reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A nas wywiało wczoraj nad morze... spaliśmy na kampinu w łebie, pogoda była cudna... troche wiało ale schowalismy sie za wydmami ;-) dzis przejazdzka do ustki i domek...
nie chce mi sie jutro do pracy!

agnes - zdrówka dla młodej, madziara dla nikodema!

reklama
Dla mnie też zawsze jest za głośno na tego typu festynach:eek:
My też byliśmy w myślęcinku w parku rozrywki, Ignaś poszalał sobie na placu zabaw, przejechał się karuzelą i potem spotkalismy sąsiadkę, która nam powiedziała o tym festynie, ale Ignaś jeszcze za mały na takie spędy:tak: tak jak napisała Madziara - dużo ludzi i wszędzie kolejki. Ignac tylko pomalował sobie buzię, kupił zabawkę na loterii, popatrzyliśmy na motory, quady i konie i zaraz zmykaliśmy na tramwaj akurat jak wysiedlismy zaczynało padać, więc udało nam się:-)
Ignac po dniu pełnym wrażeń padł o 19:-)

Arabella,

a nie wiem jak to się robi, ten typ tak ma chyba hehe, ale za to ostatnio w ciągu dnia mało sypia...

Renifer,

ale fajniutko z tym wypadem, skoczyłabym na weekend, ale to w lipcu raczej, oby tylko pogoda dopisywała. byłam dziś na kontroli, młoda wychodzi na prostą ;)

nie żałuję wobec tego, że nie było nas w myślu, skoro takie kolejki ;)

Soppana,

Igi też ostatnio ma skłonności do wczesnego usypiania. Dwa dni temu Iguś usnął ok 17 bawiąc się samochodzikami przy swoim łóżku, a wczoraj przy kolacji ok 19 zaczął odpływać i mężulek go nagrał. Filmik niezły, bo młody po prostu ledwie głowę utrzymuje, niestety musiał jeszcze wziąść leki, więc go nie położyliśmy od razu a potem nie usnął już do 22 .. grhhhhh

Arabella,

a nie wiem jak to się robi, ten typ tak ma chyba hehe, ale za to ostatnio w ciągu dnia mało sypia...

Mało to znaczy ile? Czy 2-3h cięgiem albo na raty to dużo czy mało?

Dziewczyny, dzieje się jutro coś dla dzieci do południa w Bydgoszczy?

sypia na raty, nie tak jak przedtem 2-3 h bez przerwy.
co do imprez to na pewno w fordonie, w galerii fordon od 14 jest jakaś imprezka, coś z wyspą skarbów w temacie ... no ale my chyba nie pójdziemy bo Igi i tak za mały.
właśnie obżeram się moim ciastem z truskawkami i kremem ;) a powinnam dbać o linię przed sobotnią imprezą ...

Chyba wszystkie imprezy zaczynają się popołudniu. Na pewno we wszystkich hipermarketach są jakieś imprezy, w Pałacu Młodzieży (lub przed) od 16-tej.

Mój Nikodem albo pada w ciągu dnia albo zasypia wcześniej. Chyba, że przetrzyma kryzys i zregeneruje jakoś siły to bawi się do 22-giej. Dzisiaj jednak już padł o 19-tej i sobie smacznie śpi. Niestety kaszle coraz bardziej, więc chyba jednak mu się choróbsko rozwija.

A my jutro mamy trochę emocji - bo Agatka ma egzamin ze skrzypiec.

Ewka dostała dzisiaj wyniki testu po 6 klasie - ma 31 pkt. na 40. Spodziewałam się trochę lepszego wyniku, ale w sumie i tak nie jest źle.

Witam...
Rozpisałyście się, że aż miło :-)

Jutro planujemy po przedszkolu zobaczyc co bedzie na Skarzyńskiego w Carrefourze się działo, zapowiadaja nawet słoneczko popołudniu, więc może nie bedzie źle!

Renifer, mozna pozazdrościć takiego wypadu, ja juz czekam na lipcowy wyjazd w góry, ech.... oby tylko nie padało ulewnie ;-)

Dziś mówili w TV, że przyszły weekend ma być najcieplejszym tej wiosny, jest szansa na podładowanie bateryjek. Pamiętam jak zawsze w dzień dziecka biegalo się skąpo odzianym bo takie upały były i gdzie one są???? Niby wmawiaja nam globalne ocieplenie, którego tez nie widać :-D

Udanego świetowania wszystkim maluszką życze!!!!!!!!!!!!!

Madziara, gratulacje dla Ewy, całkiem przyzwoity wynik:tak: i powodzenia dla Agatki:tak:
Czekam już na to ciepło, żeby chociaż słoneczko było, to od razu aż się chce wychodzić:tak:
My dzisiejszy dzień świętujemy raczej w domu, Ignaś sam powiedział, że chce być w domu i zjeść tort:eek: więc będzie tort i piknik na dywanie:-D
Chcieliśmy iść do kina, ale sami z Michaśką nie damy rady:confused:

reklama
Wszystkim forumowym dzieciaczkom samych słonecznych i radosnych dni!!!

A my od rana otrzymaliśmy radosną wiadomość - a mianowicie Monika dostała się do szkoły muzycznej na fortepian :D

Do góry