reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
A ja jeszcze w temacie wózków:macie jakieś faworyty wśród lekkich spacerówek lub parasolek???Dzięki za odp.

My już po kolędzie-ksiądz nie b edzie robił problemów z chrztem!Problem z głowy :)
Olij-trzymaj sie i zdrówka dla Maytsi!

Spoóżnione,ale szczere życzonka dla ostatnich naszych małych jubilatów!Dużo radości!

Ale sie rozpisalyscie, nadrobilam juz wszystko ale tyle tego jest ze ciezko spamietac :) wczoraj caly dzionek spedzilysmy z Igunia w Fordonie u mojej mamy od czasu do czasu dobrze zmienic otoczenie bo siedzenie w jednym miejscu czasem dobija zwlaszcza teraz kiedy sa takie mrozy i kiedy trzeba podarowac sobie codzienne spacerki. Iga coraz czesciej probuje sama chodzic tzn trzy cztery kroczki zrobi i pada na pupe.
Witaj Wanda 23 :):)
Co do tematu ksiazeczki o kupie to raczej bym jej nie kupila Igusi choc nie jestem do niej nastawiona ani negatywnie ani pozytywnie.

Dzień doberek...... :laugh:

Olji....dużo cierpliwości.....a dla Matysi....dużo....dużo zdrówka....i buziaczków.... :-* :-* :-*

Co do książeczki...o "kupie"...szczerze mówiąc...mnie podobnie jak Mel...jakoś ona nie przeszkadza...i muszę przyznać ,że jak pierwszy raz o niej usłyszałam...to się uśmiałam...heheh....no ale jak córcia dorośnie to może zmienię zdanie.... ;D

Mk
...współczuje tej lataniny po doktorkach....czego jak czego ale bieganiny po Urzedach i lekarzach...nienawidzę....ale cóż jak mus to mus... ;)

anecia...brawo...dla Iguni...za pierwsze kroczki..
ubrawo0uv.gif
.........
ja też wczoraj byłam w fordonie u mamy...hehehe

Witam mamusie! ;D ;D ;D ;D

Ja wlasnie wróciłam ze spotkania z Melanie, super z niej laseczka i bardzo fajna kobietka, ale to nic nowego bo tak wlasnie myslałam!! :D :D :D
Poza tym dzien minal spokojnie, moze z wyjatkiem tego iz na parkingu przy Tesco, uderzyl w moj samochod gdy cofałam jakis stary nieprzyjemny grzyb. Nie obylo sie bez wzywania :police:bo pan stary stwierdzil ze to nie jego wina a wogole to panikuje bo nic sie nie stało! :mad: :mad: :mad: :mad:Mial pecha, myslal ze na głupia trafil, :police: jednoznacznie stwierdzil ze to byla jego wina, zreszta mialam dwoch swiadkow ktorzy potwerdzili moje slowa. ;) Ale mialam satysfakcje widząc jego wsciekłosc na twarzy.........................BURAK JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesli chodzi o ksiązke o kupach to nie mam zdania,ale Samuel raczej nie chcialby abym mu ja czytała...............napewno mowil by fuj, ble mama przestan :p :p :p :p

Irin gdy zaglebialam sie w temat wozkow - ok 12 tc :D to wsrod tysiaca opinii jakie przejrzalam krolowal Peg Perego pliko 3 - jest to wozek wielofunkcyjny ale mozna go kupic jako sama spacerowke. Chyba do najtanszych nie nalezy. Ale sporo mam kilkummiesiecznych bobasow sprzedawalo swoje pierwsze "nietrafione", ciezkie  wielofunkcyjne wozki i kupowalo pliko 3

Przy wyborze warto zwrocic uwage na
- rozkladane do calkowitego poziomu oparcie, powinno miec wiecej niz 3 mozliwosci
- zaglowki na oparciu - zabezpieczaja glowke spiacego dziecka
- szerokie i wysokie siedzisko - aby starczylo nawet dla dwu i wiecej latka
- 5 punktowe szelki
- przekladana raczka badz siedzisko (przod-tyl do kier jazdy) - tego akurat zadna chyba parasolka nie ma
- odczepiana barierka aby ciezsze dziecko nie wkladac od gory do wozka
- regulacja podnozka, dobrze jest gdy podnozek jest zabezpieczony odpowiednim materialem przed blotem
- odpinana buda
- pokrowiec na nogi na zime
- jesli kolka sa skretne - mozliwosc zablokowania ich
to chyba wszystko co pamietam...

natalya objawy
- szorstkie policzki, uda, raczki
- zaczerwienione miejsca w zgieciach rak i nog,
- sucha skora za uszkami
- ulewanie
- strzelajace kupacze
- sluz w kupce
- podobno ciemieniucha - ale roznie slyszalam