reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

O! Jaki??

Nic nie mów o rachunkach. My i za wodę i za prąd i za gaz płacimy chyba najwięcej w całej Kcyni!

tort wiedeński u sowy, z napisem chrzciny i z figurką bobaska pod kołderką ;)))
robiłaś ankietę, że wiesz, że najwięcej ? hihi może kupmy dzieciom jednorazowe ubranka ;) przy czym jedno będą nosiły cały tydzień ;)

reklama
tort wiedeński u sowy, z napisem chrzciny i z figurką bobaska pod kołderką ;)))
robiłaś ankietę, że wiesz, że najwięcej ? hihi może kupmy dzieciom jednorazowe ubranka ;) przy czym jedno będą nosiły cały tydzień ;)

To tort podobny jak nasz! Tylko, że ja miałam królewski.

Ankiety nie robiłam, ale ludzie, którzy odczytują liczniki zawsze komentują i się dziwią, że tak dużo!

Załączniki

• IMG_2081.jpg
    IMG_2081.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 43
Witam...

Smaczka mi narobiliście, mniam :-)
Chrzcinki się widze szykują, ja mam za tydzień, ale focące, heheh...
My dzis byłyśmy załatwić urodzinki w Famili Parku i tez tort jakis zamówiony, ale nawet nie wiem co na nim będzie tylko że napis Martynka 6 reszta to niespodzianka, a jeszcze wybrałysmy smak czekoladowy - znaczy cócia wybrała, sale Dzungla zatwierdziła i w domku zaproszenia wypisała :-)

Pogoda mnie przygnębia w niedziele jedziemy pod Konin na przyjęcie i oczywiście będe fotki robić a w poniedziałek mam plener i pogoda też potrzebna!

Ja też zamawiam pogodę na poniedziałek :) mam dużo spraw do załatwienia na mieście.
Nic mi nie mówcie na temat rachunków! Jest maj a ja ogrzewanie gazowe muszę włączyć rano i wieczorem :-/

No właśnie makabra - maj a zimno jak... aż się boję rachunku za gaz. Ten miesiąc to w ogóle ciężki bo jeszcze prąd dojdzie. Przeliczyłam wszystko i stwierdziłam, że niestety wydatki przewyższają dochody w związku z tym nie zafunduje dziewczynkom wyjazdu na wakacje. Nie chce brać na ten cel kredytu. A potrzeb trochę jest.

No to pogode mamy dzis piekna :no:...Soppana,zycze szybkiego zalatwienia spraw...:szok:..

A my cału weekend na dzialeczce,pogoda dopisala,wczoraj znowu mnie slonko lizneło ;-)...az sie do domu wracac nie chcialo ale patrzac na to co dzisiaj mamy za oknem to ciesze sie ze nie zostalismy...

no i co... leje :wściekła/y: musiałam sama szybko lecieć do US po druczki, potem wrócić dać do podpisu M i lecieć je zanieść a i tak zaświadczenie będzie dopiero za tydzień:szok: miałam w planach jeszcze UM ale jeśli będzie padać dalej to daruje sobie:baffled:
Kaaasiulka, fajnie macie z tą działeczką:tak: też bym sobie pogrzebała w ziemi:-D no i jeszcze można coś zdrowego dzieciaczkom wyhodować:tak::-D i poopalać się i grilla zrobić:-D

no tak, piękny ten poniedziałek ... dość seeeennnny ;0)
nie mam jeszcze ubranka na chrzciny dla żadnego z dzieciątek ... dla siebie też nic nie kupiłam i tak jakoś nei mam weny do niczego.
jutro z Igim do pulmonologa a 25 maja jedziemy do okulistki, do Grudziądza ;) wycieczka normalnie, ale tam się u tej pani dr leczy pół mojej rodziny, ma dobre podejście do dzieci, więc jedziemy kontrolnie ;)

to idę do kuchni rosołek gotować ;)

reklama
Witam deszczowo!
Wymęczona weekendem i dotlenieniem pozwoliłam sobie na godzinkę spania a tu własnie pan listonosz zadzwonił :-)
W sumie fajnie bo doszła Martynki wygrana książka z Leonka, więc będzie radocha!

na pogode nie moge narzekać bo zamawiałam na niedziele słońca i było, dzis zmiana planów ale mogloby az tak chwilami nie lać, hhehe...

Do góry