reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ika, a Ty za 3 tyg zaczynasz staranka!

Ola, gratulacje! Mnie się wydawało, że szybko urodziłam, ale przy Tobie to maraton!

reklama
Wpadlam tylko spojrzec co i jak bo rano musze wczesnie wstac to raczej o lozku musze myslec. Mikolaj dzisiaj nauczyl sie przewracac na boczek nawet raz na brzuszek mu sie udalo tak to sie mu spodobala ze caly czas boczek plecy i tak w kolku tak sie krecil ze w lozeczku teraz w poprzek lezy:-p

witam, wyspałam się dziś do 8.30:szok: co dla mnie to bardzo długo:-) teraz się krzątam po mieszkanku i korzystam z wolnego dnia:-)
Madziara pewnie, że się umówimy, mam nadzieję tylko, że zima już nie wróci na dobre, chociaż dziś rano przez 5 min padał śnieg:baffled: a ja widziałam już bazie i przebisniegi:tak:

Koło mnie w ogródku tez pełno przebiśniegów. Szkoda, że jeszcze troszkę zimnawo bo już chętnie przeszłabym na lżejsze ubrania :)

Witam sie laseczki :-)

Troszke mnie nie było ale już wracam do Was,stęskniona :-D.....muszę nadrobic zaległości bo troszkę stronek przybyło :tak:....a tym czasem OLA,GRATULUJĘ szybkiego porodu,normalnie poszło Ci to extra,maleństwo cuuuudne :tak::-):tak: !!!!

Pozdrawiam cieplutko ;-)

faktycznie wątek się ożywił i przybywa stronek ... :-) ja tylko przelotem, bo idę zaraz spać

pozdrawiam serdecznie

SOppana,

chata wolna a ty jeszcze imprezy nie zorganizowałas dla forumowiczek ??? :happy::rofl2: korzystaj z chwil beztroski

Cześć dziewczynki ja tak tylko na chwilę wpadłam do was sie przywitać.I trochę wiosny ode mnie wam dać.Bo tu są piękne wiosenne już dni.Od jakiego miesiąca Dominika pomyka w bluzie i kamizelce zimową kurtkę jej tylko zakładam jak deszcz pada...
Więc wysyłam do was moją piękną wiosnę z przebiśniegami i żakilami.Szkoda że ich nie można zerwać bo jest ich tu masa.
Ola Gratulacje córeczka jest ślicznusia.

reklama
Witam sie :-) z humorkiem,dzisiaj ładnie laseczki,chociaż sie juz chmurkuje :-( co za duzo to nie zdrowo :tak:;-), my juz spacer zaliczony....mloda poszalala na slizgawce i ogolnie na placu az normalnie zglodniala i szybcikiem robimy obiadek :-)....weekend tez zapowiada sie ładny wiec tylko sie cieszyć....moze juz tak zostanie :rofl2:...

Życze milego dzionka :-):-):-):-)

Do góry