reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
No widać że twój Wiktorek jest też rozbrajająco pogodny! Fajnie mieć śmieszka, twoja mała też na pewno taka będzie. A muminków jeszcze nie przerabialiśmy, trzeba będzie kiedyś sprawdzić.

Pati - powodzenia w staraniach, jak już wam się uda to mi zdradź receptę na córeczkę! ;D chociaż Wasilewski mi powiedział że mi powie, bo sam ma 2. :) ale na razie nie możemy planować dzidziusia, jest za wcześnie po przeszczepie a być może będziemy mieć tylko Wika,niestety takie są skutki silnej chemioterapii. Kiedyś myśleliśmy nawet o adopcji, więc kto wie? ale na pewno bym nie chciała aby mój synek był jedynakiem, jak ja, nawet nie ma się z kim pokłócić :) I nie tracę nadzieii na kolejne nasze baby. Zresztą jedno już jest i należy się nim cieszyć, przeglądałam dziś forum na naszymbocianie - tam dopiero są problemy i zmagania, mam wiele szacunku dla par walczących o dziecko, mamy też przyjaciół z tym problemem, sami też przerabialiśmy pewne kłopoty na własnej skórze.
Refleksyjnie się porobiło... taki dzień

Paris pisze:
Pati26 pisze:
Ogólnie zaczynamy z męzem starania o córeczkę ;D ;D ;D
Łykam od miesiąca Folik, ograniczyłam papieroski a teraz do dziela................. :p :p :p
Gdybyście nie mogli sobie poradzić to zadzwoń :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D............ ciekawe co Melcia na to ;)

Dzieki mamusie za wsparcie ;) :D
A jesli chodzi o sposoby na poczecie coreczki, to męża dziadek który apropos ma 3 corki powiedzial ,ze jak je babci machnąl
;) to damski kapelusz ubrał....... :p :p :p ;D ;D ;D...........dziadek wygral tym tekstem, dodam ze ma 88 lat :o

Pati26 pisze:
A jesli chodzi o sposoby na poczecie coreczki, to męża dziadek który apropos ma 3 corki powiedzial ,ze jak je babci machnąl
;) to damski kapelusz ubrał....... :p :p :p ;D ;D ;D...........dziadek wygral tym tekstem, dodam ze ma 88 lat :o

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
zx tego co wiem do zaplodnienia musi dojsc przed jajeczkowaniem, bo plemniki potencjalnie "zenskie" sa silniejsze i dluzej wytrwaja , a te "meskie" to slabasy i szybciej gina
u nas to sie sprawdzilo, u wielu znjaomych pra rowniez ;D

Pati26 - pozdrowienia dla dziadka ;D ;D ;D ;D ;D no nie moge co za tekst ;D :D :D :D

Kariwiw - Muminki sa calkiem w cipke jakby to moja siostra licealistka powiedziala ;D

A jesli chodzi o sposob na dziewczynke, to trzeba poprostu robic ja zupelnie inaczej niz robilo sie chlopca i tyle ;D ;D ;D Nam tak wyszlo ;D
A tak zupelnie serio, to u nas tez sie potwierdzilo to o czym napisala olji :) I jeszcze podobno meskie sa poprostu szybkie i dlatego chlopca mozna zrobic od jednego celnego strzalu ;D a damskie sa wolniejsze ale wlasnie dluzej sie trzymaja w organizmie - dlatego dziewczynkom sprzyjaja maratony ;D

troche mnie nie bylo..ale zalatana bylam ...
na egzamin udalo mi sie dotzrec...normalnie cud...i tak mialam pecha bo zle zadanie przepisalam z tablicy, naszczescie facet byl w porzadku i dal mi chociaz punkty za liczenie
ja nowej forumowiczki wutac nie musze bos ie juz znamy:)
zyczonka dla solenizantow i powodzenia w staraniach o dziewuche!!!
a moj maly nauczyl sie stac, tzn zaczal podciagac sie tak w lozeckzu ze juz swobodnie staje na nozki:) zaraz fotki zreszta wkleje:)

Metoda sprawdzona z naszym chłopcem trafiona w samą owulację - metoda całkiem w cipkę !!! :):):) dobre hasło muszę je dalej puścić Wanda.

Natalya to masz zdolnego syneczka, szybko stanął na nóżkach, brawoooo!

Pati mój dziadek też ma 3 córki, muszę go podpytać. ;)

[quote ]I jeszcze podobno meskie sa poprostu szybkie i dlatego chlopca mozna zrobic od jednego celnego strzalu ;D a damskie sa wolniejsze ale wlasnie dluzej sie trzymaja w organizmie - dlatego dziewczynkom sprzyjaja maratony ;D

heheheh.................. :D :D :D :D..........prawda u nas z tego strzału urodził sie Franio.....hihih

A tak serio to Olji ma rację - dziewuchę trza robic przed jajeczkowaniem; ja już myslałam, że jest po jajeczkowaniu i....... jest chłopak, wiec przed to sie dziewuszka "zagnieździ"  ;D
Jak się zdecydujemy na drugie to własnie tak bede celować, przed ....heheh

Cześć
Widzę, że nie tylko ja zaczynam starania o baby. Tylko ja nie wiem czy chcę chłopca czy dziewczynkę Mam dziewczynkę, ale chciałaby, teraz jeszcze jedną dziewczynkę, żeby Misiunia miała siostrę niewiele młodszą od siebie, a potem chłopca, bo to chyba fajnie jest mieć syna. Tylko nie wiem co mężuś na to. Tzn. on chyba chce synusia już teraz ;D

reklama
arabella - widzę, że plany co do powiekszenia rodziny ambitne ;).....ja nie jestem do końca zdeklarowana co do ilości dzieci ;) trójka to jest wyzwanie.... ale sama mam jeszcze 2 rodzeństwa i powiem ci, że póxniej jest extra......jak dzieci dorosna to sie niezła ekipa robi i w domu jest super atmosfera.....

Do góry