz jej przekłułam ,mała juz zapomniała i nie bedzie pamietac a ja pamietam jak mi sasiadka pielegniarka w domu przekłuwała;)

Do góry