reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mój mały ostatnio z kolei chodzi spać o 16-tej więc ja raczej w godzinach przedpołudniowych. Tylko jeszcze nie wiem czy nie będzie miał ospy. Póki co Monika kończy a u małego na razie nic ale jeszcze ma czas na wyklucie się. Poza tym od wczoraj znowu katar mu leci ale to akurat z powodu alergii.

reklama
Oliwka w ogóle nie chodzi w ciągu dnia spać, więc się przystosuję. Co prawda lubimy dłużej sobie pospać, ale raz można wcześniej wstać ;-)

witam popołudniowo:))
dawno mnie tu niebyło,ale jakos czasu niebyło.
Do tego dzieci mi chorowały,lolus ostatnio pare dni gorączkował :((
Mała ma powiekszony wezeł chłonny,dzis bylismy pobrac krew,teraz z wynikami trzeba do pediatry isc,i czeka nas jeszcze wizyta u laryngologa...ehhh ciągle cos :((

witam serdecznie,

my od kilku dni już w Bydgoszczy, na Krecie pięknie, ale w domu najlepiej, no i bardzo wypoczęliśmy i nacieszyliśmy się sobą wszyscy ... :-) fotki wkleję na wątku fotkowym :-p

Arabella,

gratulacje !

Madziara,

Trzymaj się dzielnie z tą ospą :tak:

Jesteśmy teraz u moich rodziców i niestety pada, więc mały nie siedzi w piaskownicy. Miałam dziś powtórkę z opieki nad maluchem, bo lulałam mojego chrześniaka, a on tak fajnie gugał ;-)taki tłuściutki jest, że szok ...
wkleję fotki i idę na kolację :-) całusy

Agnes oj zazdroszcze wam tego wyjazdu :))mnie tez sie marzy wyjechac gdzies daleko od miasta tak zeby na chwilke zapomniec o rzeczywistosci:))
Ale no cóż puki co niejest nam dane :))))
My dopiero w sierpniu wyjezdzamy na pare dni do borów tucholskich,swierze powietrze tez napewno nam dobrze zrobi.Nie az tak daleko od domu ale zawsze:)

Karcia,

no pewnie, ze kazdy taki wyjazd dobry, a i Bory Tucholskie są pełne uroku :-)

a my od wczoraj w domu bo pogoda niezbyt dobra na zabawy w piaskownicy ... chyba zaraz zbieramy się i wracamy do Bydgoszczy ...

miłego popołudnia

Ja wczoraj wieczorem byłam z Agatka na Nocy Muzeów i było bardzo fajnie. Agatka lepiła z gliny, podziwiała wytapianie świec i przymierzała oręż rycerski. Bardzo jej się podobało i ogromnie się z tego ciesze.

Mały na razie bez krostek.

My w tym roku siedzimy w domku. Niestety nie stać nas na wyjazdy. Dziewczynki pewnie pojada na trochę do dziadków. Chciałabym tez z nimi odwiedzić Biskupin ale żadne dłuższe wojaże nie wchodzą w grę.

hej,
wrócilismy od babci i chętnie się z wami spotakamy:tak:,
mój maluch tez jeszcze spi w dzień ok 13-tej do 15-tej i pasowałoby mi sotkanie przed południem:-)
moze jeszcze zaproponujcie gdzie? bo ja nie wiem, poruszam sie tylko po wyzynach:-D

Czesc dziewczynki :-)

Troszkę mnie nie było ale to przez to ze mialam remont,kolejnego pokoju-tym razem naszego-i nie bardzo mialam dostep do neciku,a moj M jak konczyl ogarniac bałagan wieczorkiem to ja juz obok w pokoju z Wikusia smacznie spałam o !!!! Czeka mnie jeszcze jeden pokoik do remontu ale to nam szybciej pojdzie wiec najblizszy weekend znowu szał remontowy i juz bedzie całkiem suuuuper :tak::-):tak:i na najblizszy czas remontów mam po dziurki w nosie :no:....
Zaległości nadrobiłam wiec wiem co u laseczek słychować...

Kasiu,bywam ostatnio u Ciebie pod bloczkiem na placu zabaw,ale popoludniami :tak: bo do poludnia nie daje rady,zakupy,obiadek itd....strasznie duzo obcych osob ostatnio sie tam gromadzi :confused:....zaczyna to byc ze tak powiem upierdliwe :-D;-)...

Agnes,ale zaszalałas :-),wypoczeta to najwazniejsze :tak: no i to ze sie sobą nacieszyliście,ach.....musiało byc pieknie :-);-):-)

Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

reklama
witam z ranca!
wy to dziewczynki fajnie macie,tak blisko siebie mieszkacie i na ploty mozecie sie spotkac ,a ja na takim zadupiu mieszkam :((((

A ja dzis z małą do lekarza z wynkami ide,az sie boje ,bo jeszcze wyników niewidziałam przy okazji przed wizyta je odbiore.Potem do komisu ide nasz fotelik wstawic bo mała wysrosła:))i do jaguni prababci na herbatke.Młody dzis u teściówki zostaje,takze szybko wszystko załatwie,bo z niego taka wisinoga jest:))))

Do góry