reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam!:-)
Jak widzicie jestem początkująca i nie powiem kręce się jak młoda:-D na tej stronie chociaż od dłuszego czasu podgląduje bb to troche potrwa za nim to wszystko opanuje więc proszę o zrozumienie:zawstydzona/y:

Odpowiedz dla Eweliny z Bydgoszczy Kapuściska są bardzo bliski Wyżyn przy dobrych wiatrach 5 minut autobusem:happy:

spoko;-), pewnie każda z nas najpierw podczytywała BB zanim zdecydowała sie napisać:-D, bynajmniej u mnie tak było:tak:,

a u nas na piaskownicy dzieci juz bawią sie łopatkami i wiaderkami:-D:szok:, mój mały wniebowzięty, bo sobie pożyczył od kolegi i mógł pokopać:tak:, chyba zacznę wozić sprzęt piaskowy pod wózkiem:-D, tak na wszelki wypadek:rofl2:

reklama
Ewelina dzieciaki już się bawią w piaskownicy :confused::szok: W takie zimno :confused:
To się nazywa determinacja :-D
U nas piasek w piaskownicy po zimie fatalny, mam nadzieję, że wymienią wiosną :dry:

Oli dziś mega marudna :crazy:

No ja też myślę, że na zabawy w piaskownicy to zdecydowanie za zimno.

Mój mały jeszcze kaszle ale jest poprawa. Jak widzę słonko za oknem to aż mi żal, że musimy siedzieć w domu.

witam,
poczytuję ten wątek, a czasem nawet coś tam dorzucę ;-)
kita333, ja też jestem z Kapuścisk :tak:

mam pytanie - czy wiecie może kiedy rusza nabór do przedszkoli publicznych i czy będzie taki "internetowy"? w zeszłym roku był od 17 marca - teraz nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat

pozdrawiam,
Ola

Witam się :-)

Dopiero co siadłam...ale jak to przy piątku staram się zrobić jak najwięcej żeby sobota była luzniejsza ale siły już nie te...brzusio przeszkadza i plecy dają znać :szok:....a do tego moje dziecko,rano pobudka o 6-stej coś nie teges :-D
Witam Nowe Bydgoszczanki ;-)
Kasiad,mi też bardzo,bardzo tęskno za wiosną...dzieci do piaskownicy i na plac...ach kiedy to będzie....a tu się na razie nie zapowiada :no: ,u mnie między blokami też już widuje dzieci w piaskownicy,ale to chyba jakaś pomyłka,ziemia twarda jak beton :szok:

Ola,w tym roku też jest nabór do przedszkoli internetowy,zaczyna się od 15 marca (dowiedziałam się u mnie w przedszkolu )

Przyjemności :-)

dzięki za informację :-)
moja córcia na spacerku też potrafi do piaskownicy wejść i z utęsknieniem grzebać w piachu w rękawiczkach... nie powiem, jak one potem wyglądają ;-)

Ewelina dzieciaki już się bawią w piaskownicy :confused::szok:

to raczej takie grzebanie łopatką:-D, na szczęście niegroźne bo mały nie siada, tylko robi "baby";-),
mój Piotrek jest strasznym fanem piaskownicy:tak::-D:tak:, nawet jak padał śnieg, to nie robił na nim większego wrażenia:no:, a jak przechodzimy obok piaskownicy, to musi sobie chociaz patyczkiem pogrzebać:-D,
ale widzę, że dużo dzieciaczków tak ma;-)

Kasiad, mój tez ma marudne dni:baffled:, co tam, ja tez mam marudne dni ostatnio:crazy:, chcę słoneczka, wiosny, ciepełka:blink:

reklama
Do góry