reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Olji dobrze ze Mati odregowuje ten paskudny szpital....Chowaj ja teraz w ciepelku

Irin z Pania od wozka jestem w stalym kontakcie ;) to moja kolezanka z pracy - biurko w biurko, zawsze razem pekalysmy ze smiechu ;D fajne w sumie czasy. Wiec wiem ze w weekend macie spotkanko. My mamy po weekendzie ;)

reklama
mka- no ten szpital, to mi troszke spaskudzil maluszke- tylko raczki, tylko mama, nawet jak spi musze byc blisko- w spzitalu tak bylo, chciclaby i w domku tak sam
jedzeniowe przyzwyczajenia tez jej spaskudzili - dostawala tam butle- a w domkujuz nie- no i wszyscy sie dziwili ze ona butli juz nie dostaje, a teraz to ona w domku chce tez butle, a juz mialam spoko

aaa, w szpitalu czytalam jezyk dwulatka tracy hogg- jak dla mnie rewelka-
pierwsza czesc o niemowletach duzo nam pomogla i widze ze ta tez ma potencjal ;D

Witajcie Foremeczki,jak to ładnie Pati pisze.
Nie było mnie od kilku dni, komp zastrajkował, neostrada się zbuntowała i takie tam.Ale się was naczytałam...........

Pozdrawiam nowe użytkowniczki forum. Te "stare" też :D

Gratuluję córeczki asioczek !!! Jak Wasyl potwierdził to na bank, mnie wymiary dziecka też nieco zawyżył, więc nie ma strachu i powodzenia w zakupach.

Olji - cieszę się że malutka już w domu.

Nawiązując do tematu krzesełkowego - my mamy firmy Alice, używam go od 4 m-ca bo ma bardzo ładnie reguloweane oparcie i dziecko prawie leżało, więc bez obaw. Ja sobie wprost nie wyobrażam życia bez tego wynalazku, bo to jedyna rzecz, która troszkę nam Wiktorka pozwala "okiełznać", zwłaszcza przydaje się w kuchni jak gotuję, bo małyt ostatnio lubuje się we wspinaczce na otwarte drzwiczki piekarnika! Poza tym ma fajny zdejmowalny blat, zmywalną tapicerkę, 5punktowe pasy, kółka z blokadami. Polecam, ceny nie pamiętam bo dostałam go w prezencie od mojej firmy, ale oscytluje gdzies w granicach 300-350.

Nasz synek wczoraj uczcił chyba swoje 17 miesięcy, bo po raz pierwszy w pełni świadomie użył nocnika i sam sobie brawo bił !!!!!!!!!!! Nocnik jest w jego otoczeniu od dobrego miesiąca, ale dotychczas nie widziałam u niego takiego zapału jak wczoraj. Ale to chyba faktycznie była sprawa okazjonalna, bo dziś mimo tego, że siedział b. chętnie, niczym nocnika nie napełnił i był zawiedziony.

Dobrej nocki.

Natalya, ja jeszcze pół roku temu też wyłam do księżyca, że sie już nigdy chyba w nocy nie wyśpię, a teraz wstaję zawsze o 3 jak w zegarku i już tylko raz. Melanie ma rację, to minie, przez wszystko trzeba przejść.

:)Dzien Dobry :)
Smacznego sniadanka, i milego dzionka!!!

asioczek, gratuluje córci.......... :-*

Jak juz wczesniej pisałam, bylam w środę u fryzjera. efekt jego pracy to mocno wycieniowane włoski i obcięta grzywka
Jestem bardzo zadowolona :D...........
Ciesze sie bo potrzebowałam jakies korzystnej zmiany.................
wkleję zdjęcie do galerii, jak tylko przesla mi ten kabel ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dzisiaj czekaja mnie porządki.........i mnóstwo prasowania :p :p :p :p :p
Samuelek jedzie dzisiaj na caly weekend do dziadkow ;D, a my wieczorem wybieramy sie ze znajomymi na kregle do
Łuczniczki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p :p :p :p :p

Witajcie laseczki
Asioczek gratuluje dziewuszki no i najwazniejsze ze jest zdrowa :)
U nas znowu chorobsko dopada nasza kruszyne juz mi rece opadaja bo wychodzi na to ze co miesiac Iga jest chora :( dzis idziemy do lekarza. Wieczorem mam ciezki egzamin z Badan stosowanych na cale szczescie tylko jeden trzymajcie kciuki zeby dobrze poszedl.
Pozdrowionka i milego dzionka

Dzień Dobry  :D

Olji cieszę się że już w domku jesteście. Mysle że Matylda szybko zapomni o szpitalu. Dużo Zrówka dla was.

Dla innych chorych forumowych maluszków też.

Hehe ....widze, że wszystkie panie do Wasilewskiego chodzą.... ja nie jestem jego pacjentką. Mój gin mi z waga utrafił bo od razu mówił, że to szczypawka bedzie  ;D Stawiał na dobre 3 kg a Franek miał 3250. Ale rodził sie rzeczywiście długo, jednak była to raczej wina "wolno rozwierajacej sie szyjki" bo po skurczach to mi położna mówiła, że za 3 h urodze  ::) A tu dupa.... ale z parciem za to nie było problemów, 10 min i po sprawie. Naewt nie czułam jak się wyslizgiwał....taka to była szczypawka....hihih

pozdrawiam i lece na kawke...

reklama
Dzięki Mel, a ja sie zawsze szczypię, że za rzadko tu wchodze i potem za dlugie posty pisze. ;)

Dzień dziś super sloneczny chyba wyruszymy na spacerek.

Wiktor został dzis przeze mnie nazwany "nocnikowym pogromcą" - sukcesów ciąg dalszy.

Jutro wybieram się do Bydgoszczy na "szoping" - gdzie poza galeriami można fajne buty zimowe z wyprzedaży dostać? Może macie jakieś namiary na wypasione długie kozaki ? Jeśli macie jakies sugestie to poproszę. Dzięki.
Milego dzionka.

Do góry