reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

MADZIARA my mamy siemensa, tylko tez 45 cm... mała bo mała ale inna nam pod zabudowe by nie wlazła, bo nie mieliśmy mozliwosci zrezygnowania z szafki 60 cm... nasza jest fajna, ale tez troche klopsa kosztowała, nie musiałam zmieniac moich niebieskich talerzy na białe bo ona nic nie ściera...
podobnie jak kasiad uwazm ze dla Ciebie tylko 60-tka! u nas ta mała chodzi conajmniej raz dziennie... myśle, ze bez względu na to, jakiej firmy kupisz - to pod warunkiem ze oczywiscie bedzie bezawaryjna - na pewno sie w niej zakochasz :happy::tak:

reklama
Reniferku, zapomniałam Ci pogratulować dziewuszki :-) Pisałaś, że wolałaś chłopca, ale sama się przekonasz (jeśli nawet nie teraz to napewno za kilka lub kilkanaście lat), że dziewczynki są zdecydowanie wdzięczniejsze :sorry2:

Madziara, pisałam, że mam Siemensa, pewnie nie zauważyłaś ;-) Ale ten mój to stary model, w końcu ma z 10 lat, teraz są dużo nowocześniejsze. Nie wiem, jakie obecnie są najlepsze, nie interesowałam się tym, bo już mam zmywarkę, a sporo się zmieniło od czasu zakupu naszej. Jednak jeszcze raz napiszę: wg mnie lepiej opóźnić zakup i dozbierać trochę kasy i kupić jak najbardziej energooszczędną i wodooszczędną , bo moja taka nie jest i płacę spore rachunki, więc kupując tańszy model tylko pozornie się oszczędza.

Witam sie z wieczorka :-)

Mloda juz spi wiec siadłam na chwile do kompika.....padła jak betka,cały dzień szalała,mimo pogody humorek jej dopisywał :tak:....a mnie laseczki dzisiaj głowa peknie,masakra :zawstydzona/y:.....ale mimo wszystko zycze milego wieczorku ;-)

Wczoraj okropnie sie czulam dobrze ze bylo troche osob w domu bo nie wiem czy bym byla wstanie sie malym zajmowac:zawstydzona/y: ale to chyba jakis wirus bo juz pol rodziny zlapal dobrze ze trwa jeden dzien ale za to teraz dopadl mnie straszliwy katar no doslownie nic nie robie tylko dmucham nos. No a co do malego to musze sie wybrac do pediatry bo ten jego kaszelek mi sie nie podoba i ta zielona kupka no i ma starsznie zaczerwieniona szyjke cokolwiek bym nie robila to i tak nie schodzi juz nie mam pojecia dlaczego.:wściekła/y:

Reniferku, zapomniałam Ci pogratulować dziewuszki :-) Pisałaś, że wolałaś chłopca, ale sama się przekonasz (jeśli nawet nie teraz to napewno za kilka lub kilkanaście lat), że dziewczynki są zdecydowanie wdzięczniejsze :sorry2:

nie-dzieki:rofl2: juz sie przyzwyczaiłam do mysli ze bedzie babeczka... chyba natalia... ciesze sie.... :-):tak:

kolia - zdrówka

u nas tak se... miki sie zrobił maly agresor... gdziekolwiek z nim nie pójdziemy to kreci dym i chce postawic na swoim... rezultat jest taki, ze wszyscy sie za nami oglądają a ja sie ze wstydu pod ziemie zapadam... w domu sie z reguły słucha, a na dworzu czy w sklepie - masakra... do tego zaczął gryźć... :crazy:

no to teraz zrobie reklame wzialam pare razy akatar zatoki i jak reka odjac no cud nie tabeltki:-p Mikolaj z babcia przeszedl sie do pediatry jednak jest zdrowiutki:tak: No tylko z ta szyjka nieciekawie pod paszkami i pepek tez jest troszke zaczerwieniony dostalismy jakas masc i mamy obserwowac mam nadzieje ze zejdzie. Pobawie sie troche z malym i ide sie troche pouczyc bo male zaleglosci mam;-)

A i przypomnialo mi sie ten maly glupolek jak da sie mu paluszki najpierw siada a potem wsaje:sorry2: nawet nie przewraca sie na boczek a ni nic a na nogi wstaje czy to normalne:dry:

witam,
chciałam tylko poinformować, że w piątek 6 marca o godz. 10.25 urodziłam córeczkę Juliannę - waga 4280, 60cm :-) od soboty jestem już w domu - oswajamy się całą rodziną z nową sytuacją. Pozdrawiam Bydgoszczanki.

Ola wielkie gratulacje! Dorodna ta twoja córeczka :)

Kolia to naturalny odruch u takiego małego dziecka, ale lepiej nie robić go za często. To nie ma jeszcze nic wspólnego z normalnym staniem na nóżkach.

Mój mały już dzisiaj śpi ale to dlatego, ze spał rano do 10:30 i nie kładłam go w dzień. Jesli chodzi o chorowanie to Monika się rozłożyła a ja leczę się Coldrexem. reszta rodzinki na razie się trzyma.

A odnośnie zmywarki to chyba będzie to jednak Bosch i najprawdopodobniej zakupimy przez internet bo wychodzi dużo taniej niż w sklepach.

reklama
Do góry