reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

JJ - leniuszek hehe :) no niech juz w koncu te mrozy mina !!! to na spacer pojdziemy :)

aaa...ponawiam pytanie o Multikinobaby - od jakiego wieku mozna dzidzie zabrac - czy juz bym mogla ???

reklama
ja mysle ze mozesze, wydaje mi sie ze najlepiej chodzic z dzieckiem jak jeszcze lezy spokojnie i nie chce biegac:)
u mnie kolejna tragiczna noc!!! ratunku juz nie wiem co robic, klade malego spac w lozeczku a on tak za godzine sie budzi z ogromnym rykiem, wezme go na rece bo inaczej nie moge uspokoic i jak juz mi sie wydaje ze sie uspokoil(placze z zamknietymi oaczami) i chche go odlozyc to od nowa, juz najpredzej zasnie puzniej w naszym lozku ale tez budzi sie srednio co 2 godziny..mam juz tego dosyc jestem wykonczona:(

wanda_23 pisze:
Melanie pisze:
Gonia pisze:
Dziewczyny, Staś ma pojutrze szczepienie, powiedzcie czy miałyście może krem znieczulajacy Emla i czy on cosik w ogole daje, bo słyszalam rózne opinie ???
krem jest na recepte
ale od 3 miesiąca
znieczula
i moja córa nie płakała na drugim szczepieniu po zastosowaniu kremu :)
ale wieczoram płakała jak jej nóżka zrobiła sie gorąca od szczepionki :p :(

czyli w koncu polecasz to smarowanie kremem czy nie ??? bo w sumie to chyba nie od tego kremu sie zrobila goraca nozka co ???

przeczytaj dokładnie napisałam tzn po czym nóżka była gorąca :)
a co do tego czy polecam ::)
wybór należy do Ciebie
znieczula a chyba o to chodzi, nie? :)

natalya pisze:
ja mysle ze mozesze, wydaje mi sie ze najlepiej chodzic z dzieckiem jak jeszcze lezy spokojnie i nie chce biegac:)
u mnie kolejna tragiczna noc!!! ratunku juz nie wiem co robic, klade malego spac w lozeczku a on tak za godzine sie budzi z ogromnym rykiem, wezme go na rece bo inaczej nie moge uspokoic i jak juz mi sie wydaje ze sie uspokoil(placze z zamknietymi oaczami) i chche go odlozyc to od nowa, juz najpredzej zasnie puzniej w naszym lozku ale tez budzi sie srednio co 2 godziny..mam juz tego dosyc jestem wykonczona:(

natalya
wiem, że jest ciężko ale w takich przypadkach pocieszam sie myślą, że to w końcu kiedyś minie ;) tak jak przy porodzie ;D

Melanie pisze:
asioczek no to teraz jestes spokojniejsza
super !!! Cieszę się z Tobą :)

no to płyniesz w róże kobieto :D :D :D

Mel sklepy moje >:D. Jeszcze nic typowo dziewczęcego do tej pory nie kupiłam, ale chyba się odważę. Sukienki moge juz chyba zacząć nabywać :)

JJ mogę trochę mojego zapału oddać. Mam dzisiaj zbyt dużo energii a front robót ograniczony. Z tego wszystkiego chyba się wybiorę na spacer.

Natalya jeszcze trochę dasz radę wytrzymać. Gdy ja wejdę w ten okres Ty już o nim zapomnisz.

Mel - dzieki :) w sprawie kremu :)
natalya - ach te nasze dzieci to sa spryciarze jednak... Moja mala w dzien robni awantury ze jej sie nudzi i ciagle chce byc na rekach. W nocy spi grzecznie w swoim lozeczku w swoim pokoju ;D Ale tylko do pierwszego karmienia - bo ja w nocy jestem tak nieprzytomna ze nie potrafilabym chyba wstac, nakarmic ja i polozyc spowrotem... biore ja do siebie do lozka - i wiem ze to niestety zle zaowocuje... Trzymam kciuki zebys dala rade !!! A jak padasz, to moze sprobuj w dzien sie przespac jak Maly spi ???

natalya - no fakt - trzeba poczekac... z doswiadczenia po Wiktorku pamietam ze wyspalam sie najlepiej, jak go na weekend do rodzicow dawalam ;D :D ;D :D

reklama
aska gratulacje po raz kolejny corci. co do wagi - mnie Wasyl pocieszyl ze duze dzieci latwiej sie rodzi bo szybciej sie cisna do przodu, sa silne i taakie tam. I chyba trafil - rodzilam w niecale 3 godziny. I w 2 godziny osiagnelam pelne rozwarcie. Po 17 mialam 2 cm, po 19 - 10 cm.Tylko z parciem bylo gorzej :p No ale ja juz sie przekonalam ze w parciu jestem kiepska. Wiec sie nie sugeruj

Do góry