reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

u nas maz wybierał przy synku i mu nie wchodziłam w parade... z kolei ja miałam wybierac przy córce - a on mi pozwala wybrac, ale tylko z tych co mu sie podobają :angry::angry::angry:

reklama
*hehe tez mialam taki problem z imeniem cholapk sie na zadne nie zgadazal i tak do porodu nie ustalislismy ale ze ostanie imie bylo Mikolaj to mnie na porodwce poinformowal ze bedzie wtedy sie tak nazywal ale drugie bedzie mial Andrzej i tak zosatl MIkolaj Andrzej:-) Zuzia bardzo ladnie i Adas tez swietne to bylo pierwsze imie na ktore wadlam chcialm dac mu na imie albo antos albo adam ale nie przeszlo:-p

A maly dzisaj to sie przewietzryl pozadnie taka ladna pogoda to korzystalismy i tak zlecial caly dzionek;-)

Dzięki Kaaaaaaaaasiulka:-)

ale macie kłopot z wyborem imienia:-D, ale układ chłopak-tata, córcia-mama bardzo mi się podoba, sprawiedliwy;-) Renifer trzymaj się tego

u nas nie było kłopotu , bo miał byc albo Piotr, albo Paweł, koleżanka mnie uprzedziła z Pawełkiem, to żeby sie nie powtarzać mój został Piotr Paweł

pewnie ze zuzanka ładne, zawsze ładnie sie wymiawia zuzia, zuzka:tak:;-):-), ale pewnie nie ma klasy, do której nie chodziłaby zuzia:-D:-D:-D, bardzo modne:tak:

buziaczki:-)

U nas Ewę wybrał mąż, na Agate ja się uparłam, Monika to był właściwie wybór mój i dziewczynek a Nikodem - to ulubiona postać męża i właściwie nie było dyskusji :p Tylko nie zgodziłyśmy się, żeby na drugie miał Dyzma i jest Nikodem Tomasz.
A ostatnio mały jak coś zrobi mówi "No" i stwierdziłam do męża że już ma powiedzonko za swoim pierwowzorem imiennym :)

a ja stasznie chciałam Jagodę, ale wszyscy forsowali Zuzannę i tak już zostało ;-) a z imion, które jeszcze rozważaliśmy to Malwina, Inga, Jolanta, Gabriela, Ilona. Chłopiec to miał być ewentualny Stasio lub Adaś.

Dziś zabrałam się za gigantyczne wiosenne porządki i właśnie włożyłam trzecia pralkę cichów, ładna pogoda to schnie szybciutko :-) jedyne co mnie dobija to myśl o jutrzejszym prasowaniu tej sterty :-(

ostanio spedzam z malym duzo czasu na dworzu i sie tak zastanawilam kiedy jest najlepszy moment zeby przejsc na spacerowke no wiem ze na Mikolaja to jeszcze raczej zawczesnie ale zastanawiam sie kiedy bede mogla bo on juz nie lubi lezec w sumie tylko jak spi ale jak nie spi a ostatnio czesto tak sie zdaza na spacerach to sadzam go tak ze o bude sie opiera i swiat sobie obserwuje a jak go probje polozyc to probuje ten lepek do gory brac ale to zabawnie wyglada no i to mnie noastriolo to pomyslenia kiedy zmienic gondole na spacerowke?

Kolia, jeżeli spacerówka rozkłada się zupełnie na płasko, to nie widzę problemu, ale weź po uwagę, że pogoda jeszcze może się zmienić i wtedy gondola chroni lepiej np przed wiatrem. My zmieniliśmy dość szybko, ale to był już czerwiec, więc było ciepło:tak:
jeżeli chodzi o imiona, to Ignasia wybraliśmy wspólnie, dla dziewczynki niezmiennie zarezerwowane jest Michalina. Gdyby drugie okazało się chłopcem, to na razie debatujemy:-) m podoba się Maurycy, Marcel, Franek a mi Julian, Staś, Miłosz. hehehe mamy jeszcze niecałe pół roku:laugh2:

u nas nic porozumienia: Wiktoria .... tylko nie wiem czy to sie pisze przez w czy v?
maz mi odpuscił, bo codziennie na niego najezdzałam za te imię....

dzis mam usg,bo troche zaczełam plamic, i fajnie bedzie jak w prima aprilis z wiktorii zrobi sie adaś...

Renifer,moja jest Wiktoria przez W,przyznam się ze nie spotkałam jeszcze prze V....trzymam kciuki za wizytę i chciałam Ci napisać ze jak nie Wiktoria to Wiktor :-D ale dojrzałam że jest Adaś :tak::-):tak:....czekam na wieści.........

reklama
Do góry