reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Renifer współczuje - oby mały przeszedł łagodnie i żebyś ty nie złapała.

U nas już dawali wnioski w przedszkolu na przyszły rok - ale to dla dzieci, które obecnie chodzą.

No ja wiem, że to słoneczko jest złudne a z małym nie mogę ryzykować bo on przy alergii i zapaleniu oskrzeli to niestety ma duże zaostrzenia jeśli chodzi o pogodę. Tak Ze na razie to wychodzę sama po szybkie zakupy i to wsio.

reklama
Reniferku,ja również życzę zdrówka dla małego....
Dzisiaj piękne słoneczko,mimo mrozu suuuuper,mamy już spacerek zaliczony i zaraz po obiadku jeszcze kolejny spacerek...trza korzystać :-):-):-) ...a Wika taka marudna dzisiaj...wrrrrrrrr

Przyjemności :tak:;-)

dzieki dziewczyny...
chyba to nie jest jelitówka... mały dziś jedna kupa, wymiotów zero, tylko gorączka... zajrzałam w paszczę -> a tam dziurka na dolnej trójce... kurde, myślałam ze trójki bedzie przechodził łagodniej niż czwórki... widocznie myliłam sie... z autopsji wiem, ze czeka mnie jeszcze jeden, dwa cięzkie dni... potem jak ząbek sie cały przerżnie, gorączka będzie juz tylko niemiłą historią...

Renifer dobrze, że to tylko ząbki. Ja już mam to z głowy bo mały ma już całe uzębienie :)

nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę!!! my od piątej rano bez gorączki - co tylko potwierdza moje przypuszczenia co do ząbka ... gorączka trwała jedna dobe i mam nadzieje ze wieczorem nie wróci... mały płacze jak mu zmieniamy pieluszke bo boi sie zaczopkowania... zostało nam jeszcze 7 ząbków - czyli pewnie z pięc gorączek... :-:)wściekła/y:

Witam !!!

Współczuję tego ząbkowania...ja na razie nie wiem co to jest :-) moja przeszłą to zupełnie bez bólu i żadnych dolegliwości ;-),teraz się obawiam,bo jak mówią,drugie dziecko inne od pierwszego....już się boję,pewnie da nam popalić :szok:.....

Każde dziecko przechodzi to indywidualnie. Ja w sumie nie mogę narzekać, żadne z moich dzieci nie miało temperatury. Niko był najbardziej marudny ale tez nie było tak źle, tyle że on przy każdym ząbku łapał jakieś infekcje - szczególnie, że ostatnie zęby to wychodziły po dwa - trzy naraz.

reklama
:-):-)Cześć kochane moje babeczki i witam nową koleżankę z Kapuścisk ja mieszkam pod nimi ;-);-)A to już niedługo lato dziewczyny (oby mam nadzieję ze szybko przyjdzie ) więc może byśmy się latem umówiły na jakiegoś grilla czy coś jakby co to ja mieszkam w domku z ogrodem i jest piaskownica dla dzieci i mam tez taki większy basenik dla dzieci więc jeszcze mamy troszkę czasu aby się zorganizować co wy na to ;-);-)

Do góry