reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No i po wizycie u gina wszystko oki :-),serdusio bije :tak: ,tętno w normie :-), ogólnie jestem zadowolona :tak::tak::tak:....usg za 2 tyg ;-)...kolejne najdłuższe tygodnie mojego życia :szok::szok::szok: ,ale cio tam już się oswoiłam z myślą że pewnie sie dowiem w lipcu co mi tak buszuje w brzusiu :tak:;-):tak:po co sie denerwować tą ciągłą niepewnością :tak:;-):tak:.....
Ewelina,dobrze że u Was już lepiej :tak:

Madziara,współczuję i duuuuuużżżżżoooo zdrówka życzę!!!!!!!!!!!

Kasiad,również duuuużżżoooooo zdrówka dla Was,trzymam kciukasy za szybki powrót do zdrowia !!!!!!!!

A teraz spadam bo jakoś mnie senność ogarnia,zreszta jak codzień ;-)....idę wyciągnąc kopytka,a Wam Kochaniutkie zycze kolorowych senków i spokojnej nocki dla Naszych chorowitek :-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)

reklama
kaaasiulka - a moze wasilewski? on Ci raczej powie, co kto Ci tam buszuje... :sorry2:

kasiad -zdrówka!

zaraz spadam do castoramy, bo mam dzis w planach zakup doniczek i ziemii i posadzenie rzodkiewek, szczypiorku i innych fajnych rzeczy...

chciałam tez dac do zbadania mikiego mocz i kał, z kupą mi sie udało a mocz porażka... moze jutro... :confused:

Kasiad zdrówka dla was.

U nas wczoraj temperatura 39C, dzisiaj około 37C i już lepszy humor. Nos zatkany ale poza tym nic się nie dzieje, więc na razie nawet do lekarza nie poszłam żeby mały nic nie dołapał. Zobaczymy jak będzie jutro.

Reniferku,zastanawiam się już od dłuższego czasu nad Wasilewskim ;-)....jeszcze troszkę poczekam i jak się okaże po następnym Usg,czyli za 2 tyg, znowu nic to chyba do niego pójde:tak::tak::tak:....

:szok: zdrówka kobietki życzę ;-)

Ostatnia edycja:
ja byłam u Wasilewskiego na połówkowym i od razu powiedział, że dziewczynka... chociaż Julcia lepiej pokazywała pupę niż buźkę ;-)

Witam. U nas dzisiaj noc w miarę spokojnie - to znaczy mały cała noc w swoim łóżeczku spał i nie było noszenia. Mam nadzieję, że to oznacza poprawę :)

madziara - dobrze, ze u Was lepiej!

kasiad - i jak?

my dzis bylismy na spacerku, ale na wsi tak pizga, ze małego prawie mi porwało ;-) oj, ta wiosna tylko psikusy nam robi...
musze sobie kawke słabą walnąc, bo łeb mi peka - chyba cisnienie cos za niskie...

Kasiulka, ale upartego masz dzidziolka w brzuszku, nie chce się ujawnić! Może za 2 tygodnie się uda :confused:

Wszyskim chorującym życzymy zdrówka :tak:

U nas trochę lepiej. Temperatury już nie ma, katar zniknął, ale coś tam w gardle się dzieje, bo Oli ma lekką chrypkę i czasem sobie kaszlnie. Nawet zdecydowałam się na maleńki spacerek, ale nie wiem, czy dobrze zrobiłam... Oli robi trochę rzadsze kupki, to też pewnie od wirusa.

Muszę Wam się pochwalić, że doczekałam się od młodszej córki pierwszego portretu :tak: Oli lubi rysować, może pójdzie w ślady siostry :confused:;-) Trochę mam ucho spuchnięte ;-) ale to szczegół, za to narysowała mi nawet kolczyki :-D Oto mój portret:

Załączniki

• rysunek Oliwki - mamusia.jpg
    rysunek Oliwki - mamusia.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Kasiad brawo dla Olivki:tak:, nie chyba a na pewno ma talent:szok::szok::szok::tak:, mojego malucha rysunki to na razie gryzmoły:-D, ale bardzo lubi rysować, kładzie się na brzuszku, na podłodze i bazgra, to jedna z niewielu rzeczy, które mogą go zainteresować na dłuższą chwilkę:tak::tak::tak:

Do góry