reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej !

Zgadzam sie , ze w sumie wiek nie robi... ;) Jak sie czlowiek ma dogadac to i tak sie dogada :) W kazdym razie chodzilo mi o dzieciaczka - ten sam wiek, itp... mam kolezanke, ale jej coreczka jest starsza od mojego bąbelka, i .. no niestety, nie pobawia sie razem, a chcialabym aby Mati mial kogos w swoim wieku :)

Co do mrozow, to tragedia, wczoraj prad wysiadl mi w domu, po naprawie juz zadnego grzejnika nie wlaczylismy z mezem, i takim sposobem wyladowalismy u moich tesciow na kilka dni, dopoki te mrozy nie mina... I kurcze, lubie swoich tesciow, ale.. juz mam dosyc ;)

reklama
Dzien doberek

Wczoraj ok 19 nasze kaloryfery zaczely sie robic zimne...Ale mialam wizje. Juz Jagodke ubralam do spania cieplo. I awaryjnie zaczelam grzac gazem. Ale o 20 znow byly gorace. Qrka, to bardzo zle miec tylko jedno zrodlo ciepla i byc od kogos zaleznym. Nie ma to jak kominek we wlasnym domku ;)

Zima ma podobno pociagnac do konca stycznia. Dobrze ze juz 24 bo jak lubie zime - tak mam jej juz dosc.

Wiecej zdjec maluszka jest w watku galeria sierpniowych dzieciaczkow.

Z tym grzaniem, tesciami, uzaleznieniem od kogos, itp.. to jest troszke dziwnie, ale o tym moze kiedys indziej, ....

Trzymajcie sie cieplo w te mrozne dni ...

Acha
Poprosze o sugestie dot krzeselek do karmienia. Jakie macie lub mialyscie??? Chodzi mi o plastikowe, bo drewniane mam ale potrzebuje skladane do kuchni. Aby zajmowalo jak najmniej miejsca. Poleccie cos dziewczyny...

ja tez mam pytanie.. od kiedy malego sadzac w takim krzeselku ? ...Moj czasami siedzi bez podtrzymywania, ale lekko gibie sie na boki... czy juz mozna ? ...

Witajcie

Jakos te mrozy odebrały mi chęć pisania....

MK znajomi maja plstikowe krzesełko z ikei - podobno lekkie i funkcjonalne, składa się raz dwa i mozna wszędzie zabrać....mieli zesoba na sylwestra.... ale to tylko opinie "ze słyszenia", bo mi doswiadczeń w tym temacie jeszcze brak....

a witam Rosska bo chyba nie miałysmy okazji....

Witam cieplo w ten mrozny dzionek
Mk my na razie tez mamy drewniane krzeselko dla Iguni wiec w temacie skladanego plastikowego krzeselka nie pomoge.
Rosska ja mysle ze powinnas jeszcze poczekac z sadzaniem Mateuszka w krzeselku tym bardziej ze jeszcze nie siedzi stabilnie takie jest moje zdanie.

Rosska ja mysle ze juz mozesz go w takim krzesle posadzic. One maja regulowane oparcie. Wiec jesli  uzywasz lezaczka to mniej wiecej jest tak samo....Mozna je ustawic na bardziej lezaco. I przypiac pasami.
Moja tez nie umie siedziec i nie wiem czy bedzie umiec...Co ja posadze podtrzymujac pod paszkami to ona juz stoi. A jaka ma wtedy mordke uradowana. I nie daje sie z powrotem posadzic. Chyba jej sie etapy poprzestawialy... ;D

reklama
mkkafe pisze:
Acha
Poprosze o sugestie dot krzeselek do karmienia. Jakie macie lub mialyscie??? Chodzi mi o plastikowe, bo drewniane mam ale potrzebuje skladane do kuchni. Aby zajmowalo jak najmniej miejsca. Poleccie cos dziewczyny...

ooo ja tez chętnie skorzystam z rad
chciałabym takie "wypasione" ;D

Pati j
ak po szczepieniu? Nie zemdlałaś?

Dagcej milion buziaków dla Zosieńki z okazji pierszego roczku !!!

Do góry