reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej
Agnes a Ty bylas moze w galerii na tych kreglach w piatek?Bo ja bylam tam w piatek z kuzynka i kolezankami na piwku i jakas firma miala tam spotkanie?Komietki gora:-D:tak:
;-)
akurat w łuczniczce :-D

hej dziewczyny:-)
ja niestety rozchorowałam się, w sumie już najgorsze minęło, bo tak to cały weekend przeleżałam w łóżku. Teraz mam urlop i mieliśmy jechać w góry, ale wolę się wyleczyć do końca niż potem brać antybiotyk:tak: oczywiście moje leczenie to rutinoscorbin i "metody babuni" :-)
Agnes ja nie ryzykuje na razie mszy w kościele, bo Ignaś wszedł w etap brzydkich słów i boję się żeby nie wołał np d...bo w przychodni mu się zdarzyło:szok:
to kuruj się i masz racje, nie ma co sie wybierac w taka podroz.
a to Ignaś hihi etap brzydkich słów ... mój mówi" o kulde", 'jebut' jak mu coś spadnie i to dzięki tatusiowi :angry::crazy: na szczescie w kosciele nie gadal zbyt duzo :happy:

reklama
Soppana zdrówka życzę!
My do kościółka chodzimy na msze dla przedszkolaków. Mały ostatnio nawet mniej rojbruje. A najbardziej mu się podoba jak chłopiec gra na bębnach - bardzo chce mu w tym pomagać :) A jeśli chodzi o mówienie to Nikodem mało mówi i brzydkie słowa nam na razie nie grożą :D

Soppana, kuruj się, żeby się obyło bez antybiotyku, zdrówka życzę w tym paskudnym okresie :tak:

Jeśli chodzi o brzydkie wyrazy to Oli tylko z rzadka powie kulde jak jej się coś nie uda. Nie ukrywam, że to przeze mnie :zawstydzona/y:

U nas właściwie nic się ostatnio nie dzieje. Z utęsknieniem czekam na wiosnę, można by się gdzieś dalej wypuścić niż na rynek, a tu nawrót zimy dziś nas niemiło zaskoczył :crazy: Jeszcze dziś taki nieprzyjemny wiatr wiał brrr!
18 lutego mamy bilans dwulatka, oby nas jakimś paskudztwem w przychodni nie poczęstowali :dry:

Wklejam Wam filmik jak Oli bawi się z Pauliną kuchnio - sklepem - swoim prezentem urodzinowym:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=O6iXmNj_p9E&feature=channel_page"]YouTube - Oliwka 2 latka zabawa sklepem i kuchnią[/ame]

Arabella my właśnie do bazyliki chodzimy a moje wszystkie dziewczynki śpiewają w tym chórku :) W tajemnicy Wam powiem, że w przygotowaniu jest płyta z piosenkami w ich wykonaniu.

Kasiad Oliwka jest super. Jestem pod wrażeniem jak ona ładnie mówi.

reklama
Madziara,a o ktorej godzinie jest ta msza? Moze też byśmy poszli,bo u nas jest niby msza dla dzieci ale nie jest mile widziane żeby dziecko biegało a Ignaś nie usiedzi w miejscu dluzej niż 5min :)

Do góry