reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No i Julka chora,kicha,kaszle i ma cieple czolo:-(zaraziła sie od dziadka.Dalam jej na noc Ibufen i wysmarowalam mascia rozgrzewajaca.Zobaczymym jutro,ogolnie pije i je ,apetyt ma.Juz sie boje ,bo niby panuje jakas okropna grypa:szok:Soppana i juz cos wiadomo?Zdrowka zycze wszystkim pa:-)

reklama
Agnes, trzymam kciuki, żeby to nie jakieś paskudztwo! Moje przez 4 dni miały gorączkę powyżej 39.

Soppana, i??:cool2:

Nic nie wiem,testu nie robie,bo na razie ta mysl do mnie nie dotarła jeszcze! Podejrzenia są i objawy jakie jak z Ignasiem,niby @ była ale taka krótka,dziwna. Chyba pojde od razu do gin. Ledwo Dostalam umowę na stałe a tu taki numer!

No to się ciesz, Soppana, że zdążyłaś dostać umowę na stałe :tak:
Ale ja bym nie wytrzymała, zrobiłabym odrazu test :sorry:
No i jeszcze trzeba pamiętać, że czasem organizm robi nam psikusa i odczuwamy objawy ciąży, nawet gdy jej nie ma - zwłaszcza, gdy bardzo się boimy, żeby w ciąży nie być albo wtedy, gdy strasznie w tej ciąży chcemy być :dry:

Oli bryka jak zdrowa, ale dziś ziewnęła stojąc przy mnie i zobaczyłam, jakie ma czerwone gardło :szok: ale na ból się nie skarży. Mnie za to gardło od dziś pobolewa, a wirus w moim domu zbiera dalsze żniwo: mój małżonek dołączył do kręgu zawirusowanych :crazy:

Dużo zdrówka dla wszystkich zawirusowanych,aż sie boje puścić młodego do żłobka,bo tam to dopiero wylegarnia!
Kasiad aż tak bardzo sie nie przejmuje,nie doszukuje sie objawów,po prostu jestem bardzo zmeczona,mam mdłości i lekkie bóle brzucha a mieliśmy po świętach awarię :) wiec biorę pod uwagę taką możliwość:) co bedzie to bedzie .

Sopanna,
slicznie to nazwałas, awaria hihi

tak gadacie o tych dzidziusiach, ze jeszcze sama meza do lozka zaciagne zaraz :happy2:
przy czym ja dopiero czekam na umowę na stałe :))))

U nas tez choroba na całego,Julka juz nie ma goraczki,ale jest taka do d...,a mnie zaczelo bolec gardło:-(Jutro chyba pojedziemy do lekarza niech ja zobaczy .Bo we wtorek mamy odwiesc z m jego babcie do Berlina ,a Jula ma zostac z moim tata i nie chce sie denerwowac ,ze zostawiam chore dziecko.Soppana no wlasnie co bedzie to bedzie ,a i tak zawsze bedzie dobrze;-):tak:

tak sobie myślałam ze wszyscy chorują a my jeszcze nie i już nie muszę za dużo myślec
mały od rana gorączkę, przez 1,5 m-ca był spokój...

soppana - by było tak jak zechcesz!

reklama
Agnes, gorączka i katar, dosłownie ciekło im z nosa ciurkiem. U lekarza byłam z Michalinką. Miała też czerwone gardło. Pediatra chciała od razu przepisywać antybiotyk, ale się wybroniłam i dawałam Eurespal, Rutinaceę, Oscillococcinum, Nasivin i Stodal. No i Nurofen. Teraz się martwię, bo Magdalenka ma jeszcze do tego kaszel i na dodatek wczoraj było juz lepiej a dzisiaj znowu tragicznie. Chyba jutro znowu do lekarza.:no:

Do góry