reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Grudnióweczko Sylwio,

Tak jak Renifer pisze, on jest teraz na urlopie i w określonych godzinach jest tylko rejestracja. Aktualnej ceny nie znam, bo ostatni raz tam byłam w ciąży ponad dwa lata temu :tak:

Właśnie się pakuję bo jutro jedziemy z małym znów do moich Rodziców, posiedzimy tam do końca tygodnia i w sobotę wyprawimy małemu urodziny i naszą rocznicę za jednym zamachem :tak::-D

Ja tu dobrze nie zakończyłam pierwszego trymestru a już brzusio się formuje :eek: to jak będę wyglądać w 9 mcu ? :rofl2:

reklama
G

Ja tu dobrze nie zakończyłam pierwszego trymestru a już brzusio się formuje :eek: to jak będę wyglądać w 9 mcu ? :rofl2:

hihi, i tu Cię zaskocze, bo mi na początku tez szybko wybił brzuszek, a teraz mam taki jak w szóstym miesiacu w ciazy z mikim a nie w połowie ósmego... :laugh2:

agnes - baw sie dobrze!

razem obchodzimy rocznice, z tym ze my nie wyprawiamy, ja juz nie dałabym rady przygotowac większą imprezke... za dwa lata zrobimy piątą okrągłą.... tak czy siak zestaw kolczyków od męża na rocznicę zażądałam :tak:

Renifer - dzięki za info, będę wydzwaniać aż się uda. I widzę, że Wiktoria u Ciebie siedzi - mój M też chciał Wiktorię :))

Agnes - z brzucholem miałam tak samo, mi wyskoczył pod koniec 1. trymestru, ale powiem Ci że teraz jakoś się zatrzymał i rosnąć nie chce. A szkoda, ja lubię paradować z brzuszkiem! :D

Renifer,

ja imprezkę wyprawiam u Rodziców, kawa, kupione ciasto, i grill, ja przyrządzę tylko sałatki, resztę mamusia pomoże ;-) normalnie też byśmy nie wyprawiali rocznicy, tylko tak wypadło z późniejszym wyprawianiem urodzin małego :-)
dużo gotowania nie będzie, taka luźna imprezka :tak:

Mam chwilke wiec zagladam za nim zasne :-D....dzieciaczki juz kimaja a ja zbieram sily na wejscie pod prysznic ;-)...slubny jutro do pracki wiec zostaje siama z dzieciakami,echhh...a tak bylo mi dobrze :tak:;-):-)...ale jak to mowia wszystko co dobre szybko sie konczy......a u nas nadal oki,Wika takze suuuper...bylam dzisiaj na badaniach krwi bo anemia straszna,ledwo co mnie ze szpitala po porodzie wypuscili,jutro odbiore wyniki i mam nadzieje ze podskoczylo po tych tabl co bralam...

Agnes,milego grillowania,korzystaj kochana ile mozesz :tak: bo ja teraz to tylko slinke łykam :szok:...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY !!!!!

Sylwia,wielkie gratulacje,fajnie ze nas tak duzo ciezarnych na forum :tak::-):tak:...a ja mam juz to za sobą :-):-):-)...zycze powodzenia i wytrwalosci !

Renifer,maly typowy 2-latek,nie ma lekko ;-)

Milej,spokojnej nocki dla kobietek ciezarych :-):-):-) !

Dzięki za życzenia. Dziś zamówiłam tort dla synusia, jogurtowy z obrazkiem z bajki "Auta" :tak:

Kaasiulka,

to trzymam kciuki za ten pierwszy dzień !

Ja teraz idę chwilę poleżeć bo cosik słabo mi, trochę chodzenia i załatwiania spraw przy tej pogodzie i o ! wystarczy :confused2:

obiadek się robi .... mmm ...

witam sie ;))

u nas nudy na pudy... walcze z moim niejadkiem i musze przyznac ze odstawienie słodyczy i zaprzestanie podjadania pomiedzy posiłkami dało juz pierwsze efekty... ale tfu tfu - nie zapeszam...

poza tym nie moge sie zebrac w te upały do kupy i znów robi mi sie bajzel w domu...
:baffled:

Renifer,

no ba ! musiało tak być, moim zdaniem to jest rozwiązanie 90 % problemów z niejadkami. Moja koleżanka też tak miała i czasami nadal ma, ale jak obserwuję z boku to nic dziwnego, że dzieciak nie je konkretnych posiłków skoro w pokoiku przy zabawkach leży duże opakowanie paluszków ;)))

Mój z kolei ciągle woła soki i ciasteczko, ciasteczek dużo mu nie daję, nie wiem jak inni :( przez to że babcia uważa, że soki są super a woda be to będę go musiała znów nawracać na mineralną, bo teraz ją pije jak już musi ...

reklama
hej, pozdrawiamy z agrowczasów:-) Ignaś budzi sie o 5 bo kogut pieje:-D a zasypia o 20 jak już zagoni i wydoi krówki, normalnie mały gospodarz.
Ale odpoczywam a to najważniejsze:tak:
Reszte napisze jak wróce, bno tu problemy z zasięgiem i net mi nie działa, musze pod oknem stać:eek:

Do góry