reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Jaka matka taka córka :-) Martynka ma dobrego mistrza do nauki ;-):tak::-)...

Ja jutro na działeczke :-) sezon grillowy czas zacząc :-)....tylko potem te kalorie zgubic,echhh...;-)...

...takze kochane moje zycze Wam duzo odpoczynku,miło spedzonego czasu i dobrej zabawy na ten weekend...pewnie zajrze na BB dopiero we wtorek...bedzie co czytac...

Witam...

Aż dziwne, że Martyna czkawki nie miała, hehe...

Co do sław to jedną juz dzis fotografowała z chlebem, kilka kwiatków i skrzynka jabłek nawet się załapała :-)

My tez jutro sezon grilowy zaczynamy, licze na pogode do wtorku włącznie i tego wszystkim zycze!

Udanego, cudnego wypoczynku!

my też wyjeżdżamy ;)
jestem strasznie zmęczona po intensywnym dniu, ale muszę czekać aż złośliwa galaretka zacznie tężeć co by ją na serniczek na zimno położyć ;)))
przy okazji czekam na te zapowiadane burze ;) przyda się deszczyk i burza, żeby jutro cudowny dzionek był ;)

my również życzymy udanego wypoczynku

Ja sprzedałam Ewke i Monike do teściów. Agatka została ze względu na konieczność nadrobienia zaległości, ale żeby jej nie było smutno to dzisiaj wybraliśmy się do bydgoskiego Zoo a potem była jeszcze przejażdżka ciuchcią :)

hej hej

my wróciliśmy już na swoje śmieci ;)
weekend udany, duużo spacerów i świeżego powietrza, dzieci dotlenione ;)
co prawda zmiana pogody wywołała u mnie paskudny ból głowy, więc wczorajszy dzionek nie zakończył się dla mniej najlepiej.

no a dziś synuś miał okazję poużywać kaloszy i pelerynki, i poskakał sobie po kałuzach ;)

mam nadzieję, że u was wszystko w porządku !

Witam po weekendzie:-D my siedzieliśmy w mieście, M trochę chory był, więc spacerowałam sama z dzieciaczkami:tak: wczoraj z racji deszczu tylko podwórkowe kałuże zaliczyliśmy:-D mimo kaloszy prawie do kolan i tak wszystko było mokre:baffled:
dziś póki m jeszcze był machnęłam szybko 40 pierogów i teraz kawa +jogurt
(już nie kawa+ciacho:tak:)
miłego dzionka:tak:

reklama
I my wróciliśmy, było super, grill, spacery, wizyta z dziećmi w stadninie koni, naprawdę udany dłuuugi weekend :-)

Fotki postaram się umieścić w wątku stosownym do tego :tak:

Do góry