reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

witam w ten ponury dzionek,pogoda faktycznie do d....nic sie niechce...

Moje młode nadal zasmarkane,jagódka z rana wymiotowała z nosa sie leje:(szok normalnie...nie znmosze takiej pogody...Olek juz lepiej ale za to głupieje,energii ma co niemiara..

Ja bym sie najchetniej połozyła ,ale takich możliwości niemam..

reklama
dzisiejsza pogoda rzeczywiście była rewelacyjna... psa z domu nie wygonisz w taki dzień...
dużo zdrowia wszystkim życzę - u Weroniki lekka infekcja, dziwna bo kaszel, lekki katar, zero gorączki i innych objawów... także do przedszkola nie chodzi - na głowę można z nią dostać;-)

hey

fotolza dzieki za namiary

u nas mały ma zapalenie krtani i tchawicy... narazie walczymy bez zntybiotyku jeszcze jedne dzień, jak sie nie poprawi to włączamy antybiotyk... :zawstydzona/y:

małą izoluję i sie modle :sorry:

trzymajcie sie
pojawie sie jak zwyciężymy to *****

Witajcie!

Renifer trzymam kciuki aby mała nic nie złapała!!!
Jak słysze u mojej córci kaszel krtaniowy to dreszczy od razu dostaje, u nas leki nie pomagają i potrzebne pogotowie....co ja przeszłam w tym temacie to książke można napisać ;-(
Lekarze tylko mówili że wyrośnie z tego i chyba tak sie dzieje..... tfu, tfu....

Planuje własnie "wyprawe" na drugi koniec świata tzn. do dawnego Geanta he....

Miłego, zdrowego dnia!

dzień dobry,

możecie być ze mnei dumne, przeżyłam badanie krzywej cukrowej ;-)

Ola,

mój syn ma tak samo, lekki katarek i teraz kaszel mu sie rozwija, taki w zasadzie bardziej suchy i ma takie ataki od wczorajszego wieczora. Nie wychodziłam z nim w tę mokrą pogodę odkąd zaczął mu się katar a i tak się rozwinęła ... :crazy: no nic, nadal będziemy walczyć po domowemu ... boję się, że to nawrót gardła :-(

Renifer,

ja też trzymam kciuki za twoją księzniczkę, oby dała radę wirusom :tak:

Iza,

to fajnie, że tak udało się zaoszczędzić, teraz jesteś 50 zeta wprzód na obiektyw ;-)

ja nie mam pomysłu na gwiazdkowy prezent dla smyka, za to wiem, co mu podarujemy na mikołaja :tak:mój syn często bierze szczotkę i śpiewa do niej, więc kupimy mu zabawkowy mikrofon. Oczywiście, obowiązkowo będzie musiał wyczyścić buciki przed snem :-D

agnes gartuluje przezycia krzywej cukrowej :-)

Izka to farta miałaś :tak: bo zabawki dla dzieci to faktycznie magiczne ceny mają:sorry:

Z prezentami dla młodych to problem bede miała,mlodej chciałam kupić wózeczek i lale,ale "tesciowa" ,mnie wyprzedziła i juz zakupiła,a młodemu chciałam kupic lego,ale kurcze jest drogie jak cholercia :sorry:
A na mikołajki to drobiazgi kupie,bo teraz ciezko z kasą :-(

reklama
witam:)
widzę, że u Was w domkach też chorowitkowo, my z młodą ciągle w trakcie przygotowań do wizyty u alergologa mamy już za sobą badanie moczu i pobieranie krewki, troszkę mnie zmartwiło OB (po godzinie wynosiło 10mm zobaczymy co nam w czwartek powie pediatra,) no ale piszę w innej sprawie szukam jakiś sensownych opisów w necie i albo dzisiaj jestem ślepa i rozkojarzona albo rzeczywiście nic nie ma... chodzi mi o opis zdjęcia rtg klatki piersiowej bąbla, brzmi on tak;
"wzmożony rysunek okołooskrzelowy w polu dolnym płuca, prawego, poza tym płuca bez zagęszczeń miąższowych. Sylwetka serca odpowiednia do wieku", dodam tylko, że młoda wczoraj była przez pediatrę osłuchiwana i nic w oskrzelach pani nie słyszała.. przyznacie jednak, że ten opis nie brzmi przyjaźnie, tak się zastanawiam, może któraś z Was ma podobne doświadczenia za sobą i mogłaby uspokoić histeryczną matkę:D

pozdrawiam serdecznie!!!

a i słyszałam dzisiaj od swojego ginekologa, że podobno na markwarta ma ruszyć nowa porodówka godna uwagi...

Do góry