reklama
M
Melanie
Gość
Witam nową bydgoszczankę
Ja mam 4 miesięczną córeczkę ale nie mam już 20 lat buuuuu...
Ja mam 4 miesięczną córeczkę ale nie mam już 20 lat buuuuu...
Pati26
Mama Marcela i Samuela
Czesc laseczki!!!
jak Wam minąl poniedzialek??......pewnie zimno ;D ;D ;D ;D
Ja to dzisiaj od rana troche spraw mialam do zalatwienia i jezdzilam po miescie z jednego konca na drugi. Po drodze chyba z z osiem wypadkow widzialam, rzeczywiscie aura sprzyja zderzeniom...................
Teraz zjadlam obiadek i zabieram sie za robienie salatki
Jutro jade z Samuelem na szczepienie, nie wiem jak to przezyje na widok igly trzesa mi sie kolana
Pozdróweczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak Wam minąl poniedzialek??......pewnie zimno ;D ;D ;D ;D
Ja to dzisiaj od rana troche spraw mialam do zalatwienia i jezdzilam po miescie z jednego konca na drugi. Po drodze chyba z z osiem wypadkow widzialam, rzeczywiscie aura sprzyja zderzeniom...................
Teraz zjadlam obiadek i zabieram sie za robienie salatki
Jutro jade z Samuelem na szczepienie, nie wiem jak to przezyje na widok igly trzesa mi sie kolana
Pozdróweczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello Rosska tutaj jest wiele mam i wszystkie bardzo mile i madre - na pewno jest z kim podzielic sie swoimi uwagami i posluchac dobrych rad. Ja bardziej wiekowa od Ciebie - w tym roku 30 ale reszte warunkow spelniam ;D
Dzis slyszalam ze w sobote ma byc do -40 stopni w Polsce Co Wy na to??
Dzis zafundowalam Jagodce maly spacerek - musialam tesciow zaprowadzic do przedszkola, ale bylo -12,Jagodka cieplo ubrana, oslonieta dosc dobrze w wozku - od razu zasnela choc bbyla wyspana. Spacerek trwal 20 minut. Jagodka dosypiala w domku jeszcze 40 w chlodnym pokoju. Jutro raczej ni wyjde, chyba ze bedzie powyzej -10. Jutro Agatka jedzie na ferie do dziadkow, wiec mozliwe ze ja podwioze do centrum. Albo tesciowa po nia sama przyjedzie, jeszcze nie wiem. I nie bedzie tej mojej stokrotki 12 dni :-[ Juz mi teskno
Dzis slyszalam ze w sobote ma byc do -40 stopni w Polsce Co Wy na to??
Dzis zafundowalam Jagodce maly spacerek - musialam tesciow zaprowadzic do przedszkola, ale bylo -12,Jagodka cieplo ubrana, oslonieta dosc dobrze w wozku - od razu zasnela choc bbyla wyspana. Spacerek trwal 20 minut. Jagodka dosypiala w domku jeszcze 40 w chlodnym pokoju. Jutro raczej ni wyjde, chyba ze bedzie powyzej -10. Jutro Agatka jedzie na ferie do dziadkow, wiec mozliwe ze ja podwioze do centrum. Albo tesciowa po nia sama przyjedzie, jeszcze nie wiem. I nie bedzie tej mojej stokrotki 12 dni :-[ Juz mi teskno
M
Melanie
Gość
mkkafe pisze:Dzis slyszalam ze w sobote ma byc do -40 stopni w Polsce Co Wy na to??
ale w jaką sobote ???
bo na pewno nie u nas i nie w tą
Czesc Dziewczynki
Witam nowa mamusie - Rosske Ja mam 23 lata (a wlasciwie za 3 tygodnie 24 mi stuknie) i mam miesieczna corcie i 4-letniego synka Ale wiek chyba nie robi, bo przeciez mozna swietnie sie dogadac z ludzmi w roznym wieku i to ze niektore mamusie maja 20 a niekotre 30 lat, to dla mnie przynajmniej nie jest przeszkoda
Mk - ja tez to slyszalam, ze w sobote ma byc -40 - mam nadzieje ze nie u nas... juz nawet nie dla siebie, ale siorka ma wtedy studniowke i to w Operze - nie wiadomo czy dadza rade ogrzac ja odpowiednio w taki rmoz !!
Witam nowa mamusie - Rosske Ja mam 23 lata (a wlasciwie za 3 tygodnie 24 mi stuknie) i mam miesieczna corcie i 4-letniego synka Ale wiek chyba nie robi, bo przeciez mozna swietnie sie dogadac z ludzmi w roznym wieku i to ze niektore mamusie maja 20 a niekotre 30 lat, to dla mnie przynajmniej nie jest przeszkoda
Mk - ja tez to slyszalam, ze w sobote ma byc -40 - mam nadzieje ze nie u nas... juz nawet nie dla siebie, ale siorka ma wtedy studniowke i to w Operze - nie wiadomo czy dadza rade ogrzac ja odpowiednio w taki rmoz !!
Melanie pisze:mkkafe pisze:Dzis slyszalam ze w sobote ma byc do -40 stopni w Polsce Co Wy na to??
ale w jaką sobote ???
bo na pewno nie u nas i nie w tą
ano wlasnie w ta, ale pewnie na wschodzie. Ale w Polsce. W jakis wiadomosciach podawali, chyba na polsacie
reklama
M
Melanie
Gość
eeee polsatu to ja nie oglądam ;D
w naszym rejonie w sobote ma być podobno koło zera
w naszym rejonie w sobote ma być podobno koło zera