reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Iza,

mnie się też podoba ;)

byłam dziś w Jysku po kosze do szafy, a tam normalne pustki. Ludziska po kilka kompletów pościeli kupują ;-) Ja kupiłam tylko jeden, na zmianę dla młodego.
byłam znów w ABC, tym razem inne kołyski już mieli. Niestety nie mogłam ich obejrzeć dokładnie, bo stały wysoko i nie mozna bylo do nich dojsc. Stałam i stałam i pani profesjonalnej obsługi sie nie doczekałam ;-) wcale nie jest mi przykro, bo i tak nie kupie u nich bo maja wysrubowane ceny, ale sam fakt :cool: ależ ja wymagająca klientka jestem hehe :laugh2:

reklama
Agnes wcale nie jesteś wymagającą klientką. Dla mnie taki sklep od razu jest nie wart zachodu. Rozumiem sklep, gdzie można wszystko zobaczyć i sięgnąć, ale tam gdzie jest konieczna pomoc ekspedientki a ona się nawet nie raczy zapytać czy w czymś pomóc to już... maja minus na całego.

Iza kalendarz fajny i na pewno będzie się podobać.

Udało nam się dostać do hematologa i jesteśmy już po wizycie. Pani powiedziała, że nie ma co panikować, bo skoro mały ma powiększony 3 migdał i jest alergikiem to mogą być takie wyniki. Ale na wszelki wypadek mamy zrobić usg węzłów chłonnych (termin na 22.12) i jeszcze raz badania krwi.

to fajnie, ze udało Wam się szybko dostać do specjalisty. Myślę, że to już tylko kwestia potwierdzenia racji tej pani doktor, że przy takim połączeniu to i wyniki nie są jakieś szokujące.

my jeszcze sami w domu. mezulek sobie pojechal po pracy na spotkanie z kolegami. Mam nadzieje, ze w ciagu 30 min wroci i bedzie lulał naszego asa.

Igor dzisiaj się mnie zapytał czy chce inne dziecko :szok: a ja mu na to, że mam jego i dzidzie w brzuszku i innych dzieci nie potrzebuję :laugh2: albo wczoraj jak był u cioci to powiedział do jej córki i męża, że zaprasza ich do zabawy, a ciocia ma iść do kuchni, obiad gotować. zachował przy tym powagę i patrzył cioci prosto w oczy :laugh2: to jest mój mały agent :rofl2:

jutro do południa ruszamy na prezenty, mam nadzieje wszystko kupić i miec z tym spokoj. a potem rozplanuje z mama co mam przygotowac do wigilii i co kupic. marze o swietach w malym gronie, bez pospiechu :happy: zobaczymy czy sie uda, bo moja mama nalezy do tych ktorzy koniecznie musza sie napracowac i potem ledwie zipia przy stole ;-) no ale teraz ma juz wyrosniete dzieciaki to kazdy cos zrobi to powinna dac na luz :happy:

miłego wieczoru

witam popołudniowo:))
pogoda jak zwykle beznadziejna,jejku jak ja chce sniegu :))bałwanka mogłabym z łobuzami ulepic:))hihihi

wczoraj mielismy zalatany dzionek,odwiedzilismy prababcie maluchów,jagódka była bardzo grzeczna,natomiast olus to mały rozrabiaka i troche pobroił.
Byliusmy tez w przychodni bo malutka ostatnio wcisneła palec w odpływ w brodziku i sobie paluszka rozwaliła;( pani doktor przypisała mupirox,mam nadzieje ze pomoze.

Co do prezentów to ja praktycznie pokupowane mam,tylko musze moim łobuzom,cos kupic ale pomysłów brak.Moim rodzicom taki skromny prezencik uszykowałam,z powodu iz pieniedzy puki co niemam,przeszukałam ich albumy ze zdjeciami,wybrałam zdjecia takie odkad byli malutcy do teraz i z rafałem zmontowalismy filmik,z muzyką czerwonych gitar,mam nadzieje ze im sie spodoba:))

Witam sie i ja :-)...u nas w koncu goraczka se poszla,4 dni trzymalo a dzisiaj tylko 37 st. uffff,zostal mlodej jescze ten kaszel paskudny no i katar sie pojawil,jedno odchodzi to drugie przychodzi :no:....mały tez pokasłuje i mnie dusi w klacie :-(...a jutro chrzeniaczka ma 6 urodzinki ale Wiki nie puszcze boje sie,tam bedzie troche dzieciaczkow a ona taka oslabiona i ogolnie jeszcze nie najlepiej sie czuje i po co ma cos zlapac,dzwonilam,przeprosilam bratowa i sama dzisiaj podejde z prezencikiem na ciacho i kawusie ;-)...ja prezentow jeszcze nie mam ale po niedzieli sie wezme za zakupki,pomyslow mi brak ale bedzie trzeba cos wymyslec...na Mikolaja zakupilam malej pudlo z sukniami balowymi dla lalek,byly w Biedronce,ona tak lubi ubierac i przebierac lalki a ciezko dostac jakas sukienke a jak juz cos jest to cena taka ze lepiej kupic lalke ubrana,taniej wyjdzie...
...ja tez marze o takich swietach w malym gronie ale niestety po raz kolejny bedzie to wielka posiadowa i 30 ludzików ale juz zapowiedzialm mojemu M ze ostatni raz i w przyszlym roku tylko bliscy...tak lubie,cichutko,spokojnie,milutko...

Karcia,

Swietny prezent dla rodziców, na pewno im sie spodoba. My naszym tez cos w ten desen, bo w fotojokerze męzulek wypatrzył, ze oni tam albumy takie drukuja. Wystarczy online go sobie zmontowac i potem sie u nich odbiera gotowca :tak:

My dzis juz wszystko kupilismy. Jestem padnięta po tym maratonie. Pozostaly tylko slodycze, pakowanie no i zaplanowanie wigilii. Mamuska przyjedzie na niedzielny obiad to zaraz sie podzielimy robota :tak:

Nie mogę doczekać się niedzielnego poranka jak Iguś wstanie i będzie leciał zobaczyć do buta :tak:

Kaasiulka,

to dobrze ze goraczka sobie poszla. a kysz !
to niezla wigilia bedzie, wspolczuje organizacji tego malutkiego rodzinnego spędu :-D

Witajcie.... czasu znowu nie było na pisanie, bo balowalismy na imprezie rodzinnej.

Ciesze się że kalendarza sie podoba, jak ktos chętny a ja znajde chwile to niech podesle zdjęcie i mu zrobię ( fotka najlepiej jak by była w pionie)

Zdrówka dla Wszystkich, zmykma spac bo padam....

Pa,Pa...

witajcie w depresyjną sobotę ;-)

w fordonie coś koszmarnie i mgliście jest. chyba nigdzie na spacer nie wyjdziemy, a tak się cieszyłam na to dzisiaj.

jak tylko bede miec jakis przyplyw energii to zabiorę sie za prasowanie ... nie wiem kiedy to nastapi. na pewno musze wybrac sie na zakupy, ale to jak mezulek przyjedzie. musze miec cos do obiadu na jutro ;-)

młody bawi się klockami w ciszy to chyba wskocze na kanape i utne sobie choc 5 min drzemki :cool:

Iza,ja ja ja sie pisze na taki kalendarz :-):-):-) za kazda cene ;-) walne se na sciane i bedzie super ha ! Znajde tylko jakies zdjecie i wysylam Izka do Cię :tak:;-):-)...

reklama
hej

mam trochę zaległości, bo i mnie chorubsko dopadło, lezałam z gorączką bite 3 dni pod kołdrą:szok:, dziś juz lepiej, ale słaba cos jestem, szybko się męczę i boję się o Piotrka, czy czegoś ode mnie nie złapie:-(

Do góry