reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dziewczyny, Staś ma pojutrze szczepienie, powiedzcie czy miałyście może krem znieczulajacy Emla i czy on cosik w ogole daje, bo słyszalam rózne opinie ???

reklama
Gonia - ja jak zwykle nie na czasie - to sa jakies masci znieczulajace ??? hehe piszcie dziewczyny piszcie - z checia tez sie cosik dowiem na ten temat :)

Hej,

My właśnie wrócilismy z najlepszego kina na jakie można się wybrać w Bydgoszczy :) - Narrator Wasilewski w roli głownej nasza córa :)
Potwierdzona baba na 100%. Trochę nam podrosła i jest raczej rozmiarowo i wagowo duuuża :) tak o 2tygodnie srednia wyprzedza.
Wedlug dr'a mam sie nastawiac na minimum 4kg i 60 cm. Pozycja startowa zostala juz przyjeta i teraz mam tylko do marca czekac :)

asioczek..:)..ale super..tylko nie nastawiaj sie na taka wage..mi Wasilewski mowil ze maly tez jest duzy i wzrostem i waga byl starszy o przwie 2 tygodnie i mialam sie nastawic ze urodzi sie z waga 3,8 kg albo 3,6..:)..a urodzil sie z waga 3,050..:)..wiec nie ma co nastawiac sie na taka wage..:)..ale plec sie nie zmienila a bylam u niego w 20 tygodniu i pozniej w 32..:)..wiec fajnie..az zazdroszcze corki..:)..no ale i ciesze sie bo nastempna dziewczyna dla mojego synka..:)

Didi na wage sie specjalnie nie nastawiam. Liczy sie tylko to ze mala zdrowa i wszystko jest ok. No i oczywiście, że klejnoty od ostatniego razu jej nie wyrosły :)

Asioczek - no super ze wszystko dobrze :) No klejnoty to juz raczej nie wyrosna :)
Didi - a Ty co juz syna swatasz ze wszystkimi dziewuszkami :p hehe

Gonia pisze:
Dziewczyny, Staś ma pojutrze szczepienie, powiedzcie czy miałyście może krem znieczulajacy Emla i czy on cosik w ogole daje, bo słyszalam rózne opinie ???
krem jest na recepte
ale od 3 miesiąca
znieczula
i moja córa nie płakała na drugim szczepieniu po zastosowaniu kremu :)
ale wieczoram płakała jak jej nóżka zrobiła sie gorąca od szczepionki :p :(

Witajcie!

....kurcze ale mam lenia .... nawet pisać mi sie nie chce....

asioczku super, że wszytsko jest w brzuchu ok :laugh:

to na tyle..... reszta może jak wpadne w trans piśmienny.... :p

podpisał: LENIWA KOBITKA

reklama
Melanie pisze:
Gonia pisze:
krem jest na recepte
ale od 3 miesiąca
znieczula
i moja córa nie płakała na drugim szczepieniu po zastosowaniu kremu :)
ale wieczoram płakała jak jej nóżka zrobiła sie gorąca od szczepionki :p :(

czyli w koncu polecasz to smarowanie kremem czy nie ??? bo w sumie to chyba nie od tego kremu sie zrobila goraca nozka co ???

Do góry