reklama
Wpadlam tylko spojrzec co i jak bo rano musze wczesnie wstac to raczej o lozku musze myslec. Mikolaj dzisiaj nauczyl sie przewracac na boczek nawet raz na brzuszek mu sie udalo tak to sie mu spodobala ze caly czas boczek plecy i tak w kolku tak sie krecil ze w lozeczku teraz w poprzek lezy
witam, wyspałam się dziś do 8.30 co dla mnie to bardzo długo:-) teraz się krzątam po mieszkanku i korzystam z wolnego dnia:-)
Madziara pewnie, że się umówimy, mam nadzieję tylko, że zima już nie wróci na dobre, chociaż dziś rano przez 5 min padał śnieg a ja widziałam już bazie i przebisniegi
Madziara pewnie, że się umówimy, mam nadzieję tylko, że zima już nie wróci na dobre, chociaż dziś rano przez 5 min padał śnieg a ja widziałam już bazie i przebisniegi
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Witam sie laseczki :-)
Troszke mnie nie było ale już wracam do Was,stęskniona .....muszę nadrobic zaległości bo troszkę stronek przybyło ....a tym czasem OLA,GRATULUJĘ szybkiego porodu,normalnie poszło Ci to extra,maleństwo cuuuudne :-) !!!!
Pozdrawiam cieplutko ;-)
Troszke mnie nie było ale już wracam do Was,stęskniona .....muszę nadrobic zaległości bo troszkę stronek przybyło ....a tym czasem OLA,GRATULUJĘ szybkiego porodu,normalnie poszło Ci to extra,maleństwo cuuuudne :-) !!!!
Pozdrawiam cieplutko ;-)
faktycznie wątek się ożywił i przybywa stronek ... :-) ja tylko przelotem, bo idę zaraz spać
pozdrawiam serdecznie
SOppana,
chata wolna a ty jeszcze imprezy nie zorganizowałas dla forumowiczek ??? korzystaj z chwil beztroski
pozdrawiam serdecznie
SOppana,
chata wolna a ty jeszcze imprezy nie zorganizowałas dla forumowiczek ??? korzystaj z chwil beztroski
Rybcia_21
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki ja tak tylko na chwilę wpadłam do was sie przywitać.I trochę wiosny ode mnie wam dać.Bo tu są piękne wiosenne już dni.Od jakiego miesiąca Dominika pomyka w bluzie i kamizelce zimową kurtkę jej tylko zakładam jak deszcz pada...
Więc wysyłam do was moją piękną wiosnę z przebiśniegami i żakilami.Szkoda że ich nie można zerwać bo jest ich tu masa.
Ola Gratulacje córeczka jest ślicznusia.
Więc wysyłam do was moją piękną wiosnę z przebiśniegami i żakilami.Szkoda że ich nie można zerwać bo jest ich tu masa.
Ola Gratulacje córeczka jest ślicznusia.
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Witam sie :-) z humorkiem,dzisiaj ładnie laseczki,chociaż sie juz chmurkuje :-( co za duzo to nie zdrowo ;-), my juz spacer zaliczony....mloda poszalala na slizgawce i ogolnie na placu az normalnie zglodniala i szybcikiem robimy obiadek :-)....weekend tez zapowiada sie ładny wiec tylko sie cieszyć....moze juz tak zostanie ...
Życze milego dzionka :-):-):-):-)
Życze milego dzionka :-):-):-):-)