reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ano, weekend ma byc juz raczej wiosenny,tylko co z tego jak ja w pracy:( a chłopaki wracają w poniedziałek.
Agnes,imprezy nie zrobiłam,bo z tego lenistwa nie chcialo mi sie sprzątać :)

reklama
mam nadzieje ze ta wiosna wkoncu przyjdzie bo zimy mam dosc i bardzo bym chetnie pozbyla sie tego kobinezonu Mikolaja bo za kazdym razem jak go ubieram krew mnie zalewa:-pWkoncu sie tydzien skonczyl troche wolnego bedzie:-)

Madziara, widziałam Cię w Bazylice! Twoje dzieciaczki w rzeczywistości są piękniejsze niż na zdjęciach! A najmłodsza księżniczka jak pięknie dary niosła!

hej hej

no dzisiaj to pogoda to raczej pod psem była :crazy:
w ramach wywoływania wiosny kupiłam dziś synusiowi buciki lżejsze, bo już chyba ma dosyć kozaczków:no:

poza tym od wczoraj mam już trójkę dzieci, :rofl2::happy:, 2 synów i córkę :-D zamieszczę fotki na wątku zdjęciowym ...

Hej hej, my po imprezce osiemnastkowej mojej starszej córki. Paulina dostała lustrzankę i kasę, zadowolona bardzo, cały czas pstryka zdjęcia - próbkę wkleiłam na naszym wątku ze zdjęciami.

Agnes, już napisałam na wątku zdjęciowym, że dzieci Ci się rozmnożyły ;-) To pewnie chrześniaki, co :confused: A dziewczynki to nawet widzę dwie a nie jedną, bardzo do siebie są podobne :tak:

witam sie, my juz po nartach... strasznie sie "przemeczałam" lezac w łóżku, jedzac, czytajac gazety i oglądając tv... mąz sie wyszalał niesamowicie ;)
później poczytam

witam poniedziałkowo:-) ja mam dziś wolne i kupę roboty bo chłopy wracają:laugh2: ale zamiast się wyspać póki jest okazja, to o 7 się obudziłam i koniec:baffled: chyba już nie umiem długo spać:eek:
Renifer witaj, super że "odpoczęłaś" :-)
ja tymczasem lecę na zakupy, muszę się rozejrzeć za prezentem dla Ignasia i kupić coś do żłobka urodzinowego, tylko nie wiem co:eek:

Witam sie :-)

Pogoda blllleee :zawstydzona/y: ale weekend się sprawdził z tym słoneczkiem,masakra :wściekła/y:...
...a tu trzeba dupkę ruszyć ;-)...ogarnęłam trochę chałupkę i już mi się nic nie chce...tak szczerze powiedziawszy to mam to w ......nosie :-)...

Pozdrawiam ;-)

reklama
Do góry