reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Melanie - tak ja w szkole - i bardzo sobie chwalę ten stan, mimo wszystkich wad, duuuuużo wolnego czasu ;)) aktualnie mam ferie.
Wronka - gratulacje! A na rwę rzeczywiście nie ma wielu sposobów, rozgrzewanie i ćwiczenia, też to przechodziłam w 2 ciąży.
JJ - też miło Cię poczytać :)

reklama
Witajcie...

Dziewczyny pracujące w szkole, moża doradzą czy wysyłas dziecko wczesniej do I klasy?

My dzis pacerkowo-domowo....Pogoda przepiekna jak na życzenia dla mnie nowy śnieg spadł ;-) Szkoda że weekend imprezowy i nie będzie czasu na spacerki z aparatem za miastem.

Zdrówka wszystkim życze, pogoda niby lepsza a caly czas chorowanie, ech....

Melanie szkoda, że Cię wczoraj nie było - szczerze to tak myslałam ze nie przyjdziesz ;-)

Pieczemy z córcią babeczki takie murzynkowo-czekoladowe, naszlo nas na wieczór i nie wiem ile to się piecze, dlatego do neciku dosiadłam, bo ze mnie kucharka marna.

Renifer,

tydzień bez pralki to faktycznie katastrofa ... u mnie już kilka dni zaniedbań i jest sterta do odrabiania, a gdzie tu jeszcze jedno bobo :szok:

ta dzisiejsza pogoda jest fatalna, to chyba ten spadek ciśnienia. jestem strasznie osłabiona :baffled:

Karcia,

dużo szczęścia na nowej drodze życia, którą niewąpliwie rozpoczęłaś jako wolna kobieta.

renifer współczuje braku wody,wiem co to jest bo ja u mnie na piętrze tez niemam,ani w łazience ani w toalecie brrrrrrrrrr.I musze na dole u rodziców teraz bywac.

Fotoiza podziel sie babeczkami hihihi

Agnesbest puki co jest cholernie ciężko myslałam,że bede zadowolona z rozwodu a tu bęc...samopoczucie do d...ech...

agnes chyba troszke czasu potrzebuje na przemyslenia....mam nadzieje ze minie mi ta chandra :(

Izka zobacz ile masz zamówien na babeczki hihihi

Ja przed chwilą pożarłam 3 miski płatków kuleczek z mlekiem:)))

reklama
Chetni nich łapia.... przesyłam Wam babeczki... tylko szybko bo za chwile nie bedzie taka jestem łakoma, aż wstyd!

Mleka nie trawie, więc i kuleczki mi nie wchodzą.

Kurczaki.... Martyna nie może zasnąć bo kaszle i kaszle..... i kaszle.... podałam jej sinecod i czekam!

Do góry