reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

JJ ja też mam dwóch braci. Zawsze chciałam mieć dużo dzieci. Marzyłam o trzech chłopcac i dziewczynce. Teraz, jak już poznałam uroki macierzyństwa, mogłabym mieć jeszcze pięcioro! No, ale tak realnie to chociaż jeszcze dwójkę! Mój mąż ma 7 rodzeństwa! Wszyscy są dorośli i każdy z nich ma co najmniej troje dzieci!

reklama
.....no to mnie przebiłaś z tym rodzeństwem..... :) ;)

a tak serio to życzę szybkiego zafasolkowania wszystkim , które sie straja i na to czekaja.........

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

arabella - witam sie z Toba, bo jeszcze nie mialam przyjemnosci ;D No i z iloscia rodzenstwa to mnie rozbroilas i jeszcze z tym ze kazdy ma jeszcze 3 swoich dzieci ;)
No ale jak sa jakies swieta to bankrut z prezentami... hehehe, a jak np przyjecie komunijne zorganizowac to od razu w operze chyba ;D ;D Ale przynajmniej macie fajnie i wesolo ;D

Wanda - nie jest tak źle, bo właściwie mamy kontakt na codzień tylko z trójką rodzeństwa męża (plus 3x3 dzieci)!

Sopran pisze:
Dzięki za powitanie! :)
Melanie- czy ty bywasz w Multikinie w środy? Bo tak mi się kojarzysz, że parę razy Cię tam widziałam..

taaaaak
bywam ;D ale ostatnio nie za często
a gdzie można Ciebie zobaczyć? Może Cie pamiętam ::) ;D

ee mel jak to nie za czesto??? ja cie praktycznie zawsze widze...a ktos wybiera sie w ta srode?? ja dostalam z geant darmowy bilet do wykozystania do konca marca:)

Melanie pisze:
Pati26 pisze:
Paris pisze:
Pati26 pisze:
Ogólnie zaczynamy z męzem starania o córeczkę ;D ;D ;D
Łykam od miesiąca Folik, ograniczyłam papieroski a teraz do dziela................. :p :p :p
Gdybyście nie mogli sobie poradzić to zadzwoń :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D............ ciekawe co Melcia na to ;)

będę musiała pokochać Twojego męża ;D

hehehe - no nie moge z tego dialogu ;D ;D ;D
jestescie niemozliwe - a raczej niemozliwi, bo Paris to chyba nick meza Mel, tak ???

reklama
Do góry