reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

AgnesBest szerokiej drogi:tak: i udanego wypoczynku;-)

Madziara, trzymam kciuki za Agatkę:-)

kupiłam wózek od sasiadki za 100zł mam nadzieje że na wakacje starczy:tak:

reklama
Witam :-):-):-)

Stesknilam sie za Wami laseczki :-),w koncu zasiadlam do kompika bo moim troszke dluzszym weekendzie ;-),bylam u psiapsiolki :-) i tak mi dobrze tam bylo ze dopiero wczoraj wrocilam :-) a zeby pewnie nie pogoda to bym jeszcze siedziala :tak:,dzieciaczki biegaly po ogrodzie,cisz,spokój bez facetów :happy2: a my nóżki do góry i laba totalna...odpoczęłam rewelacyjnie,przydało mi sie po tym moim ogolnym remoncie:tak::-):tak: a w domciu juz wszystko uporządkowane,czysciutko,mężulek sie postarał i chwała mu za to :tak::tak::tak:.....

Ewelina,u mnie w bloku non stop kradną wózki spod drzwi :szok: jabym sie bała jednak zostawić ;-),a pewnie ze szkoda wozeczka zawsze to jakas strata :-( ale dobrze ze juz zalatwilas nastepny bo bez wozka to pewnie masakra ;-)........

Madziara,również trzymam mocno kciukasy za Agatkę :tak:;-):tak:.....

Agnes,szerokiej drogi i wracaj do nas szybciutko :-):-):-)....

Miłego dnia laseczki :-):-):-)

A my mamy ospę - a konkretnie to Monika. Wysypało ja wczoraj, chociaż już we wtorek miała pierwsze pikle na brzuchu - tyle, że jakoś nie zwróciłam na nie większej uwagi. Myślałam, że coś ja ugryzło albo od uczulenia. Zwłaszcza, że byliśmy u lekarza i jak ją badał to tez nic na to nie powiedział. No ale wczoraj zaczęło już pojawiać się wszędzie i po konsultacji telefonicznej z lekarzem stwierdziliśmy, że to na pewno ospa. Wieczorem zaczęło się smarowanie. Martwi mnie trochę to, że jest przy tym przeziębiona.
Pewnie mały tez złapie więc najbliższe tygodnie zapowiadają się nieciekawie.

Madziara, to pewnie, kto ci nie chorował w rodzinie, to się załapie:confused:, będziesz miała z głowy;-), ale to prawda cięzkie dni przed tobą:tak:, życzę siły i zdrówkka;-)

A ja właśnie zaszczepiłam Michalinkę przeciwko ospie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale lekarka tak mnie przekonywała, że się poddałam.

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

dziewczynki...czy w Bydgoszczy tylko na Konarskiego można zrobić usg 3D i 4D? i ile ta przyjemność kosztuje, wiem że można zadzwonić, ale ja lubię poznac wasze opinie od razu na temat czy warto tam czy może gdzie indziej. A...i jak długo się czeka od zarejestrowania?

Czytałam że Renifer_24 miała tam niezłą przygode .... której nie chciałabym powtórzyc za nią ... dlatego pytam o wasze opinie

hey!

mało mnie jest na bb, bo mały wciaz uczy sie nowych słowek i nie daje mi spokoju... non stop siedzimy nad ksiązeczkami i "gadamy" :-D

ciania - rejestrują praktycznie od reki, ja czekałam chyba jeden dzień, czyli b krótko... i miałam robione 2d, wiec nie wiem czy są inne usg, zawsze mozesz zadzwonic i zapytac... u mnie niestety kobitka odczytała wszystko na odwrót... powiedziała ze mam łozysko przodujące /a nie miałam/ i ze sie w parunastu procentach odkleiło / a sie nie odkleiło/, wiec ja Ci konarskiego nie polece... jednak słyszałam o tej przychodni duzo dobrego od dziewczyn... musisz sama zadecydowac,...

reklama
Do góry