reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Olji dobrze ze Mati odregowuje ten paskudny szpital....Chowaj ja teraz w ciepelku

Irin z Pania od wozka jestem w stalym kontakcie ;) to moja kolezanka z pracy - biurko w biurko, zawsze razem pekalysmy ze smiechu ;D fajne w sumie czasy. Wiec wiem ze w weekend macie spotkanko. My mamy po weekendzie ;)

reklama
mka- no ten szpital, to mi troszke spaskudzil maluszke- tylko raczki, tylko mama, nawet jak spi musze byc blisko- w spzitalu tak bylo, chciclaby i w domku tak sam
jedzeniowe przyzwyczajenia tez jej spaskudzili - dostawala tam butle- a w domkujuz nie- no i wszyscy sie dziwili ze ona butli juz nie dostaje, a teraz to ona w domku chce tez butle, a juz mialam spoko

aaa, w szpitalu czytalam jezyk dwulatka tracy hogg- jak dla mnie rewelka-
pierwsza czesc o niemowletach duzo nam pomogla i widze ze ta tez ma potencjal ;D

Witajcie Foremeczki,jak to ładnie Pati pisze.
Nie było mnie od kilku dni, komp zastrajkował, neostrada się zbuntowała i takie tam.Ale się was naczytałam...........

Pozdrawiam nowe użytkowniczki forum. Te "stare" też :D

Gratuluję córeczki asioczek !!! Jak Wasyl potwierdził to na bank, mnie wymiary dziecka też nieco zawyżył, więc nie ma strachu i powodzenia w zakupach.

Olji - cieszę się że malutka już w domu.

Nawiązując do tematu krzesełkowego - my mamy firmy Alice, używam go od 4 m-ca bo ma bardzo ładnie reguloweane oparcie i dziecko prawie leżało, więc bez obaw. Ja sobie wprost nie wyobrażam życia bez tego wynalazku, bo to jedyna rzecz, która troszkę nam Wiktorka pozwala "okiełznać", zwłaszcza przydaje się w kuchni jak gotuję, bo małyt ostatnio lubuje się we wspinaczce na otwarte drzwiczki piekarnika! Poza tym ma fajny zdejmowalny blat, zmywalną tapicerkę, 5punktowe pasy, kółka z blokadami. Polecam, ceny nie pamiętam bo dostałam go w prezencie od mojej firmy, ale oscytluje gdzies w granicach 300-350.

Nasz synek wczoraj uczcił chyba swoje 17 miesięcy, bo po raz pierwszy w pełni świadomie użył nocnika i sam sobie brawo bił !!!!!!!!!!! Nocnik jest w jego otoczeniu od dobrego miesiąca, ale dotychczas nie widziałam u niego takiego zapału jak wczoraj. Ale to chyba faktycznie była sprawa okazjonalna, bo dziś mimo tego, że siedział b. chętnie, niczym nocnika nie napełnił i był zawiedziony.

Dobrej nocki.

Natalya, ja jeszcze pół roku temu też wyłam do księżyca, że sie już nigdy chyba w nocy nie wyśpię, a teraz wstaję zawsze o 3 jak w zegarku i już tylko raz. Melanie ma rację, to minie, przez wszystko trzeba przejść.

:)Dzien Dobry :)
Smacznego sniadanka, i milego dzionka!!!

asioczek, gratuluje córci.......... :-*

Jak juz wczesniej pisałam, bylam w środę u fryzjera. efekt jego pracy to mocno wycieniowane włoski i obcięta grzywka
Jestem bardzo zadowolona :D...........
Ciesze sie bo potrzebowałam jakies korzystnej zmiany.................
wkleję zdjęcie do galerii, jak tylko przesla mi ten kabel ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dzisiaj czekaja mnie porządki.........i mnóstwo prasowania :p :p :p :p :p
Samuelek jedzie dzisiaj na caly weekend do dziadkow ;D, a my wieczorem wybieramy sie ze znajomymi na kregle do
Łuczniczki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p :p :p :p :p

Witajcie laseczki
Asioczek gratuluje dziewuszki no i najwazniejsze ze jest zdrowa :)
U nas znowu chorobsko dopada nasza kruszyne juz mi rece opadaja bo wychodzi na to ze co miesiac Iga jest chora :( dzis idziemy do lekarza. Wieczorem mam ciezki egzamin z Badan stosowanych na cale szczescie tylko jeden trzymajcie kciuki zeby dobrze poszedl.
Pozdrowionka i milego dzionka

Dzień Dobry  :D

Olji cieszę się że już w domku jesteście. Mysle że Matylda szybko zapomni o szpitalu. Dużo Zrówka dla was.

Dla innych chorych forumowych maluszków też.

Hehe ....widze, że wszystkie panie do Wasilewskiego chodzą.... ja nie jestem jego pacjentką. Mój gin mi z waga utrafił bo od razu mówił, że to szczypawka bedzie  ;D Stawiał na dobre 3 kg a Franek miał 3250. Ale rodził sie rzeczywiście długo, jednak była to raczej wina "wolno rozwierajacej sie szyjki" bo po skurczach to mi położna mówiła, że za 3 h urodze  ::) A tu dupa.... ale z parciem za to nie było problemów, 10 min i po sprawie. Naewt nie czułam jak się wyslizgiwał....taka to była szczypawka....hihih

pozdrawiam i lece na kawke...

reklama
Dzięki Mel, a ja sie zawsze szczypię, że za rzadko tu wchodze i potem za dlugie posty pisze. ;)

Dzień dziś super sloneczny chyba wyruszymy na spacerek.

Wiktor został dzis przeze mnie nazwany "nocnikowym pogromcą" - sukcesów ciąg dalszy.

Jutro wybieram się do Bydgoszczy na "szoping" - gdzie poza galeriami można fajne buty zimowe z wyprzedaży dostać? Może macie jakieś namiary na wypasione długie kozaki ? Jeśli macie jakies sugestie to poproszę. Dzięki.
Milego dzionka.

Do góry