reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam sie wieczorową porą :-)

STO LAT DOMINISIU!!!!
RYBCIU - WSZYTSKIGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA MAŁEJ KSIEŻNICZKI!!!!

Moj M poszedł na zużel a ja powoli sie zaczynam pokładać do wyrka ale jeszcze wskoczyłam na bb zobaczyc co tam u Was laseczki....musze sie pochwalic ze kupilam dzisiaj wozek i bardzo sie ciesze :-) takze do kolejnego szczescia brakuje mi juz tylko malenstwa i bedzie z gorki :tak:...narazie Wika prakrykuje go na swoich lalkach ;-) ciekawe kiedy wpadnie na pomysl ze chce isc tym wozkiem z lalą na spacer,tfu,tfu,tfu,lepiej to wypluję :-D:-):tak:......troche poczytalam i teraz ide wyprostowac kopytka.

Miłego wieczorku....przyjemnosci :-)

Czesc dziewczynki :-):-):-)

Ale tu grobowa cisza :no:.......odezwijcie sie laseczki :tak:;-):tak:....ja mam dzisiaj bieganine od samego rana,dopiero co wrocilam z przychodni bo bylam oddac siuski i krew do analizy,jutro odbiore wyniczki i napewno szału nie bedzie :szok: jak to pod koniec ciazy :baffled:....a popoludniu jade z Wika do dzieciecego na badanie sluchu i jutro z ranka do laryngologa z wynikami wiec znowu czeka mnie troszke biegania :-( normalnie jak pomysle.......:no:.....a tak poza tym to młoda ma znowu katar :wściekła/y: mnie chyba takze cosik łapie bo gardło drapie niesamowicie :-( ale staram sie nie poddawac i kurujemy sie wszystkim co nam dozwolone :-):tak:;-).....zbieram sie na zakupki jakis szybki obiadello i potem na te badania,echhhhh.....

Miłego laski :-):-):-)

ola - i jak relacje z dzeiwczynkami? poprawiły sie? ja patrze na mojego mikusia i aż sie boje jak to bedzie... :-(

kaaasiulka -zdrówka dla młodej! taka pogoda do bani... :wściekła/y: ja tez "uwielbiam" biegac za wąłsnym cieniem po miescie...zakupy z młodym to sama słodycz, zazwyczaj z powodu focha wszyscy nas przepuszczają :-p

a tak ogólnie to u nas po staremu ;)

Hej hej dziewczynki.
Co tam u Was :confused:
Ja ostatnio jestem strasznie zmęczona, nie wiem, co mi jest. Chodzę spać często razem z Oliwką :baffled:
Dziś byłyśmy z Arabellą i dziewczynkami na placu zabaw :tak:

A co z naszymi planami spotkaniowymi w wiekszej grupie :confused: Może byśmy się umówiły, zanim się nam nasze ciążówki rozsypią hehe :confused:

Kolia, pisałam do Ciebie na priva, ale nie dostałam odpowiedzi, nie wiem, czy nie jesteś zainteresowana, czy po prostu nie odczytałaś wiadomości :confused: Pisałaś że poszukujesz opiekunki do końca roku szkolnego. Nie pamiętam, czy mieszkasz w Fordonie czy gdzie indziej :confused: Bo moja koleżanka szuka pracy jako opiekunka do dziecka. Jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać :tak:

Ostatnia edycja:
A co z naszymi planami spotkaniowymi w wiekszej grupie :confused: Może byśmy się umówiły, zanim się nam nasze ciążówki rozsypią hehe :confused:

bardzo chętnie! od razu napisze w jakich godzinach mi pasuje: 8:30 - 11:00 oraz 16:00 - 18:00... od południa mały niestety śpi i nie chce mu burzyc rytmu bo później jest mega marudny... napiszcie gdzie i kiedy to ja bardzo chętnie :tak:

kasiad - ja tez chodze spac z mikim.. korzystam, póki moge ;)

reklama
Kasiad dziekuje zapomoc i przepraszam zenei odpisalam. Ale zlozyla sie jakos tak ze pzrez przypadek bardzo szybko opiekunka sie znalazla;-)

A co do zmeczenia to ja ostanio tylko pbym spala, a brew pozoramam mniej do robaoty niz wczesniej ajj nie wiem co mam z tymsaniem ale tez chodzepraktycznie z miki spac za dlugo nie daje rady wytzrymac:-p

Do góry