reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ewelina,

bidulko, zdrowiej :tak:

jak minęły Wam Mikołajki ? :tak: Iguś miał dzisiaj wizytację dziadków i babć :-D
o 17 miał kryzys i prawie mi usnał na kanapie :-D chyba dużo wrażen i ta pogoda go dobiły :rofl2:

reklama
Witajcie...

Mikołajki i po Mikolajkach, Martyna siedzi w stercie nawych zabawek, a miały byc tylko słodycze....nawet ja się załapałam i dostałam od klientki kolczyki :-)

Jutro jedziemy do szpitala dziecięcego na badanie słuchu a potem do lartyngologa jestem bardzo ciekawa wyników...wracając pojedziemy na kapuściska może do Tescko skocze, bo szukam takigo konika:
840591524

Może widziałyście gdzies? Oczywiscie ma być fioletowy :tak:

Iza,ja ja ja sie pisze na taki kalendarz :-):-):-) za kazda cene ;-) walne se na sciane i bedzie super ha ! Znajde tylko jakies zdjecie i wysylam Izka do Cię :tak:;-):-)...
He.... dzis robię promocje i kto przesle mi zdjęcie dostanie na @ projekt z kalendarzem ;-)

My już od wczoraj obchodziliśmy Mikołajki. Dziewczynki zostały obdarowane słodkościami w kościele, potem byliśmy w Pałacu na Mikołajkach a potem jeszcze Stary Rynek i Drukarnia. Dzisiaj za to tradycyjnie w domu przy butach (u nas Mikołaj był bardzo praktyczny i poprzynosił papcie + słodkości) a potem byliśmy jeszcze w Focus Parku. Popołudniu był dziadek i tez przyniósł trochę słodyczy. Mały dostał autko i jeździ nim po całym mieszkaniu :)

A ja umieram :-( dopadlo i mnie chorobsko,w nocy goraczka,glowa to mi peka,oczy spuchniete od kataru i łamie w kosciach :szok: nie mam sily...dzwonilam do mojego M ze ma przyjechac bo nie moge z wyra wstac ale gdzie tam,przeciez zaklad padnie jak go nie bedzie,w sumie to racja bo jest jedyny w tym co robi i jak nie on to robota nie bedzie skonczona,ale wydarlam sie na niego ze co sie musi stac zeby on zrezygnowal z pracy i przyjechal do domu :no::wściekła/y::no:...lecze sie apapem bo w sumie przy cycu to nic innego nie moge :-( mam dosc!!!

kasiulka współczuje:-(, ja to przerabiałam, tyle że dostałam od lekarza antybiotyk, żeby mi szybko przeszło i bez powikłań, a ty biedna - zostaje ci paracetamo, tezgobrałam na gorączkę i dawał sobie radę,

uważaj teraz na maluchy, bo chyba nie ustrzeżesz się przed chorobą, ja się cieszyłam do dzisiaj rano, że mały zdrowy:-(, obudził się z temperaturą i kaszlem:wściekła/y:, podaje nurofen, syrop prawoślazowy i cebion, a na noc cos wyciszającego i czekam na rozwój wydarzeń:-(

zdrówka życzę:tak:

Iza

nie widziałam takiej zabawki, ale to pewnie dlatego, ze niczego podobnego nie posuzkiwałam ;-)

Kaasiulka,

to chyba grypsko Cię dopadło. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Niewątpliwie ktoś by Ci się przydał teraz, bo przeciez jak w takim stanie robic cos przy dzieciach skoro powinno sie to wylezec.

ja dzis zajrzałam do 5-10-15 bo cały czas maja wyprzedaz i kupilam 2 pary body z dlugim i spiochy dla malej. 3 produkt 50 % taniej .

a w drodze powrotnej chyba miałam okazje obejrzec efekty policyjnej obławy, jak mijałam to auto to juz przeszukiwali je. pełno radiowozów :tak: jak w filmie

Witajcie.....

Kaaasiulka zdrówka życzę!

Ja dzis dzialam jak nie oznakowany samochod na sygnale torowiskiem jechał koło Tesco :tak: dziwne rzeczy się dzieja!

Moje dziecko niedawno zasneło....dopiero...jutro siła ja złózka bede wyciagać!
Dziś dla odmiany mnie obudziła punktualnie o 8 przez sen kilka razy mnie zawołała a potem sie głośno śmiała i spała dalej. Dziwnie sie poczulam bo prosilam męża aby mnie 8 obudził a on zapomnial i poszedl do pracy :-)

witam nocnie:))na chwilke zasiadłam,w dzien niemam na nic czasu.

kasiulka zdrówka życzę

izka jesli dobrze mi sie wydaje to w auchanie podobne kucyki widziałam

Ja drugi dzien z zapaleniem piersi chodze,kurde młoda juz 22 miesiace prawie a mnie pierwszy raz cos takiego chwyciło,ale apap łykłam ,mam nadzieje ze pomoze.

Co do mikołajek to skromnie było,młode dostały od dziadków słodycze a od taty po zabawce,najbardziej jest mi przykro o to że moi eks tescie czyli dziadkowie nieprzyszli do maluchów a mieszkają na tej samej ulicy.

miłej nocki życzę:))

reklama
Witajcie z rana!

Karcia widze , że lepszy "Nocny Marek" z Ciebie ode mnie ;-)

Dziś znowu był "foch" mojego dziecka z rana że nie chce tam chodzić i mam ja wypisać, w zasypiając cieszyła się że dzis wtorek i religia...
Teściowa jej strój na jasełke uszyła, skrzydła kupiłysmy i jeszcze coś na głowe musze zrobić...zaczyna się "szkolne wymyślanie" choć ona dopiero w zerówce. Tym razem nam sie udalo, bo mamy krawcową, ale co zrobią te dzieci co rodzice nie mają kasy, jak wiecznie cos trzeba przynieść, zrobić, lub w internecie sprawdzić. Wiem że teraz inne czasu niz moje ale ile mozna w szkolne siedzieć przy komputerze i sprawdzać, jak sie go w domu nie ma. Tyle sie ostatnio nasłuchałam że szok i do tego te cięzkie plecaki, bo nie wszędzie jest niby miejsce na szafki - paranoja! Ale sie wygadałam z rana, he....

Miłego, zdrowego dnia!!!!

Do góry