reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
a my wstajemy różnie - między 6 a 7.30 rano - także takie "pospanie" to tylko w sferze wspomnień u mnie pozostaje ;-)

hejka,

a my teraz zazwyczaj do ósmej śpimy.
Mężulek dziś do nas dojechał i właśnie myje Igusia, bo ja od 15 dzisiaj miałam trójkę dzieci do 19 :tak:i mam dość hehe
wg prognozy jutro ma być piękna pogoda, także mam nadzieję, że się nam impreza uda :tak: dziś najeździłam się troszkę po zakupy ale mięska są już przyprawione a jutro dekoracje i zrobienie sałatek :-D zrobię grecką i ziemniaczaną :-D nie ma to jak grill na 18 osób ;-)no dobra, 12 dorosłych :-D 6 dzieci a jedno nie chodzi jeszcze i co najwyżej coś ze słoiczka wcina :happy2: no ale tłok będzie :blink:

pozdrowionka

agnes - udanej imprezy!!! pogode masz super! :tak:

soppana - ja bym chyba ubiła tego koguta, co o piątej dziecko budzi :-D

u nas ok, jade w końcu zobaczyc siostrzeńca, cała rodzinka sie zjeżdza, wiec zapowiada sie ciekawe popołudnie ;))) miki bez ospy, wiec wizyta bezpieczna :-)
poza tym czekamy na ochłodzenie... jak sie nie ochłodzi to chyba pękne jak balon... na szczescie narazie mam tylko 12 kg na plusie; pisze tylko bo to i tak o połowe mniej niz w końcówce ciazy z mikim - nie mecze sie tak jak wtedy;-)

miłego weekendu kobietki!

Pogoda rzeczywiście piękna. Z jednej strony córki chcą żebyśmy doi nich przyjechali, z drugiej nie chce mi się ruszać, ale pewnie i tak się zmobilizuje i pojadę. Zwłaszcza, że mały na tym skorzysta bo się wybiega na świeżym powietrzu :)

Dziewczyny robię mała wyprzedaż po Nikodemie. Jakby która potrzebowała to mam do sprzedaży:
1. wanienkę z przewijakiem nakładaną na duża wannę - na stelażu
2. Karuzelę Fischer Price z misiami na pilota
3. Krzesełko do karmienia niebiesko-żółte, plastikowe z dwoma zdejmowanymi blatami
3. Mata edukacyjna dla niemowląt
Gdyby któraś była zainteresowana to proszę o wiadomość na priv - wyślę zdjęcia. Można zresztą obejrzeć osobiście :)

Dzień dobry,

Impreza się wczoraj udała. Dokuczali nam jedynie nieproszeni goście w postaci os :wściekła/y: Prawie całe jedzonko poszło :-) Syn wykończony, właśnie się zaczyna budzić :tak: Spał z tatulkiem swoim, ale tradycyjnie mamusię przez sen wołał :-D

Renifer,

ja też bym chciała maksymalnie przytyć 12 kg, ciekawe jak to zrobić, narazie przybrałam do swojej wagi normalnej, bo już wcześniej zgubiłam dwa kg. Trochę się obawiam jak to będzie :nerd:

Dzisiaj podobno ma być jeszcze gorąco ale jutro mają być burze i paskudnie, także trzeba korzystać. Miłego dzionka !

reklama
Mam chwileczke wiec sie WITAM :-):-):-)

Wyszlam na zakupy a tu deszczyk pada :wściekła/y: i wrocilam bo zostawilam folie na wozek w domu...ale nie chce mi sie juz drugi raz wychodzic poczekam na M...a mlody zaczerpnal swiezego powietrza i ladnie sobie kima ;-)...wrocilam wczoraj z dzialki po 4 dniach i nie moge sie odnalezc w tych murach a duszno mi :szok::szok::szok:...

Madziara a ja kupilam karuzele pewnie taka jak Twoja :-(,szkoda ze jeszcze nie poczekalam...ale moze krzeselko mi sie przyda ;-) wrzuc mi fotke...cos kuzynka wspominala ze mi da swoje krzeselko ale nie jestem pewne czy do tego dojdzie ;-)...

Pozdrawiam dziewczyny :-):-):-)

Do góry