reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej :-)
Rybcia pozdrawiam serdecznie:-)
Madziara,Renifer bidulki te Wasze pociechy.Ale bedzie dobrze ,caluski dla Maluszkow.
Kasiad co tam u Was,jak Oli ,doszła calkowicie do siebie?
Ewela pozdrawiam,caluski:-)
U nas wszystko ok,Jula zdrowa,a ja szukam pracy.POZDRAWIAM

reklama
Alergia niestety to straszne paskudztwo :eek:
Oli na szczęście wyrosła już ze skazy białkowej, ale też się trochę namęczyliśmy :dry:

Mała już całkowiecie pozbyła się problemów żołądkowych, ale teraz ma katarek i pokasłuje - to napewno ciąg dalszy tego samego wirusa. Ale już wychodzimy na spacerki od wczoraj, bo katarek jest naprawdę maleńki :tak:

witam
widzę że sezon chorobowy w pełni:-( my właśnie skończyliśmy antybiotyk (augmentin) i została po nim lekka biegunka, gorączka minęła dopiero po 3-4 dniach a tak to nic nie jadł , mało pił i ciągle spał. Teraz już jest dobrze, rozrabia jak wcześniej
i ciągle ogląda bajkę "świat małej księżniczki" na DVD:-D po 5 razy dziennie:szok: juz znamy na pamięc.

hej

my dziś do domu wrocilismy ze szpitala, ogolnie na przepustke bo dzis doszla paskudna wysypka, moim zdaniem po augmentinie, ktory chyba jak widze u SOppany tez byl, jest na topie ostatnio ...
w kazdym razie jutro jedziemy na oddzial sie pokazac, czy juz wszystko ok, najwazniejsze, ze nie musielismy tam spedzac kolejnej nocy wiec jestesmy bardzo szczesliwi ...

to tyle na dzis,ide zrobic mleczko dla mojej małej gadułki :)

aaa, Renifer,
no to sie nacieszysz Mikim siedzac juz w domku z fasolką :) jak oglądałam dziewczynki w szpitalu to tez nabralam ochoty na taki model w sukienusi :))) ale jeszcze daje sobie rok "relaksu"

Ostatnia edycja:
rybcia - dzięki

ewelina - mam nadzieje ze kiedyś nam to przejdzie... :cool:

kasiad
super ze Wy juz bez skazy! kiedy zaczeliście dawać nabiał i co daliście jako pierwsze?

soppana zdrówka dla młodego
w ogóle zdrówka dla wszystkich dzieciaczków!

agnes - witojcie! ja mam ambitny plan mieć trójkę dzieci do 30-stki :tak::szok: czyli jeżeli z dzidzią jest wszystko ok a to będę wiedziała na koniec miesiąca /bo narazie bazuję na testach ciązowych/ i urodziłaby się we wrześniu czyli gdy będę miała 28 lat, to daję sobie rok przerwy i staram się o kolejne - i oby się udało... bo potem wszystkie pieluchy chce wysłać w przestrzeń kosmiczną! :happy2:

Renifer,

ja też we wrześniu będe mieć 28 :tak:ale mój plan nie jest tak ambitny jak twój :eek: dwójka do 30 tki a potem pieluchy w kosmos hihi

obiecałam sobie, że jak wrócimy do domu to rzucamy smoczek... nadszedł czas próby, mały popłakuje w łóżeczku ... bez "poczka" ...

reklama
JJ kupiłam kiedyś z jakąś gazetą dziecięcą i tak leżało bo Ignaś nie interesował się oglądaniem bajek, dopiero jak był chory to mu włączyłam bo nie miał ochoty na zabawę.
Z tego co widziałam w empiku to teraz też jest w którejś gazecie, chyba "dziecko", ale nie pamiętam, ja nie kupiłam bo 2 odcinki się powtarzają:-)
Renifer mój plan też bazował na trójce dzieciaczków, z tym że to trzecie miało być po dłuższej przerwie, no ale trochę późno zaczęliśmy, bo M twierdzi że za 10 lat będzie za stary na dziecko...:eek:

Do góry