reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Soppana,

no proszę, zmiany w jadłospisie ;) to może jeszcze zamiast kawki zielona herbata ? co byś witaminek sobie nie wypłukiwała z organizmu ;))))

a ja mam dziś straszną ochotę na słodycze, to chyba przez tą pogodę ;) a może młoda chce pić z cycka mleko czekoladowe i mi każe jeść nutellę ;)))

reklama
Melduję się !!!

Ostatnio byłam tak zalatana, że aż mnie kręgosłup bolał od tej nerwówki przy kompie :angry: Więc długi weekend był tylko na relaks, rodzinkę i odpoczynek. Komp nawet nie zahulał przez pół minuty :happy2:.
No ale teraz już szara, pracowa rzeczywistość.....

Trochę poczytałam....więc majówki udane. Pogoda nawet dopisała....no poza poniedziałkiem.

Jak się wieczorkiem zbiorę do kupy :baffled: to wrzucę parę naszych fotek.....ale dawno tego nie robiłam :rofl2: :rofl2::rofl2:.

pozdrawiam

:-):-):-):-):-)RENI,WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!! ZDRÓWKA.RADOŚCI,MIŁOŚCI,KASIORY WOREK...DUŻA BUZKA....:-):-):-):-):-)

...majowy byczek jestes to tak jak i ja ;-):-)...

Ja po majówce nawet sie opaliłam co by nie powiedziec spaliłam,ale juz nasmarowane i schłodzone ciałko,ulga wielka...dzieciaczki cos sie mi chyba zaziebiły bo smarkate i kaszlące,echhh....a ranki takie zimne ze wychodzimy z domu dopiero kolo południa a tu poprawy nie widac :szok::szok::szok:...chciałam jechac w niedziele na działeczke,tym razem do mojej babci,bo idzie do szpitala,zacme uswac bedą,obiecałam ba zadeklarowałam ze kwiatki bede jej na ogródku podlewac ale chyba se odpuszcze bo jak ma byc taka pogoda do d....to ja dziekuje,co z tego ze w domku mozemy se nagrzac jak na dworze bedzie lipa...jechac i marznac...

...jakas jestem dzisiaj wyjatkowo zmeczona,mlodemu az drugi zabek wychodzi i daje czadu w nocy...litosci,ide do łozeczka ;-)...

Renia dzis imprezuje? Więc.... wszystkiego Naj....Lepszego!!!!

Witajcie....
Ma padać, padać, wiać i padać, a czasmi grzmieć.... pięknie ;-/

Wiadomo coś o kolejnym spotkaniu? Bo nie bardzo śledze forum ostatnio, wiem wstyd ;-)

Zdrówka Wszystkim!

Pozdrowionko!

Dołączam się do życzeń dla Reni: zdrowych dzieciaczków, grzecznego męża i samych radości!

Też jestem ciekawa co ze spotkaniem. A może ktoś ma czas i ochotę spotkać się w piątek do południa? Jadę z dziewczynami na Gajową na 8:45 (jak ja wstanę?!) a potem coś musimy wykombinować.

Dziewczyny nie wiem czy w dobrym miejscu pytam, ale poszukuje dobrego alergologa dla mojego Adasia w Bydgoszczy?? może coś pomożecie??

Bylasia mogę ci polecić przychodnie Alergo-Vita, tam jest trzech alergologów. Ja akurat chodzę do dr Łyczywek. Wiem też, że na Gajowej jest jakiś dobry alergolog dziecięcy.

Renifer,

my też dołączamy się do życzeń ! Sto lat !!!

Arabella,

no ja będę na Gajowej, ale we wtorek ;))) a jutro muszę jechać do pracy, sprawy urzędowe i przy okazji pochwalę się moją czupryniastą ;)

podobno taka urocza pogoda ma być do końca miesiąca ... po prostu rewelacja ... mam nadzieję, że w dniu chrzcin będzie ciepło. zamówiłam dziś torcik dla malutkiej ;) no i w tę niedzielę musiałabym również do spowiedzi się wybrać ;) już chciałabym mieć to za sobą, mam nadzieję, że wszystko przebiegnie pomyślnie ;) może Pati spędzi swoje chrzciny jak Igi, czyli cały czas śpiąc hehe

czy któraś ma ochotę na środowy seans multibabykino ? przed chwilą sprawdzałam i nie ma jeszcze filmu, który będą wyświetlać.

zrobiłam dzisiaj tiramisu, z przepisu z gazetki z biedronki, całkiem dobre ;) polecam. ostatnio ze mnie łasuch się zrobił ;) a Iguś też chyba gromadzi siły do wzrostu bo też potrafi nieźle podjeść. niestety nie przeszło mu ze skórkami od chleba i ciągle je obgryza i zostawia ... wrr Patusia natomiast coraz więcej kuma i chętnie narzeka, a kiedy do niej już przyjdę to się zaraz uśmiecha - cwaniara. no i uważnie śledzi swoje rączki i bawi się nimi ;)

chyba wykorzystam fakt, ze mam niedaleko wisłę i zacznę nad nią chodzić i prać ;) dostałam dziś rozliczenie za wodę i niezłą dopłatę ... no cóż, 4osobowa rodzina robi swoje ;)

miłego wieczorku ;)

reklama
zamówiłam dziś torcik dla malutkiej ;)

O! Jaki??

chyba wykorzystam fakt, ze mam niedaleko wisłę i zacznę nad nią chodzić i prać ;) dostałam dziś rozliczenie za wodę i niezłą dopłatę ... no cóż, 4osobowa rodzina robi swoje ;)

miłego wieczorku ;)

Nic nie mów o rachunkach. My i za wodę i za prąd i za gaz płacimy chyba najwięcej w całej Kcyni!

Do góry