reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

witaj pbg :-)

czy u Was też tak dzisiaj wieje? u mnie taki wicher za oknem, że nawet na balkon z Julą strach wyjść...
u mnie zawsze wieje ;-) nasz blok stoi pod skarpą, więc nie mam już innego wytłumaczenia niż halny :-D dziś tak ładnie, ale wszyscy chorzy się w domu kisimy :-(

reklama
Witam u nas wialo tez strasznie ale postanowilismy wykorzystac pogode i pojechalismy do myslecinka na spacerek gdzie tez potrafilo zawiac ale chopciaz moz powdychal wkoncu chociaz troszke czystsze powietrze niz te w miescie.

Wszystkim chorym zycze zdrowka tym bardziej ze chyba wkoncu wiosna nas przywita;-)

pbg wiam:tak:

Witam kosiane kobietki :-):-):-)

U nas już dobrze,po bólu ucha ani śladu,jeszcze w czwartek do kontroli........weekend zleciał,nic nie odpoczęłam :szok::szok::szok:....ciężko mi strasznie,jeszcze trzy miechy...o rany :szok::baffled::szok:...właśnie wczoraj stwierdziłam że za miesiąc się położę i chyba nie wstanę :-D....a tu jakoś funkcjonować trzeba :tak:;-):tak:....

Witaj PBG :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Renifer,napisz jakie masz pomysły co do imion dla dziewczynki :-) bo mi brak :-(.....a coś w rezerwie mieć muszę :-)....nastawiłam się na chłopca ale tak po cichu to wolę dziewczynkę ;-) ale myślę że za dobrze bym miała gdyby było mi dane mieć dwie laseczki :-)......narazie to maleństwo nie chce współpracować z mamusią i nie pokazuje co tak kryje między nóżkami ...może się dowiem jeszcze przed świętami......mały prezencik na zająca :-);-):-)...

.....przyjemności.....:-):-):-):-)

kaaasiulka, nie chcę Cię straszyć, ale dla mnie najgorszy był 9 miesiąc, ostatnie 3 tygodnie - było mi już tak strasznie ciężko, tak ciasno z tym brzuchem, tak mnie Jula okopywała, że łaziłam i błagałam, aby już wyszła ;-)

dzień dobry

bardzo dziękuję za pamięc o urodzinkach Piotruisa;-)
urodzinki były bardzo udane:tak:
niestety pojawił się kaszelek i oczko ropieje:-(

odpuscimy sobie spacer:-(

witam nową koleżankę PBG:tak:

kaasiulka, mi najbardziej podoba sie blanka, wiktoria, potem weronika, ewentualnie zuzanna...

zadne z tych imion nie przejdzie, poniewaz mam meza uparciucha i mu sie nie podobają... oscylujemy wokół natalii i nikoli - ale uczciwie powiem, ze myśle ze i tak bede niezadowolona :sorry2:
dla chłopca adam - tu jestesmyoboje zgodni, a z kobietkami jak zwykle kłopot...

ewelina - zdrówka!

dzieki renifer;-),

co do imion to natalia tak:tak:, ale nikola, absolutnie nie:no:
zuzanka bardzo ładne, ale musisz przyznac, że ostatnio pospolite się zrobiło:sorry2:
adaś - super:-)

reklama
Renifer,no ja co do chłopca to dałam mężowi wolna rękę i wybrał Mateusz....ja wcześniej dla małej wybrałam Wiktoria i On nie protestował,nawet nie próbował,więc jak teraz się okaże że jednak będzie chłopak to przymknę oko na Mateusza ;-),idzie się przyzwyczaić :-D:tak::-D....ale jak będzie jednak córka.......Blanka też mi sie podoba ale nie przejdzie u mojego ;-),Zuzannkę mamy już w rodzinie :tak:,Wiktoria to córka :-D:-D:-D.....może Nikola albo Nadia a może Julianna :oo:!!!!!!...kurdę jak dojdzie co do czego to naprawdę będzie wesoło,bedę losować :-)...z pierwszym nie miałam jakos problemu :szok::-D:szok:....ja nie wiem :no:........

Ewelina,bidulek malutki :-(duuużżżżo zdrówka dla Piotrusia :-):tak:....

Ola,Ty mnie lepiej nie strasz ;-)....myślałam że przy drugim to już pryszcz a tu sie okazuje ze to zajeb.....wielki pryszcz,czasami mam dość i do tego ta wizja jeszcze trzech miesiecy nie wiem czy sie smiac czy płakać...normalnie chyba polegnę :tak::szok::tak:.......wczesniej to biegalam do dziewiątego miecha jak szalona :sad::angry:....

Do góry