reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

natalya pisze:
mi mieszkanie z moja mama dziala juz na nerwy..ale i tak nie jest zle bo ona raczej sie usowa i stara sie byc niezauwazlana...mysle ze jeszcze z rok tu z nia pomieszkamy a puzniej cos swojego poszukamy:)...oczywiscie jak te rok wytzrymamy bo jednak co samemu to samemu:) nie tzreba uwazac co sie mowi i w spokoju mozna sie poklocic...a potem pogodzic:)

i na golasa pobiegac ;D ;D ;D

Wanda wojewodztwo zmienialam raz,ale to bylo gdy jeszcze byly kasy chorych. Duzo sie od tego czasu zmienilo.Wiesz szczepienie szczepieniem ale z malym dzieckiem czesto sie do lekarza zachodzi chocby po recepte na glupi krem...mysle ze warto miec na miejscu przychodnie. W dodatku masz dwojke dzieci wiec prawdopodobienstwo ze bedziesz potrzebowala porady lekarza jest wieksze. No chyba ze bedziesz chodzila tylko do prywatnego. Popytaj w przychodni jak przebiega taka procedura zmiany przychodni

reklama
hehehe - zwlaszcza to latanie na golasa jest fajne :) hehe :)
Mk - no popytam sie popytam :) Mialam wlasnie zamiar miec tam jakiegos prywatnego lekarza, ale to sie jeszcze zobaczy... W sumie nie pomyslalam o tym... Narazie odpukac - Wiktorek wcale nie choruje - wychorowal sie bidulek w zlobku, a teraz jest faszerowany przeze mnie witamina C w kroplach i od roku w ogole nie chorowal !! Jestem w szoku :o No ale Paulinka faktycznie jeszcze malutka jest... No zobaczymy co mi w przychodni powiedza, bo ja to w ogole pojecia zielonego nie mam :) A zwlaszcza ze w Poznaniu nie znam nikogo zupelnie i nie wiem jacy lekarze sa dobrzy i jakie przychodnie... tutaj mam juz pewne rozeznanie - choc tez dopiero od kilku lat tu mieszkam :) No zobaczymy za 2 tygodnie, jak pojdziemy na pierwsze szczepienie Paulinki i bilans czterolatka :)

A tak w ogole to Paulinka ma dzis swoje pierwsze imieninki - ale chyba jej na maj przerzucimy, bo za duzo imprez mamy teraz - cala rodzinka wodnikow i jeszcze tesciowa i moj tata ;D ;D ;D

Didi - no ja te zdjecia znam, ale powtorze... Albercik cudny chlopak :)

Wanda..dzieki dzieki..:)..za mama on ma ten urok osobisty..hehehe..a za tata glupie zart sie go trzymaja tak jak np..osikac mame..i oboje sa z tego zadowoleni ..maly na mnie sika a tatus wkurza swoimi dowcipami

asioczek pisze:
Melanie pisze:
asioczek no to teraz jestes spokojniejsza
super !!! Cieszę się z Tobą :)

no to płyniesz w róże kobieto :D :D :D

Mel sklepy moje >:D. Jeszcze nic typowo dziewczęcego do tej pory nie kupiłam, ale chyba się odważę. Sukienki moge juz chyba zacząć nabywać :)

jakby co to mam kilka fajnych ciuszków z których Paris już wyrosła, możemy się spotkać zanim powystawiam je na allegro - jesli masz ochotę :)
mam nie tylko kiecki ;)

asioczek pisze:
MK tą opinie o tym że duże szybciej się rodzą juz od kilku lekarzy słyszałam więc mam nadzieję, że się i u mnie sprawdzi. :) Ja mała nie jestem więc powinno być dobrze :)

napewno będzie dobrze :) :) :)
a mi tez gin przed porodem opowiadał o 4 kilowym bobasie a Paris urodziła się troche ponad 3 kg
i mimo tego, że to pierwsze moje dziecie - rodziłam 2 godziny ;D

wanda_23 pisze:
natalya pisze:
wanda_23 pisze:
natalya - no fakt - trzeba poczekac... z doswiadczenia po Wiktorku pamietam ze wyspalam sie najlepiej, jak go na weekend do rodzicow dawalam ;D :D ;D :D
ja na weekend nie moge dac malego do babci bo babcia mieszka z nami...a druga 1000km od nas:(...

oj - wspolczuje w takim badz razie... chociaz z drugiej strony na codzien mozesz sobie pozwolic na wiecej wyjsc niz ja... Ja czekam jak taki ciolek w domku i czekam az ktos do mnie przyjdzie a wtedy ja bede mogla wyjsc na glupie zakupy... zwlaszcza jak teraz te mrozy sa.. No a wszystko na mojej glowie, bo moj maz w tygodniu mieszka w Poznaniu, a tylko na weekendy jest z nami :(

Wanda nie masz łatwo ::)
ale napewno świetnie sobie radzisz :)

mkkafe pisze:
Sluchajcie, a do sie z Daga dzieje?? I Nalaseczka do nas nie zagladala juz dawno? MAcie od nich jakies wiesci?

z Dagi mężem wczoraj pisałam na gg ;D 8)
a nalaseczka czyta nas regularnie :) tylko czasu na pisanie jej brakuje :(

Melanie - no latwo nie jest, ale az tak ciezko tez nie... nie narzekam, bo mam dosyc dobrze wszystko zorganizowane i dobrze rodzinke rozstawiona do pomocy. Rano moj tata przyjezdza i zawozi Wiktorka do przedszkola, a popoludniu przyjezdza tesciowa, gotuje mi obiadek zazwyczaj i pilnuje Paulinki jak ja ide po Wiktroka do przedszkolka... Takze wszystko opanowane ;D
Z tym ze ja strasznie nie lubie byc od kogos zalezna - niby mi wygodnie, ale szalu dostaje ze sama nie moge wszystkiego zrobic... Takze nie moge sie doczekac wiosny !!!! hehe :) Sama bede zaprowadzac i przyprowadzac Wiktorka z przedszkolka z Paulinka w wozeczku :)

Witajcie!

Sto latek dla Zosieńki!!!Jeśli tylko mama się pojawi! ;)

Asioczekgratulacje córci!Ja tez dołączam do tych u których Wasilewski popłynął trochę z wagą! :)Zdecydowałaś już w temacie położnej!
Mkkpani od wózka ma wpaśc w weekend-zobaczymy co z tego wyjdzie.Jeszcze raz dzięki!

U nas zanosi się na małe przeziębienie-bakterie tatusia robią swoje.Mam tylko nadzieję,że coś więcej się nie wykluję :(
Potwierdzam ;Nalaseczka zalatana! ;)

Zaliczyłam ze znajomą w weekend -Tylko mnie ...-z braku czegoś in.ciekawego i może być!
Pozdrawiam ciepło!

reklama
o rany, laski ale wy pedzicie :o
nagonic was nie moge
widze nowe- for me- twarze - mowie hello ;D
nio, u nas dobrze , matylda rosnie w sily, apetyt ma za 4 - zaskakuje mnie co raz jakims nowym dokonaniem

dzis w wannie jak sie bawilam z nia kaczka- powtorzyla po mnie kwa-kwa - alem sie zdziwilam

co do mieszkania razem- to sobie nei wyobrazam mieszkac z nikim, coz mam swoje przyzwyczajenia, i chyba nie da rady

hym, koncze bo es przyszedl z pracy, chyba sobei lukniemy na jakis filmik ;D

Do góry