reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Melduje sie laseczki :-)....czasu mi w dzien brak :szok: a wieczorkiem to zasypiam razem z synciem o 21-wszej :-)...jak tylko moge to zasiadam do kompika i podczytuje co tam u Was Kochane :tak:...

Renifer.,moze nie bedzie tak zle,faktycznie nie masz co sie martwic na zapas ;-)...
Kasiad,ja na spacerze jestem praktycznie codziennie tylko cos Ciebie nie widac ;-)ale widze ze sie nadal remontujesz wiec jestes usprawiedliwiona :tak::-);-)...
Soppana,trzymaj sie Kochana,wiem co czujesz :szok: ale jeszcze troszke i juz bedzie po wszystkim !
Arabella,z trójeczka suuuuper bedzie weseoło,tez bym chciała wiecej dzieci tylko kto z mnie urodzi ;-),szukam chetnych :-D....
Agnes,czekamy na wiesci o płci :-)...
Grudnióweczko WITAJ :-):-):-)

reklama
Moje dziecko jest uzależnione od samochodu-jeździka,takiego do odpychania! Dwa razy dziennie po 2 godz chodzimy z nim do parku a i tak jest ryk jak wracamy:-) dzis nawet jeździł w deszczu po kałużach. Ja też moge chodzić w ciąży i rodzić,ale już nie latem!

No widze ze dziewczyny chetne do porodu :szok:;-):szok: oby tak zawsze :-);-)...ja ani chodzic w ciazy ani rodzic :no::-(...

Soppana
,moja tez kiedys uwielbiala ten chodzik :-) a po kaluzach to najlepsza zabawa :tak:;-)...

Czekam az sie wypogodzi i moze na jakis spacerek bo Wika to juz mi po scianach chodzi i glupie pomysly jej do glowy przychodza :tak:;-):tak:...

Pozdrowionka.....

Hejka,

my dziś wróciliśmy z krótkiego, lecz treściwego wypadu na Mazury :-) bawiliśmy się na weselu i było bardzo fajnie. Niestety ja i moja kość ogonowa wytrzymaliśmy tylko do 2, i to z jedną godzinną przerwą na leżenie :rofl2:

załączę foteczki

co do rodzenia i chodzenia w ciąży to tak pół na pół, ale więcej nie planuję tego robić hih

Arabella,

odpowiadając na Twoje pytanie co z trójką , to pewnie będzie baaardzo wesoło :laugh2:

miłego wieczoru

ja rodzić to chyba bym mogła - zważywszy tempo ostatniego porodu ;-) natomiast w ciąży, to tak do 7-go miesiąca, bo potem strasznie ciężko mi było...

W takim razie postaram się całkiem wkręcić do Was :))
Wypadałoby się przedstawić - więc mam na imię Sylwia, jestem w pakiecie z mała królewną, która do grudnia pływa sobie u mnie w brzuszku ;-)

A o Wasilewskiego pytałam bo lekarka mi go poleciła, ale nie mogę się dodzwonić... :eek: Ciągle sekretarka, więc chciałam spytać AgnesBest jakim cudem się tam dostałaś :laugh2: No i ile kosztuje ta przyjemnośc.. :) Być może można się też rejestrować osobiście? Bo ja jakos tak szukałam i szukałam i gdzieś wyszukałam, że rejestracja tylko telefoniczna... A potrzebuję szybko bo mi się połowa ciąży zaraz skończy, a połówkowe chciałam żeby mi zrobił :-D:-D

Grudnióweczko, pamiętam że ja dzwoniłam na telefon stacjonarny i bez problemu sie dodzwoniłam, tylko troszkę na wizytę czekałam, ale to było przeszło 2 lata temu;-), może miałaś pecha, próbuj:tak:, a pan doktor super:-), polecam

reklama
grudnióweczko - pan doktor jest teraz na urlopie... wiem o tym, bo jakis czas temu chciałam przełozyc moją wizytę tydzien później i nie dało rady, b o własnei wasilewski wyjezdzał.... nr do niego 52 349 07 33 -> rejestracja telefoniczna zawsze była w godznach 14.00-16.00; ale nie wiem czy jest prowadzona podczas jego urlopu.... usg połókowe kosztuje 120 zł, dostajesz na nim płytkę i przez chwile mozesz obejrzec dzidzie za darmo w 3D.
Dziwie sie tylko z jednej rzeczy - zawsze na sekretarce było nagrywane kiedy wasilewski wraca, albo kiedy bedzie do niego czynna rejestracja...

u nas nudy... brzuch coraz większy, twardnieje... dodatkowo zaczełam miec takie mało przyjemne kłucia w szyjkę... racze sie nospą i leże i kwicze... gina mam za tydzień, a więc jutro czeka mnie zrobienie wyników - i to juz chyba ostatni raz w tej ciązy; chyba ze wyjdą jakies niedorzeczne...

zaczynam sie powoli zastanawiać, jak to będzie z tą dwójka ;-)przeciez to juz coraz blizej... mam nadzieje ze mikus nie bedzie sie czuł odsunięty,...

ogólnie ostatnio jest jakis marudny, nie wiem czy czasem nie bedzie szła nowa piątka; nie bardzo da sobie w paszcze zajrzec... a moze nowy etap w życiu? strasznie szybko się denerwuje gdy nie idzie mu układanie klocków, gdy bajka sie skończy... nie miałam takiej beksy, a teraz mam... jeść nie chce... a moze ta chora pogoda tez na niego źle wpływa?
nie wiem, mam nadzieje ze niedługo sie przekonam o co biega!

miłego dzionka !

Ostatnia edycja:
Do góry