reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Soppana,

a co to za kościół ? hehe też mi msza dla dzieci :-) wiadomo, że takie maluchy jak nasze nie będą słuchać kazania, no ale jakoś musi sobie rodzic dać radę,

może też wpadniemy na msze do bazyliki :) posłuchać córek Madziary :tak:w końcu może będą sławne :happy:

reklama
Arabella my właśnie do bazyliki chodzimy a moje wszystkie dziewczynki śpiewają w tym chórku :) W tajemnicy Wam powiem, że w przygotowaniu jest płyta z piosenkami w ich wykonaniu.

Madziara, wiesz, że jak wyszłam z Mszy to powiedziałam koleżance, że chórek mógłby nagrać płytkę! Jestem pierwsza, która kupi! Byliście na balu karnawałowym??

Arabella my właśnie do bazyliki chodzimy a moje wszystkie dziewczynki śpiewają w tym chórku :) W tajemnicy Wam powiem, że w przygotowaniu jest płyta z piosenkami w ich wykonaniu.
.

Gratuluje Madziara zdolnych córek:tak::tak::tak: i ponawiam pytanie Soppany, o której ta masza:confused:, też bym się wybrała, tym bardziej, że w ten weekend nigdzie nie wyjeźdźamy,
a jeszcze pytanko, jak tam z parkowaniem,:confused: nie ma kłopotu:confused::confused:

Niestety na balu nie bylismy bo akurat dzieci były chore.

Msza jest w niedzielę o 11:30 w kapliczce Akademickiej (po lewej stronie od głównego wejścia do Bazyliki). W tej chwili jest przerwa ze względu na ferie ale zapraszam od 8 marca. A tutaj jest stronka, są tam zdjęcia i teksty piosenek, no i katechezy :)
http://do-nieba.pl

Madziara dzięki, na pewno pójdziemy, Młody bardzo lubi jak dzieci śpiewają:tak:my chodzimy do kościoła na pl. wolności, tam na mszy dla dzieci o 11 jest dość dużo osób starszych, które siedzą ciasno w ławkach z przodu, w dodatku nie wiem czemu zajmują miejsca z brzegu i jak proszę żeby się ktoś przesunął to nas wpuszczają w środek:confused: a Ignac wtedy zaczyna harce, kiedyś ściągnął babce przed nami kapelusz:szok::-D i dostaliśmy ochrzan. Pozostaje albo stać, albo siedzieć gdzieś z tyłu a nie o to przecież chodzi:baffled: najbardziej podoba mi się u naszych znajomych na wsi - tam Ignaś biegał nawet za ołtarzem:szok: latem skubał kwiatki:-) ksiądz nic nie chce mówić bo jak parę lat wcześniej zwracał uwagę, to ludzie przestali z dziećmi przychodzić.

hey

narazie sie tylko witam, odezwac sie pozniej odezwe...
plamiłam całe 1,5 tyg, w związku z czym musiałam wrócic, bo we wtorek dla pewnosci umówiłam sie na usg... brzuch urósł, a mdłości okrrrrrropne....

buziam, bede później

Reniferku, będę trzymać kciuki, żeby było wszystko ok. Plamienie pewnie jest oznaką, że macica oczyszcza się z krwiaka :tak:

My wczoraj świętowaliśmy wreszcie 2 urodziny Oliwki z chrzestną i jej rodziną.
Pochwalę się Wam jaki śliczny tort wyszedł mojej Paulinie (ja piekłam biszkopt i przekładałam kremem, a Paulina zdobiła całość masą marchmallową).

Załączniki

• tort ze świeczkami.JPG
    tort ze świeczkami.JPG
    42,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Kasiad, ale super tort:szok::tak::szok:, Oliwce pewnie się podobał:-), a pozwoliła go pokroic i zjeść:confused:,

Reniferku, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze:tak:, bo po prostu musi być;-)

Do góry