reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja po kolejnej nocy z goraczką :szok: ale teraz tylko 37,5 st. czyje sie troszke lepiej ale za to jestem bardziej słaba no i te napady ciepła :szok:...jak przezyje dzisiejszy dzien to juz bedzie z gorki,bede zyc!...wczoraj przelezalam cale popoludniu i dzisiaj tez mam taki zamiar,czekam tylko na slubnego i po obiedzie do wyrka zmykam.....

reklama
iza to masz sfochowana córeczke hihihi,mój syn tez fochmistrz :)))

kasiulka oby szybciutko to choróbsko ci przeszło.

Ja dzis rzadnych planów niemam puki co.Wsumie jeden mam,aby polenic sie w wyrze cały dzien:)))
Moje dzieci jeszcze nieco zaspane,bo wczoraj wariowały do północy albo i dłuzej,bo był "wuja" to trza było mu dotrzymac towarzystwa:)))

Miłego dnia życze:)

kaaasiulka - zdrówka!!!!!!!kobieto, wykuruj sie szybko

ewelina - zdrówka dla młodego!

kurde, jak czytam o chorobach, to od razu niedobrze mi sie robi :-(

ja przeczytałam post na lutówkach, że jedna dzidzia już jest na świecie. :szok: falstart chłopak zrobił, ale cóż, chęć otrzymania prezentów była silniejsza ;-) dobrze, ze teraz medycyna jest na tyle do przodu, ze moga dobrze zajac sie takim wcześniaczkiem.

ja mam nadzieje, ze moja niunia wyjdzie pod koniec stycznia niz w polowie lutego, ale skoro Igi sie nie spieszyl to pewnie i Pati nie zamierza. Wczoraj tak dziwnie sie wygięła w brzuchu, że miał niesamowity kształt, chyba wypinała pupę :laugh2:

agnes to faktycznie szybciutko,oby dzidzia zdrowa była.
Te ruchy maluszków w brzusiu są niesamowite,tez pamietam jak moje tak kombinowały:))))fajno tak powspominac:))))

Nikodem tez się tak wypinał. W ogóle wiercipięta z niego była i tylko się uspokajał jak tata kładł rękę na brzuchu :) Teraz zaś na odwrót - tylko przy mamie się uspokaja :D No a poza tym to niestety dopadło go choróbsko. Dzisiaj ma temperaturę i prawie cały czas śpi albo siedzi u mnie na kolanach więc właściwie niewiele mogę zrobić, wszystko w biegu jak on chwilkę drzemie. Do lekarza idziemy dopiero w czwartek więc jutro będziemy musieli się jeszcze trochę przemęczyć.

Zdrówka dzieczyny dla was i pociech....ktos mi dzis wspominał ze mrozy zapowiadają....fajnie by było ;-)

Gadulicie o brzuszkach a ja będa taki 7miesięczny niedługo fotografować :happy2:

Madziara zdrówka dla nikusia,kurde ile tych choróbsk teraz jest ,aż strach z domu wychodzic..brrrrrrr

A ja przed chwila znów sie pożarłam z eks.pajac jeden nawet do dzieci nie raczy przyjsc ,wogóle ma ich centralnie w d....zła jestem jak cholera,jak można byc takim palantem.

reklama
Do góry