reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Heyka!

Przeżyłam dzisiaj swój poierwszy dzień w pracy - po 12 miesiącach i 3 tygodniach nieobecności i nie było tak źle !!  :) Przyjęcie bardzo serdeczne i widzę, że pracy będę miała mnóstwo nowych tematów, tempo ekspresowe, ale doszłam do wniosku że przynajmniej nie będę miała czasu na zastanawianie się. Bo jak się rankiem okazało to mamuśce łzy się pchały do oczu i w ogóle brrrrrrr. Mam nadzieję, że z czasem te poranki będą lepsze  :(

Muszę się jeszcze pochwalić.  :D Mój Paproszek zaczął się przewracać najpierw jednego dnia z plecków na brzuszek, a potem po dwóch dniach odwrotnie - z brzuszka na plecki. I oba debiuty jeszcze widziałam. Huraaaaaaaaa!

A co do dokształcania to ja też. Od lutego wracam na studia. Muszę zakończyć podyplomówkę jaką zaczęłam jeszcze przed ciążą, a potem to się zobaczy. Marzy mi się takie cudeńko w W-wie ale cena że oczy w poprzek stają /jeśli to możliwe heh he/ no i teraz odległość też mnie troszkę zniechęca. Ech czas pokaże  :)

A apropos niań. Koleżanka poszukuje niani od marca dla swojego synka. Na początek na 3 dni w tygodniu potem na cały. Lokalizacja Błonie. Macie może kogoś poleconego/sprawdzonego ?

Asioczek - Wasilewski dobrze dziewczynki rozpoznaje. Moja Ala najlepszym przykładem  :laugh:

Coś jeszcze miałam ale cóż skleroza ................

Pozdrawiam serdecznie. Do następnego  :)

mago najierw napisze a potem przeczytam
czy Ty dajesz dziecku Nutramigen jeszcze?
Jeśli tak, to dajesz dwójkę czy jednynkę? Jest w ogóle dwójka?

Gratuluje wyczynów córki
Paris już tez sie kręci ;)

No to z pracą masz już pierwsze koty za płoty
teraz będzie tylko lepiej :)

to moze ktos inny ma znajoma gdzies na szwederowie ktora by chciala tak dorywczo....teraz sesja sie zbliza a ja nie mam kompletnie czasu sie uczyc(dla mojego meza wazniejsze jest posprzatne mieszkanie..a sam robi najwiekszy burdel :p)
musze pstryknac malemu zdjecia jak raczkuje pokranie mu to wychodzi ...ale wychodzi...no i zaczyna sam siadac

Mago jeszcze raz do Wasilewskiego pojadę potwierdzić :) że to dziewczynka :). Trzymam kciuki, aby poranne wychodzenie z domu przebiegało bez najmniejszego problemu i żeby wszystkie osięgnięcia malutkiej dokonywały się w weekendy :)

natalya jak mąż ma takie priorytety to może on trochę posprząta ?? Mojemu ciąża dobrze robi na naukę sprzątania :)

Mel Iga ciagle jest na Nutramigenie i dwojki nie ma na pewno.
Mago powodzenia w pracy no i zycze tez zeby poranne wychodzenie z domku bylo bezbolesne!!!!

to ta alergolog jakaś nieprzytomna jest

bo chciała nam zapisać dwójkę ::)

i co teraz? Paris najada się Nutramigenem na chwilkę, na około 1 lub 2 godziny, to ja się już nigdy nie wyśpię ?? :p

Olji to ta nasza alergolog mi powiedziała, że jest dwójka :p

Melanie pisze:
to ta alergolog jakaś nieprzytomna jest

bo chciała nam zapisać dwójkę ::)

i co teraz? Paris najada się Nutramigenem na chwilkę, na około 1 lub 2 godziny, to ja się już nigdy nie wyśpię ?? :p

Olji to ta nasza alergolog mi powiedziała, że jest dwójka :p

No to nieźle zakręcona.

reklama
Duzo lekarzy jest zakreconych jesli chodzi o Nutramigen wypisuja na receptach dwojki nie wiedzac ze ich nie ma.
Mel a ile ml tego mleczka dajesz Paris ???

Do góry