reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

mam nadzieję, że kwiecień będzie już ciepły i te wszystkie wstrętne choróbska się skończą:tak: Ignasiowi też się trochę ciągnie katar, ale na szczęscie nauczył się wydmuchiwać, lekko co prawda ale już nie muszę odciągać i disnemarem daje sobie psikać, wcześniej miał marimer i ten był strasznie mocny, tzn to psiknięcie było takie agresywne:baffled:
zdrówka życzę:-)

reklama
Moje dziecko szaleje na maxa :-) uffffff,chyba już będzie dobrze...czasami tylko stęka że ucho boli ale to pewnie dlatego że przestaje działać środek przeciwbólowy a tak to oki :-):tak::-) .........zdrówka kochaniutkie dzieciaczki !!!!!!!!!!!!!

........pogoda ładna ponoc idzie....może to wiosna........?????

a mnie dziś katar opanował całkowicie, już po południu w pracy ledwie siedziałam, popołudnie w łóżku, a syn skaczący po mamusi :baffled: mam nadzieje, ze mi szybko przejdzie, Igusiowi nadal z nosa leci i oby nic wiecej sie nie pojawiło...

3majcie się cieplutko

kurde, choróbstwa szaleją ! zdrówka!!!!

ja dzis byłam w tesco, kupiłam małemu taczki i zestaw do piaskownicy, której jeszcze nie mamy... :baffled: teraz go w tych taczkach musze wozic po całej chacie... oszaleje!! :tak:

Jak dzisiaj spojrzalam na niebie to nie bylam zachwycona bylo strasznie szare pociesza mnie tylko to ze sie coraz cieplej robi i zostaje czekac na sloneczko;-) Miki sie aszczescie caly czas trzym zadna chorobka go nie rusza ednak twardy chlop:-pWszystkim choruszka zycze szybko zdrowka;-)

Witam sie laseczki :-):-):-)

Słoneczko świeci....ciekawe na jak długo ;-)...u nas już suuuper,poprawa jest,młoda w nocy spi spokojnie,bez budzenia....:-).....zdrówka dla dzieciaczków życzę !!!!!

Renifer,fajnie masz,przynajmniej jakies atrakcje...w domu taczką :-D:-):-D

Miłego weekendu .......

reklama
taa, słoneczko świeci, ale co z tego skoro jesteśmy zasmarkani, a mi dodatkowo schodzi coś i mam okropny kaszel ...

hmm, też chyba młodemu sprawimy taczkę, narazie przynieślismy mu z piwnicy jego traktorek, ale nie bardzo umie jeszcze pedałować :-D najwyżej będziemy go ciągnąć na spacerku, jak będzie ciepło i równocześnie będziemy zdrowi :baffled:

miłego spacerku mogącym spacerować

Do góry