reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

kasia tylko ja nie zostawialam wozka na korytarzu, na 3 pietro nie chcialo mi sie wnosic, sasiadow malo i w dodatku tacy co bym w zyciu nie powiedziala ze ktos by cos wzial, blok za brama, domofon i wozkownia:) ktos sie na mnie uwzial porzadnie, no ale trodno...mam nadzieje ze kolejny nie bedzie juz potrzebny

reklama
Miałaś naprawdę pecha, domyślam się jaka byłaś wściekła. U nas nie ma wózkowni. Na szczęście mam windę, bo Hauck, którego sobie upatrzyłam waży 17,5 kg.
No i gratuluję pracy! Ja obecnie siedzę na zwolnieniu, do pracy wrócę pewnie na przełomie lipca i sierpnia przyszłego roku, po macierzyńskim i urlopie. Dobrze mi się siedzi w domku :-D ale do pracy chętnie wrócę, bo ją lubię.

Prawda ze jesien jest piekna??? Mi nie sa straszne jesienne szarugi, moze dlatego ze urodzilam sie w listopadzie:tak:

Wozki trzymam na korytarzu (parter), w wozkowni
Na balkonie juz nie trzymam - obawiam sie ze ze juz jest za wilgotno i zaczna od tego skrzypiec:eek:
Jeszcze wkleje fotke Jagodki, pokaze Wam jak ta mala spryciara broi:zawstydzona/y:

Jaka akrobatka z Waszej Jagódki !!! Jestem po wrażeniem jej zwinności. Ale musisz teraz pewnie na każdym kroku uważać co?

Widoczki jesienne zachwycające - lubię jesień ze względu na barwy, ale temperatury mnie denerwują.
Zawsze na 1. listopada się pocieszam -to tylko pół roku do 1. maja!!! Jednak 1. maja staram się nie myśleć, że tylko pół roku do 1. listopada. Taka już jestem pokręcona.

ach te dzieciaki ...
dopiero co im zęby wyrosły a już chcą je sobie wybić :eek::eek::eek:

bylysmy dzisiaj w przychodni i w przedszkolu :tak:
w przychodni na pierwszej rutynowej wizycie a w przedszkolu zapisać Pariskę na około 2 godzinne wizyty od poniedziałku do piątku :-))

szczeguły będą w blogu :-D za 2 odcinki :eek::-D

jesienne widoki piekne!! tylko ja z tych cieplolubnych jestem a zima to najchetniej przy kominku. jak bedziemy kupowac mieszkanie czy domek budowac to na pewno bedzie kominekhehhe a jagodka widze ze co raz wyzej sie skrobie:) dzieci z kazdym dnie zadziwiaja co raz bardziej:)mel a imie dla braciszka juz macie?? co jakes typy???

reklama
Do góry