reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Zazdroszcze spotkania!

Madzia dobrze pisze 10 troche za wczesnie, zaczeli od 11:30 jak tak będa zmieniac to do wakacji bedzie 9 heheh....

Wczorja tak piękna pogoda a dziś.... około 15stej ma byc fala w Fordonie, oby tylko wał wytrzymał! Spojrzałam przed chwila przez okono i woda strasznie się podniosła!!!!

reklama
No strasznie to wszystko wygląda. Moja siostra mieszka w Świeciu, a dokładnie w Przechowie, maja wodę za płotem. Nie tyle z Wisły co z Wdy:-(
Moja Ola złapała jakąś wstrętną jelitówkę, w nocy wymiotowała i ma biegunkę, byłam już z nią u lekarza, trzymajcie kciuki żebyśmy szybko to świństwo pognały;-)

Monika mi coś wczoraj sygnalizowała, że ją brzuch boli i jest jej niedobrze ale na szczęście nic poza tym się nie działo.

Nie wiem czy widziałyście zdjęcia jak wysoko jest woda na Babiej Wsi. Jeszcze trochę i wszystkie stanice będą podtopione.

Pamiętacie jak się spotkałyśmy w zeszłym roku w Dzień Matki koło Łuczniczki? Miachalinka z Wikusią były w brzuszkach a teraz już same siedzą! A mnie się wydaje jakby to było w zeszłym miesiącu.

Pamiętacie jak się spotkałyśmy w zeszłym roku w Dzień Matki koło Łuczniczki? Miachalinka z Wikusią były w brzuszkach a teraz już same siedzą! A mnie się wydaje jakby to było w zeszłym miesiącu.

Jasne, że pamiętamy :tak: pamiętam też, że było przyjemnie ciepło i jak wracaliśmy kupilismy truskawki ( na pewno nie kosztowały tak jak teraz 15 zł:szok: i zrobilismy je z bitą śmietaną:-)
ależ ten czas leci...

Niestety wszystko wskazuje na to, że w tym roku owoców będzie mało i będą drogie :(

A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego dla Mamusiek!!!!

Hej hej :-)

....własnie mamuski wszystkiego naj naj naj w tym Naszym Dniu Mamusiowym :-D...
Ja od rana przez Wikusie wycałowana,laurke zrobiła,z rysunkiem sie co prawda nie wysiliła ;-) tatus kupil dzieciom czekoladki i podarowaly mamusi,ach jaka jestem dumna :-);-)...na cmentarzu byłam,mojej mamusi kwiatka zostawiłam,znicz zapaliłam,serducho boli :-(....popoludniu wyskocze do tesciowki całuska zostawie ;-) kawusie wypije :tak:....

Mamuski meldujcie sie :-).....lete na rynek zrobic zakupy bo jutro spadam na dzialeczke,na weekendzik.ma byc pogoda wiec korzystac trzeba....

Pozdrowionka!

Ja tez wczoraj od każdego coś dostałam :)

Za to dzisiaj mi się mały rozłożył. Ma temperaturę i zapchany nos. Monika tez została w domu bo z nosa jej leci i na dodatek ma zatkane uszy i ledwie słyszy. Na jutro zapisałam oboje do lekarza.

reklama
taka pogoda do bani, nie dziwota, że dzieci chorują:eek:
moje odpukać na razie zdrowe:tak:
My wczorajszy dzień matki uczciliśmy plackiem z rabarbarem:-D i bardzo miło mi się zrobiło, kiedy pan listonosz przyniósł paczkę i jak zobaczył Michaśkę na rękach to złożył mi życzenia:happy2:

Do góry