reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kasiud,dobrze że juz u Was lepiej !!!!! I wielkie BRAVO dla OLI :-):-):-) śliczny portrecik i nawet,nawet podobienstwo jakies tu widzę :-D;-):-D !!!!!!!!!

Pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu zycze :-):-):-).......

reklama
Kasiad, brawo dla Oliwki, piękny portret :tak:
a to pierwszy samodzielny rysunek Weronii - chłopiec, dziewczynka i pani ;-)

Załączniki

• DSC00948.jpg
    DSC00948.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 24
soppana - wszystkiego najlepszego dla Ignasia!!!
kurde, zobaczyłam dopiero teraz na naszej-klasie i mi sie przypomniało... :sorry2:

witam sie :tak:

Na forum jestem juz od 2005r. (wczesniej pod innym nickem) ale nigdy nie zagoscilam dluzej na "Bydgoszczy". Mam dwoch synkow. Cyprianka (28.12.2005) i Ksawerka (24.11.2008) Od 1,5 roku mieszkam w srodmiesciua wczesniej w fordonie. A wy mamy?Z jakich dzielnic?

pozdrawiam

Witam sie :-):-):-)
ale dzisiaj pogoda bllleeeeee...tylko spac....

Ale te nasze laseczki to normalne artystki chyba rosną :-) !!!

Ola,jak tam maleńka,a Weroniki już lepiej,zaakceptowała siostrzyczkę ???...kurczę ja jeszcze ze trzy miesiące ;-),,,juz nie mogę się doczekać :tak::tak::tak:.............

Cyprysiowa,ja mieszkam na Bartodziejach :-):-):-)

suwaczki cos dzisija szwankują........

Ostatnia edycja:
Renifer dziękujemy za życzenia:tak::-) trochę nas nie było, jak chłopaki wrócili to nie mogłam się nimi nacieszyć:-D
Kasiad ślicznie Oliwka rysuje:szok: Ignaś na razie jest na etapie rysowania kółek i kresek:-) bardzo lubi za to przyklejać na kartkę różne rzeczy, mówi "ty mama cinaj, Ignaś kei"
cyprysiowa ja mieszkam w śródmieściu:-)

witam sie poniedziałkowo....
pogoda jak zwykle dopisuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec mi od razu humor tez :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ból głowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niestety zaleczyłam go kawą, ale co tu zrobic jak ciśnienie do d.u.p.y...

wczoraj byliśmy w chojnicach na basenie - był to debiut małego ... dziewczyny, jak on sie cieszył! bawił sie słodko, na pocztaku bał sie usiasc w ogóle do wody, ale później sie przełamał... tak mu sie podobało, ze płakał jak go zabieralismy... za tydzien powtórka - moze w solcu, bo w chojnicach troche zimnawa była woda w tym baseniku dla dzieci...

cyprysiowa - ja mieszkam za osowa górą w strone nakła ;)

dziewczyny - a co Wy na jakies wiosenne spotkanie? oczywiscie w kwietniu, bo w marcu ma być cały czas taka pogoda... fajnie by było, co nie?

reklama
Witam :-):-):-)

Renifer,ja jestem jak najbardziej za spotkaniem :tak: o ile i zdrówko pozwoli :-(bo jak na razie to kiepsko się czuję :-(,normalnie słoń no może słonik ;-),ciężko mi strasznie,a tu jeszcze trzy miechy przede mną :szok::szok::szok:,jaka ja to zniosę hmm.....
Ja tez się z moją wybieram na basen,może sie uda za tydzień....

Muszę isc na zakupki,dobrze że mam rynek pod nosem,uffffffff :-):-):-)

Miłego poniedziałku ;-)

Do góry