reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

taa, słoneczko świeci, ale co z tego skoro jesteśmy zasmarkani, a mi dodatkowo schodzi coś i mam okropny kaszel ...

hmm, też chyba młodemu sprawimy taczkę, narazie przynieślismy mu z piwnicy jego traktorek, ale nie bardzo umie jeszcze pedałować :-D najwyżej będziemy go ciągnąć na spacerku, jak będzie ciepło i równocześnie będziemy zdrowi :baffled:

miłego spacerku mogącym spacerować

reklama
my dzis od rana robilismy babki z piasku, niestety miki tak namietnie oblizywał grabełki i łopatke, ze jak załapiemy rota, to sie wkurze... super zabawa! słoneczko ślicznie dawało czadu, maly był w samym grubym sweterku, bez kurtki, i nie zmarzł...
współczuję chorowitkom:zawstydzona/y: musicie sie szybko wykurowac, by zakosztowac troche słońca przed nową falą zimy, bo niby takowa ma jeszcze byc...:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

kaaasiulka- dorwałaś sie juz do małosolnych ? ja wcinam od wczoraj! :-D

My dzisiaj byliśmy tylko na krótkim spacerku bo ja jestem po nocnym ataku migreny. Wycofano z aptek tabletki, które mi pomagały, zapas się skończył no i znowu cierpię :( Na dodatek miałam dzisiaj przygodę. Mama przysłała mi do wypróbowania lek przeciwmigrenowy z Niemiec. W końcu go wzięłam i na początku było ok, ból zaczął ustępować. Po trzech godzinach wstałam, doszłam do kuchni i nagle... uderzenie gorąca, mroczki przed oczami - nie wiedziałam co się dzieje. Jakoś dowlokłam się do łózka i obudziłam męża. Byłam spocona, ręce zdrętwiałe. Na szczęście po kilku minutach przeszło. Nie wiem co to było - podejrzewam, ze jakaś reakcja na lek - chociaż dziwne że po trzech godzinach. Kiedyś miałam łomotanie serca jak zażyłam lek z duża dawką coffeiny, ten tez ją zawiera i zastanawiam się czy to nie jest powód. Musze porozmawiać z lekarzem, ale powiem wam, ze mocno się wystraszyłam.

madziara, a miałas migreny w ciazy? jesli tak to jak sobie radziłaś?
bo mnie łeb nawala od dwóch tygodni, oszaleje chyba...

hej dziewczyny ;-) dopiero teraz odkryłam to forum regionalne... nie wiem dlaczego nie widziałam go wcześniej - ślepota chyba :confused: jeśli pozwolicie to chętnie do was dołączę wraz z moim małym słonkiem Zuzką :-)

Hej hej
Zdrowka dla zakatarzonych I cierpiacych, u nas tez katar caly czas ale nie dajemy sie,w nocy
Ignas troche marudzi bo mu ten katar przeszkadza. Byl wczoraj z tatusiem na dworcu pkp I w piasku,wrocil mega zadowolony :) trzeba troche akcesoriow dokupic ;)

Ewelina wszystkiego naj najlepszego dla Piotrusia z okazji urodzin

witaj pbg :-)

czy u Was też tak dzisiaj wieje? u mnie taki wicher za oknem, że nawet na balkon z Julą strach wyjść...

reklama
piotrusiu, wow, ale zleciało! wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń!

kwiaty2.jpg

Do góry