reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A tak w ogóle to pączki upieczone:) ?

ja juz kupiłam i zjadłam dwie sztuki... :baffled: dziwne bo od słodkiego mnie odrzuca:baffled:

soppana
ale jazde macie z tym papierem! :szok::szok: wyobraźnia naszych dzieci nie zna granic... na szczescie miki wrzuca wszystko do wanny i pralki, a nie do kibelka :-D

agnes, kasiad - zdrówka!

mi chyba mdłosci juz przechodza... pepsi pomaga i zupki chińskie... same świństwa, ale naprawde sie o niebo lepeij czuję...

reklama
Witam się pączusiowo :-):-):-)

Pączuś zjedzony z ranka do tego pepsi,a co tam,jak się dobić to porządnie ;-) ...pierwszą ciąże przejechałam na paluszkach i codzienne litry pepsi i jakoś i ja i młoda trzymamy się the best.....:-D
Współczuję laseczki tych mdłości...ja się męczyłam tak do 14-tyg :szok: ale teraz jest już suuuuuuper.....mogę Wam polecić,u mnie się sprawdziło,co prawda nie zniknęły mdłości całkowicie ale były delikatniejsze,skórka chleba albo krakersiki,przekąsić zanim wstaniecie z łóżeczka,wodą popić,niegazowaną oczywiście,małymi łyczkami no i lody a dokładnie śmietankowe-łyżeczka,też pomagało rewelacyjnie,szczególnie z wieczora....pepsi też pyszna i też pomaga :tak:!!!!!!!

Soppana,ach te pomysły Naszych dzieci....mogą czasmi zaskoczyć,idzie się usmiać :-)
Kasiad,Agnes,również zdrówka życzę !!!!!!!

Życzę smaczności w ten czwartek pączusiowy ;-);-);-)

Hej dziewczynki :-)

Witam nową koleżankę i sąsiadkę z ulicy :-D
Kaaasiulka, no faktycznie spotkałyśmy się latem kilka razy na placu zabaw, pamiętam :tak: Pamiętam śliczne kręcone włosy Wiktorii :tak: Pewnie będziemy się znów widywać jak zrobi się trochę cieplej.

Może ktoś wie, kiedy wiosna ma zamiar nas nawiedzić :confused: Bo ja już mam szczerze dosyć zimy :crazy:

Wklejam Wam przepis na masę do zdobienia tortu:
urodzinowy staw :) - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
Gdzieś przeczytałam, że przy wałkowaniu można obsypywać mąką ziemniaczaną, ale powiem Wam szczerze, że jakoś nie za bardzo mi się ten pomysł podobał, żeby potem jeść z tortem surową mąkę ziemniaczaną :baffled: dlatego my podsypywałyśmy cukrem pudrem, żeby się do wałka nie kleiło.

Zdrówka dla wszystkich chorujących :blink:

Witam wszystkie bydgoszczanki:-)Ja również jestem z Bydgoszczy dokładnie z Kapuścisk i jestem mamą 4 letniego Gracjanka i 2 miesięcznej Bianki.:zawstydzona/y:

cześć kita 333:tak:
a możesz dokładniej skąd jesteś:confused:, jeżeli chcesz oczywiście powiedziec, bo ja się w ogóle nie znam na dzielnicach Bydgoszczy:zawstydzona/y:, wiem że moja to Wyzyny (szyld wisi:-D)

Witam nowe Bydgoszczanki. Jak fajnie, że coraz więcej nas tutaj.

Mój mały tez wrzuca do kibelka i to różne rzeczy a co lepiej to próbuje je tez wyławiać. Poza tym to ma manie spuszczania wody. Zresztą w łazience mógłby spędzić pół dnia bo wchodzi sobie na kibelek, skąd sięga do zlewu i odkręca sobie wodę - a to już zabawa na 102.

Witamy kolejną nową bydgoszczankę - Kitę333 :-)

Madziara, Oliwka stosunkowo późno odkryła, że można sobie odkręcić wodę i się nią super bawić, zachlapując wszystko wokół, w tym również siebie :-D
Ale od pewnego czasu to jej ulubiona zabawa.
Oli nie miała nigdy zapędów do wrzucania żadnych rzeczy ani do kibelka ani do śmietnika, natomiast jak tylko udało jej się podkraść szczotkę do kibelka, to czyściła go nią z takim zapałem, że wszysko wokół było mokre od wody z klozetu :baffled: Nie wspomnę już o tym, że 2 razy w czasie kapieli sięgnęła sobie ową szczotkę i włożyła do swojej wody do wanienki :nerd:

Witam nowe bydgoszczanki,super ,ze Nas juz tak dużo:-):tak:
Moja Julka tez uwielbia bawic sie woda,a najbardziej lubi mydło:tak:Ręce to by myla cały dzień,albo biega z mydłem po domu i woła"myju,myju"
Kasiad a ten biszkopt to piekłas sama i krem robiłas ?A ta lalka do dekoracji to prawdziwa czy jak ?Jakos nie potrafie sobie tego ułozyc w glowie :-:)tak:

reklama
Witam!:-)
Jak widzicie jestem początkująca i nie powiem kręce się jak młoda:-D na tej stronie chociaż od dłuszego czasu podgląduje bb to troche potrwa za nim to wszystko opanuje więc proszę o zrozumienie:zawstydzona/y:

Odpowiedz dla Eweliny z Bydgoszczy Kapuściska są bardzo bliski Wyżyn przy dobrych wiatrach 5 minut autobusem:happy:

Załączniki

• DSC00186.jpg
    DSC00186.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 27
Do góry