reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Co do ofert klubów malucha to mnie przede wszystkim odstrasza cena.

.

Dokładnie, znajoma gdzies w Fordonie do takiego klubu przez rok zawoziła dziecko, poleciłam jej nasze przedszkole i oczywiście udalo sie, Od wrzesnia chodzi a dziecko bardzo zadowolone, rodzice tez bo własnie cena 3 razy mniejsza :-D

Czekamy dzis przed oknem na obiecane opady sniegu :-) jak zacznie padac to jedziemy do dzidków na wieś z sankami, ale marnie to widze, he...

reklama
no śnieżyce zapowiadali kilka dni temu ;-) ale jeszcze troszke czasu do końca dnia :tak:

z tymi objawami to fakt, jeśli kobieta jest przekonana, że nie może mieć dzieci to może dość długo nie zauważyć lub jeśli jeszcze ogólnie miesiączkuje.

Renifer,

świetne objawy, zwłaszcza to z domino day :-D

no ale żeby do porodu nie wiedzieć że się jest w ciąży hihi ta jedna z tego programu przytyła 30 kg i zwaliła to na fast foody :baffled:

dostałam dziś zamówione firanki, mój synuś ma z autami a dla młodej z jakąś księżniczką z bajki, najpierw mężulek musi jej pokój pomalować, chyba w weekend się zabierze za to :tak:

To zaświadczenie z pracy z biura meldunkowego też będę musiała przynieść :szok::confused: No coś takiego... A jak ktoś prowadzi własną działalność, to zaświadczenia przecież nie dostanie... Co wtedy musi okazać :confused:
powiem Ci, że do końca nie pamiętam, bo to mój m tam jeździł - ale pamiętam że kłócił się z babką, że przecież dowód pokazuje to po co jeszcze zaświadczenie o zameldowaniu :confused:

Iza,

zadowolona ze śniegu ? :-D na sankach byłyście ?

ja dzisiaj rozpoczęłam szaleństwo wyprawkowe :tak: kupiłam regał kąpielowy, ręczniczki, kilka kosmetyków i akcesoria pielęgnacyjne, 2 smoki, 1 butelczynę jakby trzeba bylo nakarmic mamusi mlekiem bez mamusi :-D poduszkę do karmienia
znalazłam również kołyskę coneco, która jest o koszty transportu tansza niz na allegro ;) wciąż jednak jestem rozdarta czy taka czy może jednak drewnianą :baffled:

właśnie mężulek dzwonił, iż jedzie z rybkami :-D wyobraźcie sobie, że wczoraj to pustki w sklepach i oczekują wszyscy na dostawy, więc był w białych błotach i tam jest baaardzo duży wybór, z resztą nie tylko rybek :tak:

ale mam dziś humor, tyle, że chyba muszę się teraz położyć bo już mi plecki i boki nie domagają od siedzenia :blink:

reklama
Do góry