reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hejka!

Tak,tak pozar straszny,kumpela do mnie w tym czasie dzwonila i mimo upalu mialam gesia skórke i bylam w szoku...ze mnie straszna panikara....nie wyobrazam sobie co czuli ludzie tam miejscu!!!!!!!

Sali,tez sie zgadzam z Izka,modelak z Ciebie THE BEST :-D:-):-D....

Wrocilam wczoraj z dzialeczki,troszke chalupke ogarnac,porobic zakupki itp...chcialam jechac w srode na działe ale cos od piatku ma sie popsuc pogoda,tak zapowiadaja,no zobaczymy....

Zróbmy jakies spotkanko :tak:,moze w sierpniu bedzie wiecej osob na miejscu to cos zorganizujemy coooo?!?!

Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

"Modeleczka":-D
Ja tez wróciłam ogarnac chatę..mieszkam z dziadkiem 90 letnim to możecie sobie wyobrazic jak wyglądała kuchnia i łazienka:szok:
Co do pogody to ja słyszałam ze od srody ma byc ciepełko znowu...Tzw.POLSKIE LATO :happy:

Hej melduje sie ,jestem;)
Co wy tak wszystko na odpowiednim wątku??:-)
Dzisiaj przebiłam uszka mojej Kai...raz dwa i po krzyku;)

AA CZYLI JESTES TUTAJ TZW.STRÓZEM PRAWA??:-);-)
A swoją droga wy tutaj tak mało piszecie ze myslę ze jakby było pisane na kazdy temat to bałagan by się nie zrobił;)

Ide wasze fotki poogladac;)

Dzisiaj przebiłam uszka mojej Kai...raz dwa i po krzyku;)
Wow.... ja z tym czekam aż Martyna sama zadecyduje, na dzień dzisiejszy nie chce :-D
Moja siostra miała w podstawówce uszy przebite i choc nosiła małe kolczyki udało sie komuś w szkole jej ucho naderwać, po tym wydarzeniu jestem negatywnie nastawiona do przebijania u dzieci, taki uraz mam!

Oj mysle ze twoja siostra była jedną na tysiąc;)
Teraz to niemowlaka przebijaja(nie jestem a tym)ale po roczku to juz mnie nie drazni.Ja mialm 5 lat i byłam swiadoma i pamietam to do dzisiaj tak sie wyrywałam,a Kaja 1 min i po bólu;)Dostała kolczyki na roczek dlatego mnie kusiło...Mysle ze krzywdy jej tym nie zrobiłam...
A ten przypadek o którym piszesz to musiała miec poprostu strasznego pecha ze ja pociagneli ,bo w jej wieku to juz chyba każda dziewczynka ma lub co druga;)

reklama
No i Twoja córeczka juz dzisiaj mogłaby zdecydowac ze chce i co wtedy??;)
Nawet jak za 4 lata zdecyduje to nadal bedzie chodziła do szkoły;)
Tak nie mozna na to patrzec,ale wiem ze sa rózne opinie na ten temat....Ja tam nie załuje ze juz jej przekłułam ,mała juz zapomniała i nie bedzie pamietac a ja pamietam jak mi sasiadka pielegniarka w domu przekłuwała;)

Do góry