reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

O! To szybko sobie wolne zrobiła ta niańka, dopiero pracę zaczęła ;-)
No, ale faktycznie każdemu może coś nagłego wypaść, oby tylko nie robiła częściej takich numerów.

W jakiej szkole się uczysz Kolia, jeśli można wiedzieć :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiad mam taka nadzieje ze to tylko jednorazowa wpadka. A chodze do 11LO.

Ewelina z Bydgoszczy no wlasnie niestety nie karmie mialam jakos malo pokarmu i musilam dokarmiac bo maly zaslabo na wadze przybieral az wkoncy przestal chciec jesc odemni ale to mam chyba po mamie ja i moja siostra tez szybko na butelke przeszlysmy bo nie moglysmy sie najesc tym jej mlekiem.

no troche chyba za dlugo sie lenilismy teraz dopadla mnie potezna rozsypka, mnostwo do zrobienia naraz trudno powoli sie ogarnie:-)

Kolia moje starsze córy tez wychowane na butelce a poza tym tobie jak się uczysz to chyba nawet wygodniej z butelka bo nie masz problemu z odciąganiem pokarmu.

Ola tempo miałaś zawrotne. Ale w sumie to dobrze, bo się przynajmniej nie męczyłaś. Ja tam na moje porody nie narzekam :)

Wczoraj byłam z małym u alergologa. Mamy zmienione leki. Teraz zamiast inhalatora używamy tuby do dozowania leku. Małemu się podoba, no a przede wszystkim trwa to 15 sek a nie 20 minut, co jest dużym udogodnieniem. Mam tylko nadzieję, że te leki będą skutkowały.
No i zamówiliśmy wczoraj zmywarkę :) Zdecydowaliśmy się jednak na boscha. Teraz czekamy na dostawę :D

Witam, troche mnie nie bylo :)
Ola-o ogromne gratulacje,też bym chciala zeby bylo tak ekspresowo,bo z Ignasiem to masakra- 2 dni!
Moje chłopaki są razem na urlopie u babci,troche mi sie teskni,ale siedze w pracy,wiec jakos leci. W sumie tydzień ich nie bedzie,mam zamiar odpocząć jutro

reklama
Do góry