reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Agnes, 100 lat dla Igorka :tak:

2nd+birthday.jpg

Kasiulka, niedługo to pewnie będziemy się znów na placu zabaw spotykać. Niech tylko pogoda się ustabilizuje, bo teraz albo ukrop albo pada :eek:

Renifer, ja Oliwkę urodziałam zimą i powiem Ci, że nie było tak źle. A tak się bałam tego chłodu i ciepłych ciuchów, bo moje starsze dzieci rodziły się wiosną, więc nie miałam zimowych doświadczeń z noworodkiem.
Ale chodzenia w ciąży w upały to żadnej z Was nie zazdroszczę :nerd:

Madziara, zdrówka dla synka :tak:

Witaj Grudnióweczka :-) Nie podczytuj nas, tylko napisz coś o sobie :tak:

U nas remontu ciąg dalszy, tym razem robimy pokój dziewczyn. Niedlugo Oliwka przeprowadza się z naszego małżeńskiego łoża do swojego pokoju i swojego łóżka... Aż się boję...

kasiad - miki jest z października,wiec on też swoje pierwsze miesiace ogladał świat jesienią i zimą... mnie najbardziej przytłaczał wtedy brak słońca:sorry:miałam straszną deprechę, takie smetne, nudne i długie były te dni... no, ale moze teraz z dwójką dzieci bedzie wesoło :-D

Wszystkiego najlepszego dla Igorka!!!

Mały lepiej, temperatura minęła i nic innego się na razie nie dzieje. Może zwalczył infekcje.

Soppana ja wcale nie wymagam żebyś się do mnie telepała - ja podejdę do ciebie.
W poniedziałek wybieram się na zabieg do szpitala ale nie wiadomo czy mi zrobią więc jakby co to mogę w przyszłym tygodniu do ciebie podejść.

Ja część zabawek wydałam do świetlicy TPD. Dziewczynki mają masę maskotek i nie ma ich gdzie kłaść. Troszkę schowałam, ale z drugiej strony to nie mam zbytnio gdzie tego trzymać. One natomiast same z siebie nie chcą wydać swoich zabawek bo oczywiście wszystkie są najlepsze :)

kasiad - miki jest z października,wiec on też swoje pierwsze miesiace ogladał świat jesienią i zimą... mnie najbardziej przytłaczał wtedy brak słońca:sorry:miałam straszną deprechę, takie smetne, nudne i długie były te dni... no, ale moze teraz z dwójką dzieci bedzie wesoło :-D
Ja jakoś złego samopoczucia nie miałam, wręcz odwrotnie, tak na mnie małe dziecko po latach działało :-D

Bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia ! Tak, czas leci szybciutko, oby szybko pojawiło się na świecie drugie dziecię, dużo spało i szybko się usamodzielniło hihi

Grudnióweczko,
tak, do tego pana jedziemy :tak:

wstałam dziś o 6 to teraz idę nadrobić stracony sen a potem zabiorę się za szykowanie obiadu :-D:-D dziś maleństwo ma ochotę na sałatkę z różnymi rodzajami sałaty itp

miłego popołudnia i dobrego samopoczucia dla zaawansowanych ciężarówek, niech Wam stopy lekkie będą (niespuchnięte) :tak:

reklama
Do góry