reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej,hej:-D
Reniferku super ,dobre informacje:tak::-)
Madziara duzo zdrowka dla Małego:tak:
Kasiad taki tort jak Twoj mozna kupic w Sowie ,40zł kg to chyba drogo nie?A ten Twoj na ile osob był?Ja chyba nie mam takich zdolnosci jak Twoj corka:tak:

reklama
Agnes, z tortu wyszło mi coś koło 18-20 kawałków, ogólnie był duży, nie wiem, ile ważył, ale kiedyś w cukierni widziałam sporo mniejszy za 60 zł.

Witam serdecznie :-):-):-)

Dołączam się do tego forum....mam nadzieje że mnie przyjmiecie ;-);-);-).......
Narazie staram się nadrobić to co Kochane naprodukowałyście,a trochę tego jest :szok::szok::szok:.....

Kasiad,tort po prostu powalił mnie wnet na kolana a moja Wiktorcia stanęła jak wryta,myślę,że mimo przepisu i tak nie mam szans a już w ogóle zdolności do zrobienia takiego torcika......hmmmm ale kojarzę mamusię Oliwki ze słonecznych zabaw w piaskownicy,mieszakmy obok siebie,dzieli Nas tylko blok.....pozdrawiam serdecznie :-):-):-)
Spadam robic obiadek bo brzusie głodne i potem biorę się za zaległości w czytaniu....a tym czasem pozdrawiam serdecznie Wszystkie mamusie i życze miłego dzionka....:happy::happy::happy:

Kasiad,

no to nie wesoło, na pocieszenie powiem, ze u nas też Igi od wczoraj ma 39 gorączki, załapał wirusa od babuni, teraz jest na eurespalu, oby się nie rozwineło dalej ...w koncu miesiac temu bylismy w szpitalu i ile mozna chorowac.

Renifer,

zabiłaś mnie tym tekstem o pawiu i pojsciu spac ... :rofl2::happy: ciesze sie, ze dobrze sie trzymacie z fasolką.

ja dzis padam na twarz, bo noc srednio przespana a w pracy musialam nadrobic pozniejsze przyjscie.
dodatkowo wam doradze, zebyscie nie wyrzucaly resztek obiadu w postaci watrobki do kibelka, bo go zapchacie tak jak ja wczoraj. Przy goraczkujacym, wymiotujacym maluchu doszedl nam zapchany WC ... :baffled: grunt to rozrywkę zapewnić męzowi :-p

dobrej nocy

Hej:)
Renifer super ze jest w porzadku:) widze ze zaprzyjaźniłaś sie z pawiem:) hehe dobre. Ja nie mam aż takich przebojów,ale mdłości męczą i do chleba tylko masło:) Ignaś też sie tak rzuca w nocy i płacze i nam lekarz mówił ze byc moze rośnie i to boli albo cos przeżywa? U nas w ogóle jest etap synek tatusia,wiec ja niewiele mam do gadania:) Ignaś

reklama
Agnes nam Ignaś wrzuca do wc rolki papieru toaletowego i też jest masakra! Musze kupic jakis zamykany pojemnik:)
A tak w ogóle to pączki upieczone:) ?

Do góry