reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

właśnie sprawdziłam, że w środę na seansie dla mam z dziećmi jest komedia "dorwać byłą" z Jennifer ANiston, któraś chętna ?
;))

reklama
Ja stwierdziłam, że chyba sobie kalosze zafunduje, bo przy tej pogodzie to mam prawie ciągle mokre buty.

A tak poza tym to Monika zaczęła dzisiaj sesję testów wstępnych do szkoły muzycznej. Postanowiła pójść w ślady Agatki - no zobaczymy jak jej pójdzie.

Arabella, jak się będę wybierać do zalesia to może skorzystam;-):-)
Madziara, to powodzenia dla Moniki:tak:
dziś sie nawet wyspałam - do 7:baffled::-D zawsze to lepiej niż 5.30:szok:

U nas znowu katar :wściekła/y:,zwarjowac mozna :angry:,jedno i drugie zasmarkane na maxa,Matt spał poł nocy na stojaco w moich ramionach,ciezka nocka byla teraz bidulek odsypia :no:...Wika tez chrapala,sapala,bezdechy miala,dobrze ze slubny spal cicho bo pewnie by mu sie dostalo ;-)...

Taka dzialeczka to skarb,wierzcie mi ze jak mam po lecie zjechac do domu to mi sie chce....w zeszlym roku juz siedzialam w maju ale w sumie szybko wrocilam,bo juz po miesiacu,bo booom w lipcu Mati sie pojawil i w sumie za duzo nie korzystalismy z dzialki a w tym roku jak chce nadrobic zaleglosci to pogoda mi nie pozwala :no::szok:,nie wiem kiedy sie doczekam...

AgnesBest, jak tam z kinem jutro? Zabierasz Igiego i Pati?

Zdrówka dla smarkających. Moja Magulcia wczoraj miała problem z brzuszkiem. Biedulka, to już trzeci raz w tym roku.

Hej!

U nas nocka spokojniejsza,Matiiiii mniej kaszlał ale za to w dzien nadrabia,chyba jutro podejde z nim znowu do lekarza :( dziwny ma ten kaszel,nie potrafie go opisac...ja obudzilam sie z gardlem zawalonym no i moje kochane zatoki,uwielbiam je,wrrr,ale nic jakos sie nie daje bo przeciez nie moge...slubny do wieczora w pracy i tak do konca tygodnia a dluzy i sie ten tydzien,masakra,to pewnie przez to ze siedzimy w domu z moimi chorowitkami...w piatek umowilam sie na wieczorek babski,odetchna troszke,nalezy mi sie po calym tygodniu co niiiie?!?...

...a duchota,szok,wietrze sie na balkonie :))) spadam bo kawusia stygnie :)...

Arabella,

wczoraj zakupiłam sukienkę dla Pati, z kapelusikiem, a babcia dzisiaj przywiozła sweterek i jest cacy bo przymierzałyśmy wszystko. a Igi w sumie będzie ubrany w to, co ma. nie będę mu kupować już nic specjalnego i sobie też nie ;( ale przeżyjemy hihi mam jasny garnitur i go założę ;)
co do kina to byłam tylko z Pati, oprócz mnie była tylko jeszcze jedna mama z córeczką, czyli dość kameralnie i fajnie ;) film w porządku, dość przewidywaln ale można było się pośmiać ;)))

trzymam kciuki za choruski... miejmy nadzieję, że nas nic nie dopadnie. u pulmonologa wszystko ok, dalej wziewać się mamy i wizyta w sierpniu a wtedy dostaniemy skierowanie na testy.

ja sobie teraz siedzę na kanapie a mój mąż składa meble, niby miały być dopiero w czerwcu a tu proszę, fajnie, że już są, ale trzeba było za nie zapłacić, a jutro lecimy na szczepienia i w ndz chrzciny ... chyba tak jak studenci stanę na skrzyżowaniu i zacznę zbierać forsę ;))))

dobrej nocki

reklama
Czesc dziewczynki:-)

Widze,że spotkanka jak najbardziej udane, na zdjęciach same zdowolone mamuski, suuuper.

No i dzieciaczki macie śliczne, uwielbiam ogladc zdjęcia;-), Iza no a Twoje fotki jak zwykle powalają. Ja tylko czekam,az Borys będzie starszy, no i ja dojde do siebie, znaczy zrzuce zbędny balast, to na sesyjke się umowimy:tak:.

Qrcze chyba nie byłam tu jeszcze po porodzie, w takim razie serdecznie dziękuje za gratulacje:-), coś zakrecona jestem, wydawało mi się ,ze tu pisalam:zawstydzona/y::sorry2:

U nas jakoś leci. Córcia zakochana w braciszku, dużo mi pomaga, nawet pierwsza jest do zmiany pieluszki:szok:, a jeszcze jak byłam w ciąży i mówilam jej ,że mi bedzie pomagac jak Borys zrobi qpke, to było jedno wielkie "fuuuuuuuj", a teraz pierwsza leci:-D. Synek maly ssaczek, przez m-c przybral ponad 1600g, niestety mamy małe problemy brzuszkowe i roznie bywa, nie sa to jakies straszne kolki (Weronika takie miała), no ale podaje GRIPE WATER i jakos troszke lepiej. Poza tym w dzien na razie je i spi, a w nocy budzi się na jedzonko co 2-3 godz.

Wszystkim chorym zycze zdrówka, pozdrowionka przesylam:tak::-)

Do góry