reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

karcia - a na jakim Ty zadupiu mieszkasz ? :-):confused:

agnes - super ze wypoczeliscie!
my byliśmy na weekend w aqaparku w lesznie, było super i mały nie chciał wyjsc z wody... odprężyłam sie troche i naładowałam baterie, ale chyba na krótko bo juz mnie muli i chce mi sie spac...:-D

z tym spotkankiem moze jeszcze z tydzień poczekamy? zobaczymy czy młody madziary nie nabawi sie ospy, bardzo bym chciała by miki sie nie zaraził, bo za tydzień chcę go szczepic...

co do miejsca to chyba jakies centrum, co?

reklama
ola - i jak relacje z dzeiwczynkami? poprawiły sie? ja patrze na mojego mikusia i aż sie boje jak to bedzie... :-(
relacje nadal są... ostrożne - co prawda Weronika nawet już spojrzy na Julę, uśmiechnie się jak jej mówię "zobacz, jak Julka się do Ciebie uśmiecha" - ale nadal jej nie dotyka, nie zostanie z nią sama, jak mała płacze to zatyka uszy i ucieka do drugiego pokoju, zawsze chce coś ode mnie akurat w momencie, gdy karmię Julę... :baffled:
hej,
wrócilismy od babci i chętnie się z wami spotakamy:tak:,
mój maluch tez jeszcze spi w dzień ok 13-tej do 15-tej i pasowałoby mi sotkanie przed południem:-)
moze jeszcze zaproponujcie gdzie? bo ja nie wiem, poruszam sie tylko po wyzynach:-D
Ewelina, a ja po kapuściskach - to mamy do siebie dość blisko :tak:

Ja dzisiaj spędziłam kilka godzin w przychodniach. Najpierw byłam z Moniką na kontroli po ospie - jest ok, ale jeszcze tydzień w domku i nie może być na słońcu; ze sobą - bo mam infekcję dróg moczowych z bólami nerek; z Ewa - u dentysty. W sumie jak wróciłam to padłam, zwłaszcza że do trzeciej w nocy walczyłam z bólem nerki. Teraz dopiero odzywam.
Pytałam sie o małego i właściwe to nawet do dwóch tygodni może potrwać wysypywanie (lub też nie) i dopiero wtedy na 100% będzie pewne czy się zaraził czy nie. Najwyżej spotkajcie się beze mnie. Mam nadzieję, że w lecie będziemy się częściej widywać, więc kiedyś was poznam :D

Witam z ranka :-)

Słonko znowu dzisiaj daje popalic a zwłaszcza mi :-(;-)echhh,chodze tylko i pufam :-D...Wika wstała mi po 6 wiec juz mam pranko zrobione,chałupka jako tako ogarnieta,sniadanko tez zjedzone i zbieram sie powoli na zakupki ale w sumie to juz nie mam siły :-D:tak:...dobrze ze mam rynek wnet pod blokiem,uffff...

Miłego....

Hej hej. My wczoraj spędziliśmy bardzo fajnie dzień, byliśmy w Sopocie u mojej kuzynki, która ma pół roku starsze trojaczki od Oliwki. Po południu pojechaliśmy wszyscy do gdańskiego ZOO - zdjęcia z wypadu wkleiłam do naszej galerii. Wróciliśmy do domu przez 21.

A dziś mam kupę roboty, góra ciuchów do składania, ze 2 pralki do obrobienia, a lenia mam strasznego, nic mi się nie chce :baffled:

Co do spotkania, to może być plac zabaw koło Łuczniczki, jeśli jest fajny. Tylko czy on jest przystosowany dla takich mniejszych dzieci? Wiecie, co na nim jest?

Ostatnia edycja:
Mały obudził się obsypany więc niestety mamy dwa tygodnie kwarantanny.

Z tego co pamiętam to koło Łuczniczki jest mniejsza zjeżdżalnia dla młodszych i większa dla starszych + huśtawki. Do tego miejsce gdzie można posiedzieć. Niestety ja na razie się z wami nie spotkam :(

ja nie byłam na tym placu zabaw, tylko mam opinię od innych mam, ale Madziara potwierdziła że tam może byc fajnie:tak:,
tylko czy Soppana tu dotrze i czy dla innych mam to nie za daleko:confused:

reklama
Ewelina, kapuściska to ta dzielnica w stronę zachemu, czyli wzdłuż ul. wojska polskiego, ale obok łuczniczki też może być :tak:

Do góry